#6097787 - 05/12/2013 23:33
Re: QC Piłka nożna 1-5.12
[Re: ice18]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 10/12/2004
|
Przepraszam czy tu bija? Kolejny pilkarz pobity. Watpie by pilkarze chcieli pozistac w takim syfie. Po takim kursie Podbeskidzie dlatego dzis wygraja zeby wpierdol nie dostac Miałeś kiedyś komisyjny egzamin na studiach wiedząc ze jak go oblejesz to masz rok w plecy? Ja raz miałem komis z maty na 1 roku i mimo ze byłem obkuty to stawka blokowała mi na początku logiczne myślenie. Myśle że podobnie dzisiaj może być z nogami piłkarzy Zagłębia - mecz o 6 pkt, terror kiboli itp.
|
Do góry
|
|
|
|
#6097789 - 05/12/2013 23:40
[Re: Conrad]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/03/2011
|
W końcu między słupkami będzie bramkarz, a nie pajac - Tomek Ptak. A ja osobiscie wpierdole popieram, nie ma innej opcji przemowienia do rozumu tym swietnie oplacanym kretynom. Za taka pensje to przynajmniej posluzyli bijacym za worek treningowy. Dajcie mi 56 000pln co miesiac i z checia przyjme ze dwa rozjebane samochody i jakis oklep. Zalosne to jest, ze zaden z tych marnych pilkarzykow w naszej lidze nie potrafi nazwac siebie po imieniu i zerwac kontrakt. Licze, ze zrobia im dzisiaj jazde na trybunach i uswiadomia, kim sa.
|
Do góry
|
|
|
|
#6097793 - 05/12/2013 23:45
[Re: bitnap]
|
Io sono Interista
Meldunek: 11/07/2005
|
powitac tuluza dzis skonczy jak sroki wczoraj, tzn trzy w plecy i zero z przodu, no moze jakis honorowy na otarcie lez -1 @2.82 i nie ma ze boli bitek, kiedy ostatni raz oglądałeś mecz Lyonu?
|
Do góry
|
|
|
|
#6097794 - 05/12/2013 23:47
[Re: Tazen]
|
Eliminator
Meldunek: 02/12/2003
|
W końcu między słupkami będzie bramkarz, a nie pajac - Tomek Ptak. A ja osobiscie wpierdole popieram, nie ma innej opcji przemowienia do rozumu tym swietnie oplacanym kretynom. Za taka pensje to przynajmniej posluzyli bijacym za worek treningowy. Dajcie mi 56 000pln co miesiac i z checia przyjme ze dwa rozjebane samochody i jakis oklep. Zalosne to jest, ze zaden z tych marnych pilkarzykow w naszej lidze nie potrafi nazwac siebie po imieniu i zerwac kontrakt. Licze, ze zrobia im dzisiaj jazde na trybunach i uswiadomia, kim sa. W pizdę to wszyscy tam powinni dostac jeden po drugim. Wyżelowane panienki. Siano na konto i reszta ich huj interesuje.
|
Do góry
|
|
|
|
#6097795 - 05/12/2013 23:47
|
enthusiast
Meldunek: 25/11/2013
|
Legia tez spina sie na puchary a kazdy widzi co jest. Polska kadra tez sie spina i kazdy widzi co jest.
|
Do góry
|
|
|
|
#6097796 - 05/12/2013 23:48
[Re: Tazen]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 10/12/2004
|
W końcu między słupkami będzie bramkarz, a nie pajac - Tomek Ptak. A ja osobiscie wpierdole popieram, nie ma innej opcji przemowienia do rozumu tym swietnie oplacanym kretynom. Za taka pensje to przynajmniej posluzyli bijacym za worek treningowy. Dajcie mi 56 000pln co miesiac i z checia przyjme ze dwa rozjebane samochody i jakis oklep. Zalosne to jest, ze zaden z tych marnych pilkarzykow w naszej lidze nie potrafi nazwac siebie po imieniu i zerwac kontrakt. Licze, ze zrobia im dzisiaj jazde na trybunach i uswiadomia, kim sa. wiesz mogli zrobic wjazd na trening i z nimi trochę ostro w łacinie porozmawiać i pogrozić ale żeby zaraz pobić to moim zdaniem przesada. Rozumiem ze kasa dla tych gwiazdeczek za taką padline jest grubo przesadzona ale dzisiaj pobicie a jutro może kogoś zabiją bo np nie strzelił karnego
|
Do góry
|
|
|
|
#6097797 - 05/12/2013 23:49
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/09/2007
|
z psg, derby rhodanu, z monaco - 3 z 5 ostatnich, wymieniac te bardziej odlegle? gdybym byl zlosliwy to bym spytal kiedy ostatnio ogladales mecz tuluzy? ale ze nie jestem to i tak zapytam kiedy?
|
Do góry
|
|
|
|
#6097800 - 05/12/2013 23:53
|
Io sono Interista
Meldunek: 11/07/2005
|
z psg, derby rhodanu, z monaco - 3 z 5 ostatnich, wymieniac te bardziej odlegle? gdybym byl zlosliwy to bym spytal kiedy ostatnio ogladales mecz tuluzy? ale ze nie jestem to i tak zapytam kiedy? Nigdy
|
Do góry
|
|
|
|
#6097801 - 05/12/2013 23:54
[Re: aker]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/03/2011
|
W końcu między słupkami będzie bramkarz, a nie pajac - Tomek Ptak. A ja osobiscie wpierdole popieram, nie ma innej opcji przemowienia do rozumu tym swietnie oplacanym kretynom. Za taka pensje to przynajmniej posluzyli bijacym za worek treningowy. Dajcie mi 56 000pln co miesiac i z checia przyjme ze dwa rozjebane samochody i jakis oklep. Zalosne to jest, ze zaden z tych marnych pilkarzykow w naszej lidze nie potrafi nazwac siebie po imieniu i zerwac kontrakt. Licze, ze zrobia im dzisiaj jazde na trybunach i uswiadomia, kim sa. wiesz mogli zrobic wjazd na trening i z nimi trochę ostro w łacinie porozmawiać i pogrozić ale żeby zaraz pobić to moim zdaniem przesada. Rozumiem ze kasa dla tych gwiazdeczek za taką padline jest grubo przesadzona ale dzisiaj pobicie a jutro może kogoś zabiją bo np nie strzelił karnego Słowa to oni serio mają w dupie, są szmaceni wszędzie, przez kibiców, dziennikarzy, wszystkich. Nic się nie zmieniało. Poszły groźby i wyzwiska z trybun - też zapewne zbagatelizowali, bo przecież im nic nie zrobią. No to nie zrobili. Całą swoją postawą od kilku sezonów zasłużyli na publiczne zerwanie trykotów na murawie, wpierdol i pogonienie ze stadionu. Niech rozwiązują kontrakty i jadą grać w piłkę do Wejherowa, Łomży, i innych miast z 2-3 ligowymi klubami. O ile ktoś ich tam zechce.
|
Do góry
|
|
|
|
#6097802 - 05/12/2013 23:57
[Re: aker]
|
Eliminator
Meldunek: 02/12/2003
|
W końcu między słupkami będzie bramkarz, a nie pajac - Tomek Ptak. A ja osobiscie wpierdole popieram, nie ma innej opcji przemowienia do rozumu tym swietnie oplacanym kretynom. Za taka pensje to przynajmniej posluzyli bijacym za worek treningowy. Dajcie mi 56 000pln co miesiac i z checia przyjme ze dwa rozjebane samochody i jakis oklep. Zalosne to jest, ze zaden z tych marnych pilkarzykow w naszej lidze nie potrafi nazwac siebie po imieniu i zerwac kontrakt. Licze, ze zrobia im dzisiaj jazde na trybunach i uswiadomia, kim sa. wiesz mogli zrobic wjazd na trening i z nimi trochę ostro w łacinie porozmawiać i pogrozić ale żeby zaraz pobić to moim zdaniem przesada. Rozumiem ze kasa dla tych gwiazdeczek za taką padline jest grubo przesadzona ale dzisiaj pobicie a jutro może kogoś zabiją bo np nie strzelił karnego Nikt tu nie mówi o zabijaniu. A le kto jeżdzi ten zrozumie. Poświęcasz w huj wolnego czasu i kasy, pokonujesz setki kilometrów za drużyną, a tu takim pizdom wyżelowanym nie chce sie odrobine ambicji włożyc w mecz. Mają w tym Zagłebiu jak u Pana Boga za piecem. Ale po zaangażowaniu tego nie widać. Jak po dwa klapsy dostaną to tylko im na dobre wyjdzie.
|
Do góry
|
|
|
|
#6097807 - 06/12/2013 00:05
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/03/2006
|
ktos slusznie zauwazyl ze to juz nie ten sam lyon, ja sie z tym zgadzam ale dorzucilbym zdanko, ze tuluza to tez nie ten sam zespol co kiedys sissoko, capoue, riviere, tabanou, congre i paru innych zbikow juz dawno nie ma teraz w skladzie maja zdecydowanie wiecej fusow i mudżina w bramce
|
Do góry
|
|
|
|
|
|