HSV awans
Saarbrucken +2.5g
AKO @ 2.71
HSV -1
Parma -1
Marsylia (0)
AKO @ 13.29
HSV jakoś nie sądzę by nawet bez Rafałka, po prostu chcieli egzystować gdzieś w środku tabeli i nie spróbować pograć trochę w pucharze, a BVM lubi takie rzeczy.
Koln ma inne priorytety czyli ich "nur eine jahr dann sind wir wieder da", w tygodniu mecz z Frankfurtem by podbić sobie pierwsze miejsce u siebie, bo 2.Bundesliga spłaszczona jak cholera w tym roku.
Saarbrucken chociaż III liga to w Niemczech wola walki i ambicja nakręcą tych mniejszych na rozkładzie w tym roku Werder czy Paderborn.
BVB nie wiem czy będzie się spuszczać i czy dalej będą mieli takiego życiowego farta który przy kontuzjach im sprzyja.
W weekend mecz z Bayerem, w tygodniu z Marsylią, a lista kontuzjowanych długa...
Gündogan, Subotic, Hummels, Marcel Schmelzer, Reus, Bender, Sahin.
W takim składzie według kickera wyjdzie BVB.
Langerak - Großkreutz, Sokratis, Friedrich, Durm - Sahin (Kirch), Kehl (Bender) - Hofmann, Mkhitaryan, Aubameyang - Lewandowski
Boisko to niby tafla lodu, więc niezbyt korzystna murawa + kolejny raz rotacje u Kloppa i myśl raczej jako gra treningowa.
Jakoś uważam że w obawie przed kontuzjami nie będą tutaj Dortmundczycy gryźć trawę.
Parma stulecie klubu więc może bocznymi dzwiami będą chcieli pograć w Coppa Italiam, w kolejnej rundzie czeka Lazio które będzie grało aż na 3 frontach od Stycznia...
Varese średniaczek z Serie B bez żadnych sukcesów na wyjeździe...
No i Marsylia myślę tak jak bitnap jeśli aktualnie ktoś ma pokonać Lille to jedynie Marsylia która bez Ayewa gra lepiej we Francuskiej niż z nim, a że mi starczy dnb to biorę dnb
; )