Nie no musze ich pochwalic kasa na koncie MB po 15 minutach a dzis sobota wielkie brawa z profesjonalizm!!!! a i jescz edodam ze wyplacalem 3000zl! Maja napewno satelgo klienta ktory bedzie wszystkim polecal tego buka BRAWO BRAWO BRAWO
milan1231
old hand
Meldunek: 10/07/2006
Do tej pory też miałem dobre zdanie o Gamebookers. Dokonalem wyplaty zaznaczam skromnej 13.07 na Moneybokers i do dzisiaj nie mam kasy na koncie! Napisałem do serwisu Gamebokers w ciągu kilku minut odpisali żebym przesłał scan dowodu tożsamości co szybko uczyniłem.Jednak kasy dalej nie mam na koncie. Niestety na kolejne e-maile nie odpisują !!! Czekam cierpliwie,ale ile można czekać?
Hajzel
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/03/2006
Quote: Do tej pory też miałem dobre zdanie o Gamebookers. Dokonalem wyplaty zaznaczam skromnej 13.07 na Moneybokers i do dzisiaj nie mam kasy na koncie! Napisałem do serwisu Gamebokers w ciągu kilku minut odpisali żebym przesłał scan dowodu tożsamości co szybko uczyniłem.Jednak kasy dalej nie mam na koncie. Niestety na kolejne e-maile nie odpisują !!! Czekam cierpliwie,ale ile można czekać?
dziwna ta twoja sprawa bo przewaznie wypłacają w kwadrans
milan1231
old hand
Quote:
Quote: Do tej pory też miałem dobre zdanie o Gamebookers. Dokonalem wyplaty zaznaczam skromnej 13.07 na Moneybokers i do dzisiaj nie mam kasy na koncie! Napisałem do serwisu Gamebokers w ciągu kilku minut odpisali żebym przesłał scan dowodu tożsamości co szybko uczyniłem.Jednak kasy dalej nie mam na koncie. Niestety na kolejne e-maile nie odpisują !!! Czekam cierpliwie,ale ile można czekać?
Upływają kolejne godziny,a moja sprawa dalej nie załatwiona.Zaczynam się denerwować.
Anulowali (zrefundowali) komuś jeszcze kupon o zakład na correct score Lopez-Gasquet 1:2, kurs 3.75 tłumacząc się punktem 11.2 w regulaminie ?? Czy tylko mi ?
milan1231
old hand
Quote:
Quote:
Upływają kolejne godziny,a moja sprawa dalej nie załatwiona.Zaczynam się denerwować.
Trochę to trwało,wreszcie sprawa do końca została załatwiona i kasa na koncie w Moneybokers. Odetchnąłem.....
Mam pytanie odnosnie wyplaty na konto... Co lepiej zrobic, wyplacic z GB na konto, czy przelac na MB i pozniej na konto? Co mi sie bardziej oplaca? Chce wyplacic 1000zl
Quote: Mam pytanie odnosnie wyplaty na konto... Co lepiej zrobic, wyplacic z GB na konto, czy przelac na MB i pozniej na konto? Co mi sie bardziej oplaca? Chce wyplacic 1000zl
Za mało danych by coś powiedzieć Generalnie załacisz 1 EUR w GB i 1,8 EUR w MB za sam fakt wypłaty.
W jakich walutach masz konta w GB, MB i jaki to bank oraz czy masz KK ? Jak masz KK to zwrot na kartę jest najkorzystniejszy, idzie w EUR i przewalutowanie jest po kursie sprzedaży, czyli tym wyższym)
Mam problem. Wysłałem znajomemu link referencyjny bo chciał się zarejestrować w Gamebookers. Niestety miał jaką awarię przeglądarki i po restarcie zarejestrował się z adresu gamebookers.com. Minęło już sporo czasu a ja nawet nie zobaczyłem że nie mam go w poleconych. Czy teraz da sie jakoś wpisać że on zarejestrował się po poleceniu przeze mnie?
DJ SOSNA
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/03/2001
Twój problem można b.łatwo rozwiązac. Poniżej wklejam ci cytat ze strony Gamebookers:
Quote: Poleciłem znajomego - co się teraz stanie? Jeśli polecona osoba zapisała się za pomocą Twojego linku referencyjnego to nagroda zostanie automatycznie zaksięgowana na Twoim koncie zakładów gdy tylko ta osoba postawi swój trzeci zakład. Jeśli ta osoba nie zapisała się z Twojego linku to w przeciągu 14 dni może i tak podać Ciebie jako osobę polecającą klikając na link "Kto Cię polecił?" na stronie głównej programu referencyjnego.