#6083064 - 18/11/2013 17:39
Re: Bet365 [21]
[Re: walczak]
|
addict
Meldunek: 19/08/2013
|
Swoja droga huje, grasz sobie next goal gdy wlasnie gol padl wygrywasz bo widziales ze bramka padla a oni daja ci 13 sekund na przyjecie zakladu abys pozniej tak nie zagral, skandal kurwa. Czyli chciałeś ich zrobić w jajo, nie udało się a co za tym idzie wprowadzili w życie konsekwencje takiej próby nadużycia i to jest skandal? Dobrze zrozumiałem?
|
Do góry
|
|
|
|
#6083540 - 19/11/2013 05:01
[Re: duchh31]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/08/2005
|
witam
mam pytanie jaka jest najmniejsze sposób/opłata w wypłacie w bet365, do tej pory uzywałem moneybookers opłata za wypłate to 7,27, teraz zwieszyli do prawie 13 zł. ile wynosi prowizja za wypłate bezposrednio na konto/karte lub czy istnieje jakis inny wirtualny portwel co ma mniejsze prowizje i jest akceptowany przez bet365
Pozdrawiam Ja tam wyplacam paypalem najczesciej i wyplata jest darmowa
|
Do góry
|
|
|
|
#6091823 - 30/11/2013 01:45
[Re: lucqwer]
|
veteran
Meldunek: 05/11/2009
|
Przed chwilą zagralem kosza i trwało to z 3 sekundy. Weźcie łaskawie pod uwagę specyfikę dyspylin. Jaką różnicę robią dwa punkty w meczu koszykówki, jaką robi punkt w meczu siatkówki, jaką zmianą jest breakpoint w tenisie ziemnym, a jak istotny jest gol w meczu piłki nożnej? Różnice w czasie przyjęcia zakładu muszą być. Inaczej się nie da, bo albo oni zbankrutują, albo my. Szanse muszą być w miarę wyrównane, a wyrównuje się je opóźnieniem czasowym.
|
Do góry
|
|
|
|
#6092656 - 30/11/2013 23:41
[Re: Federer]
|
veteran
|
Nie wiem dokladnie jakie sa tego przyczyny moge sie domyslac ze mieli okres jakis kolosalnych strat tylko dlaczego akurat teraz po tak dlugim czasie to nastapilo a przez tyle lat? wydaje mi sie nic sie nie zmienilo. Czy ktos ma jakas glebsza wiedze na ten temat ogolnie? Sam sobie odpowiedziałeś na pytanie. Z każdym rokiem zmienia się technologia przekazywania transmisji live w kierunku jakośći, natomiast szybkość stoi w miejscu. Dodatkowo ostatnio jest sporo błędów typu padł gol, rozliczamy, za dwie minuty okazuje się że był spalony (zwłaszcza na egzotykach). Ludzie obstawiający live będąc na stadionie mają coraz większą przewagę na zarządzającym kursami, stąd te duże opóźnienia w przyjęciach. Tak samo było na Betfair, gdzie przez długi czas opóźnienie na mecze angielskiej PL wynosiły 5 sekund, a na resztę 8, albo 9. Teraz po wielu miesiącach buntów użytkowników spoza Anglii jest po równo na wszystkie ligi, czyli 8/9 sekund.
|
Do góry
|
|
|
|
#6092740 - 01/12/2013 00:28
|
veteran
|
Zmiany nie dotyczą Cię dlatego że jesteś Polakiem, albo że logujesz się z terytorium Polski, jeśli to masz na myśli. close betow - nie rozumiem zwrotu. Od razu dodam, że nie gram na bet365.com jakby co. Po prostu rozumiem te zmiany i od czasu do czasu lubię sobie pogrzebać w regulaminach firm bukmacherskich Gram w tej chwili tylko na Betfair.
|
Do góry
|
|
|
|
#6092756 - 01/12/2013 00:39
|
Knockin' On Heaven's Door
Meldunek: 21/03/2007
|
Rozumiem i zgadzam sie z twoim tokiem rozumowania. Wszystko spoko pewnie i tak musi byc czy powinno byc. Chodzi mi o to ze przez cholernie dlugi czas bez problemu mozna bylo grac np. na next goal w pilce noznej i zaklad byl zamykany po 4-5sek bodajze nie jestem pewien i wielokrotnie bety byly zamykane juz po przykladowo strzelony golu czy jak w tenisie wygranym punkcie. czego qurwa Pawcias nie rozumiesz ? opis jest lekko zamulony ale IMO chodzi o to, że np. gracze X strzelili gola a Ty jeszcze chciałeś zdążyć zagrać, że właśnie X next score
|
Do góry
|
|
|
|
#6092771 - 01/12/2013 00:45
[Re: AGASSI]
|
veteran
|
Rozumiem i zgadzam sie z twoim tokiem rozumowania. Wszystko spoko pewnie i tak musi byc czy powinno byc. Chodzi mi o to ze przez cholernie dlugi czas bez problemu mozna bylo grac np. na next goal w pilce noznej i zaklad byl zamykany po 4-5sek bodajze nie jestem pewien i wielokrotnie bety byly zamykane juz po przykladowo strzelony golu czy jak w tenisie wygranym punkcie. czego qurwa Pawcias nie rozumiesz ? opis jest lekko zamulony ale IMO chodzi o to, że np. gracze X strzelili gola a Ty jeszcze chciałeś zdążyć zagrać, że właśnie X next score Chodzi o to, że wcześniej było x sekund, teraz jest x+3 na przyjęcie zakładu. To się nie podoba, a ja próbuję wytłumaczyć z czego to wynika.
|
Do góry
|
|
|
|
#6093695 - 01/12/2013 19:41
[Re: AGASSI]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/08/2005
|
Rozumiem i zgadzam sie z twoim tokiem rozumowania. Wszystko spoko pewnie i tak musi byc czy powinno byc. Chodzi mi o to ze przez cholernie dlugi czas bez problemu mozna bylo grac np. na next goal w pilce noznej i zaklad byl zamykany po 4-5sek bodajze nie jestem pewien i wielokrotnie bety byly zamykane juz po przykladowo strzelony golu czy jak w tenisie wygranym punkcie. czego qurwa Pawcias nie rozumiesz ? opis jest lekko zamulony ale IMO chodzi o to, że np. gracze X strzelili gola a Ty jeszcze chciałeś zdążyć zagrać, że właśnie X next score Koleś nie wiem z czego sie tak cieszysz bo dokladnie tak to wyglada czasami w bet365 wiec moze najpierw sie przyjrzyj a nie odrazu wysmiewasz! Chodzi o to ze klikam place bet przed strzelonym golem, gol pada a zaklad jest zamkniety po 2-3 sek przykladowo od zakonczonego juz zdarzenia.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|