#6107398 - 16/12/2013 23:04
Re: QC Tenis 10-16.12
[Re: Roger #17]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 11/12/2009
|
wkoncu czeska liga na live bet, ale jak ten bet wyglada teraz swoja droga ogladalem ekipe z warszawy, a tam dziwkarska wersja radwanskiej jest grubo podobna E tam , Duża Ania nie jest dziwkarska.
|
Do góry
|
|
|
|
#6107460 - 17/12/2013 00:25
[Re: Roger #17]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 27/04/2012
|
ale ta rozpustna Ania strasznie podobna do isi
kupiłem przegląd w pdfie i coś dla gogeta który ma feda za buca:
Nie tylko polskiemu Federerowi, temu prawdziwemu również. Jak wspomina pan wspólne treningi ze Szwajcarem? Trzy lata temu zaprosił mnie do Dubaju. Zarezerwował apartament w luksusowym hotelu, wszystko przygoto- wał na tip-top. Codziennie przyjeżdżał Mercedesem GL. Sam, bez kierowcy. Dmu- chał na mnie i chuchał. Py- tał o śniadanie, nabijał się z mojego nazwiska. To mega żartowniś. Kadry, które zna- cie z telewizji, fałszują praw- dziwy obraz Rogera. Przez tydzień ani razu nie poka- zał skwaszonej miny. Nawet wtedy, gdy wpadł zaspany, bo bliźniaczki marudziły mu całą noc i chciały się bawić z tatą. Na treningu po paru chwilach błyskawicznie się rozkręcił.
niezły wywiad okazało się krecz na dc to nie wynik choroby ani kontuzji tylko gniewu ze mecz o pietruszkę haha co za frajer, a w następnej odpowiedzi mówi ze jeździ na dc mimo że nie dostaje poważnych pieniędzy (10k) no chciałby 50-60k loool a co ma płakać ? Przy jego stanie konta i sytuacji w której się żartuje na sto osób - 95% byłaby żartownisiami i luzakami.
|
Do góry
|
|
|
|
#6107462 - 17/12/2013 00:27
[Re: Tomeeekkk]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 27/04/2012
|
ale ta rozpustna Ania strasznie podobna do isi
kupiłem przegląd w pdfie i coś dla gogeta który ma feda za buca:
Nie tylko polskiemu Federerowi, temu prawdziwemu również. Jak wspomina pan wspólne treningi ze Szwajcarem? Trzy lata temu zaprosił mnie do Dubaju. Zarezerwował apartament w luksusowym hotelu, wszystko przygoto- wał na tip-top. Codziennie przyjeżdżał Mercedesem GL. Sam, bez kierowcy. Dmu- chał na mnie i chuchał. Py- tał o śniadanie, nabijał się z mojego nazwiska. To mega żartowniś. Kadry, które zna- cie z telewizji, fałszują praw- dziwy obraz Rogera. Przez tydzień ani razu nie poka- zał skwaszonej miny. Nawet wtedy, gdy wpadł zaspany, bo bliźniaczki marudziły mu całą noc i chciały się bawić z tatą. Na treningu po paru chwilach błyskawicznie się rozkręcił.
niezły wywiad okazało się krecz na dc to nie wynik choroby ani kontuzji tylko gniewu ze mecz o pietruszkę haha co za frajer, a w następnej odpowiedzi mówi ze jeździ na dc mimo że nie dostaje poważnych pieniędzy (10k) no chciałby 50-60k loool a co ma płakać ? Przy jego stanie konta i sytuacji w której się żartuje na sto osób - 95% byłaby żartownisiami i luzakami. Miało być ...i sytuacji w której się znajduje
|
Do góry
|
|
|
|
|
|