#613497 - 03/07/2006 10:18
Re: Wybieramy najlepszą 11 mistrzostw
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/11/2004
|
Quote:
Wszyscy spodziewaliśmy się w tym gronie Brazxylijczyków
Nie wszyscy. Ja się ich nie spodziewałem. No może jedynie Ronaldinho zaskoczył mnie kompletnym brakiem formy. Po innych się spodziewałem że tak będą grali.
Moi kandydaci do 11 mistrzostw to:
Bramkarze Ricardo Jens Lehmann
Obrońcy Philipp Lahm Lucio William Gallas Rafael Marquez Ricardo Carvalho
Pomocnicy Maxi Rodriguez Dawid Backham Zinedine Zidane Francesco Totti David Odonkor Esteban Cambiasso
Napastnicy Cristiano Ronaldo Luca Toni Fernando Torres Hernan Crespo Ireneusz Jeleń
|
Do góry
|
|
|
|
#613498 - 03/07/2006 10:36
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
Bramkarze Lehmann Obrońcy Philipp Lahm William Gallas Rafael Marquez Ricardo Carvalho Pomocnicy Figo Cambiasso Riquelme Lampard Napastnicy Toni Torres Crespo Klose PS Totti jest napastnikiem Igor
|
Do góry
|
|
|
|
#613501 - 03/07/2006 10:52
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/11/2004
|
Quote:
PS Totti jest napastnikiem Igor
Na onecie jest podane że jest napastnikiem. Ale z tego co wiem Totti najlepiej się czuje w roli ofensywnego pomocnika takiego tuż za napastnikami. On w zasadzie może grać w ataku i w pomocy. Podobnie jak C. Ronaldo.
|
Do góry
|
|
|
|
#613502 - 03/07/2006 10:54
|
member
Meldunek: 30/06/2006
|
Quote:
A nie moj blad Sorry <zawstydzony>
Nie mozna z cala stanowczoscia stwierdzic ze jest to pomocnik czy napastnik. Uzywa sie okreslenia na jego pozycje "cofniety napastnik" albo "ultra ofensywny pomocnik"
|
Do góry
|
|
|
|
#613504 - 03/07/2006 11:04
|
Profesor
Meldunek: 19/08/2005
|
Moi Bramkarze: Ricardo ( Por ) P.Robinson ( Ang ) Obrońcy: A.Cole z narzeczoną ( Ang ) A.E.Boka ( WKS ) R.Marquez ( Mex ) L.Miguel ( Por ) G.Zambrotta ( Ita ) F.Cannavaro ( Ita ) Pomocnicy: Maxi ( Arg ) J.R.Riquelme ( Arg ) A.Pirlo ( Ita ) Z.Zidane ( Fra ) C.Makalele ( Fra ) Maniche ( Por ) Napastnicy: H.Crespo ( Arg ) H.Klos ( RFN ) Może ktoś jeszcze błyśnie bo szczerze powiem w/g mnie jest bardzo mało zawodników którzy wyróznili sie czyms szczególnym w tych mś...a szkoda.
|
Do góry
|
|
|
|
#613507 - 03/07/2006 12:45
|
Blade Runner
Meldunek: 04/05/2004
|
hmm... ale mistrzostwa się jeszcze nie skończyły Z wyborem jedenastki tak naprawdę jest duży problem, bo w przeciwieństwie do innych wielkich turniejów, ten mundial tak naprawdę nie wykreował żadnych nowych gwiazd. Wręcz przeciwnie, wiele gwiazd mocno przyblakło... Bramkarz: Gianluigi Buffon - ITA Obrona: Artur Boka - WKS Rafael Marquez - MEX William Gallas - FRA Gianluca Zambrotta - ITA Pomoc: Luis Figo - POR Patrick Vieira - FRA Mickael Essien - GHA Ze Roberto - BRA Maximiliano Rodriguez - ARG Atak: Miroslav Klose - GER Ławka: Pascal Zuberbuehler - SUI Ricardo - POR Philip Lahm - GER Brent Sancho - T&T Ricardo Carvalho - POR Fabio Cannavaro - ITA Philipp Degen - SUI Juan Roman Riquelme - ARG Maniche - POR Stephan Appiah - GHA Gennaro Gattuso - ITA Tim Cahill - AUS Zinedine Zidane - FRA Francesc Fabregas - ESP Wayne Rooney - ENG Arjen Robben - HOL Franck Ribery - FRA David Villa - ESP Arouna Kone - WKS I to by było na tyle... Ustawienie wyjściowe jedenastki 4-5-1 defensywne, jak większość tych mistrzostw. A poza tym nie widzę dwóch godnych napastników na tym turnieju... No, ale jeszcze 4 mecze pozostały - może coś się zmieni... Na pewno łatwiej będzie złożyć jedenastkę rozczarowań
|
Do góry
|
|
|
|
#613508 - 03/07/2006 12:48
|
Pooh-Bah
Meldunek: 18/08/2003
|
Dla mnie: Bramkarz: Dida Obrońcy: Lucio, Puyol, Sagnol, Miguel Pomocnicy: Zidane, Riquelme, Maxi Rodriguez, C.Ronaldo Napastnicy: Tevez, Klose
|
Do góry
|
|
|
|
#613509 - 03/07/2006 13:24
|
Porucznik
Meldunek: 15/04/2005
|
Moja "11" : Bramkarz : Gia BuffonObrońcy : Puyol, Lahm, Zambrotta, MiguelPomocnicy : Ribery, Odonkor, Figo, PirloNapastnicy : Henry, KlosePo finale może moja "11" ulegnie drobnym korektom gdyż mam jeszcze kilku kandydatów
|
Do góry
|
|
|
|
#613511 - 03/07/2006 13:28
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/01/2006
|
Ja podam 23 nazwiska, z których zrobiłbym kadrę marzeń Bramkarze: Ricardo (Portugalia)Abbondanzieri (Argentyna) Boruc (Polska) Obrońcy: Lahm (Niemcy) A. Cole (Anglia) Sorin (Argentyna)Ayala (Argentyna)Marquez (Meksyk)Cannavaro (Włochy) Sangol (Francja)Phillip Degen (Szwajcaria) Pomocnicy: J. Cole (Anglia) Ljungberg (Szwecja) Cambiasso (Argentyna) Maxi Rodriguez (Argentyna)Maniche (Portugalia)Totti (Włochy) Zidane (Francja)Fabregas (Hiszpania)Napastnicy: Klose (Niemcy)Robben (Holandia) Cristiano Ronaldo (Portugalia) Fernando Torres (Hiszpania)Pogrubiony pierwszy skład dla ustawienia 442edit: poprawiłem pogrubienie
Edited by Bzyku (03/07/2006 13:32)
|
Do góry
|
|
|
|
#613512 - 03/07/2006 14:33
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/10/2005
|
Bramkarz: Gianluigi Buffon (Włochy) Obrońcy:Marco Materazzi (Włochy) Juan Pablo Sorin (Argentyna) John Terry (Anglia) Philipp Lahm (Niemcy) Pomocnicy:Bastian Schwiensteiger (Niemcy) Kaka (Brazylia) Emerson (Brazylia) Juan Roman Riquelme (Argentyna) Napastnicy:Luca Toni (Włochy) Thierry Henry (Francja) Zestawienie jedeastki: --------------------------Buffon------------------------ -----Lahm---------Materazzi------Terry-------------Sorin -Schwiensteiger----Emerson------Riquelme------------Kaka -------------------Henry---------Toni------------------- Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#613513 - 03/07/2006 16:56
|
newbie
Meldunek: 02/07/2006
|
Moja jedenastka marzeń tychże mistrzostw :] :
Bramkarze: Buffon, Lehmann, Boruc;
Obrońcy: Abidal, Cannavaro, A. Cole, Zambrotta, Lahm, Miguel, Sagnol;
Pomocnicy: Gatusso, Pirlo, Zidane, Ribery, Riquelme, Appiah, Totti, Beckham;
Napastnicy: Toni, Torres, Rooney;
|
Do góry
|
|
|
|
#613515 - 03/07/2006 21:22
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/02/2005
|
4-5-1 Buffon Zambrotta Puyol Neil Lahm Maxi R. Vieira Zidane Pirlo J.Cole Klose Aprocz tego moim zdaniem na wyroznienie zaslugują: Ricardo i Lehmman Boka, Cicinho, Carvalho, Terry, Gallas, Sorin, Marquez Maniche, Makelele, Ze Roberto, Cahill, Ribery, Cammbiasso Torres, Henry, Frei Po dwch kolejnych spotkaniach z pewnoscią bedzie mozna dopisac do tej listy Deco, Miguela, Figo, Toniego, Camoranesiego i kilku innych. Italy - Porugal
|
Do góry
|
|
|
|
|
|