|  
| 
| 
| 
| #615823 - 15/08/2006 20:58    Re: Monybkers [2] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  17/12/2004
 | 
 Quote:nie tak do konca po problemie .
 kumpel, a może babcia? raczej to nie przejdzie, bo w MB będzie pan X, a u buka pani Y więc niezgodność- i blokada konta  niech babcia, tzn. kolega złoży już dziś konto w MB i mu przelejesz- po problemie.

wszystko zalezy od kwoty jaką chce do booka wpłacić , pamietaj ze na dziendobry MB daje limit (nie pamietam ile , ale cos ok 190pln w ciagu 90dni) wychodzących platnosci .
 Dopiero po jakiejkolwiek weryfikacji , karta , przelew bankowy , ten limit zwiekszają.
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #615824 - 15/08/2006 21:03  Re: Monybkers [2] |  
|   member

Meldunek:  11/06/2006
 | 
Quote:

Quote:nie tak do konca po problemie .
 kumpel, a może babcia? raczej to nie przejdzie, bo w MB będzie pan X, a u buka pani Y więc niezgodność- i blokada konta  niech babcia, tzn. kolega złoży już dziś konto w MB i mu przelejesz- po problemie.

wszystko zalezy od kwoty jaką chce do booka wpłacić , pamietaj ze na dziendobry MB daje limit (nie pamietam ile , ale cos ok 190pln w ciagu 90dni) wychodzących platnosci .
 Dopiero po jakiejkolwiek weryfikacji , karta , przelew bankowy , ten limit zwiekszają.

Na początku masz limit ponad 3000 zł na 90 dni, a jak wyślesz scan dowodu to go jeszcze zwiększą. Po weryfikacji za pomocą karty i przelewu bankowego jest limit ponad 60.000
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #615825 - 15/08/2006 21:09  Re: Monybkers [2] |  
|   Carpal Tunnel

| 
mk146 : widocznie roznie traktują swoich klientów . ja teo nie wyssalem sobie z palca   ------- osobiscie po weryfikacjio karty mialem limit 3900pln na 60dni , dopiero potem sie zwiekszył. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #615826 - 15/08/2006 21:18  Re: Monybkers [2] |  
|   old hand

Meldunek:  02/05/2005
 | 
Niech babcia/kolega zalozy sobie konto w MB sami mozecie zauwazyc ze dostajac przelew dostajecie informacje na maila ze dostaliscie kase od takiego adresu i takiej osoby (imie nazwisko) jak buk zobaczy ze sie roznia to moze to sprawdzic a jak bedzie twoj kolega mial juz tam konto a 2 rozne konta beda  dostawaly przelewy od IMIENIA NAZWISKA takiego samego ale rozne maile to moze to chciec jakos zweryfikowac.
 Wkoncu naszte tranzakcje sa prywatne a bukmachera komercyjne i on ma wieksze uprawnienia o sprawdzanie klijenta sami zauwazyliscie ze jest adnotacja handlowa a kto wie co taki buk w tej adnotacji dostaje procz maila, on prowadzi dzialalnosc wiec moze pelne nasze dane.

Radze nie kombinowac bo po co wam to ;]
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #615828 - 15/08/2006 21:53  Re: Monybkers [2] |  
|   Carpal Tunnel

| 
Quote:
 mk146 : widocznie roznie traktują swoich klientów .
 ja teo nie wyssalem sobie z palca
  -------
 osobiscie po weryfikacjio karty mialem limit 3900pln na 60dni , dopiero potem sie zwiekszył.

Bingo
  Zdaje sie ze limity na "dziendobry" są przyznawane hmm..losowo?
 Własnie szwagier zalozyl konto w MB i ;
 Całkowity limit transkacji: Pozostałych:
 PLN 3885.30 / ostatnie 90 dni PLN 3885.30
 --------
 moj brat chcial dzisiaj wplacic kase do booka i :

"Płatność nie może być zrealizowana!

Przepraszamy, ale nie możemy zakończyć transakcji ponieważ został przekroczony limit transakcji o 194.26 PLN.
 Aby dowiedzieć się w jaki sposób zwiększyć limity transakcji prosimy udać się do dział Profil konta Moneybookers."
 i "Całkowity limit transkacji: Pozostałych:
 PLN 194.26 / ostatnie 90 dni PLN 34.73"
 -------
 Jak otworzył to przelalem Mu 140pln ktore wpłacil do betole , potem wyplacił 35E i chciał zasilic innego booka i lipa
  wiec róznie to jest chyba .
 ps. sorki za tak długiego posta.
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #615831 - 16/08/2006 16:25  Re: Monybkers [2] |  
|   old hand

Meldunek:  29/05/2006
 | 
mama prośbę : po założeniu konta u nich najpierw wysłać skan dowodu na adres service@moneybookers.com  ? a pożniej próbować wpłacać ze swojego konta bankowego , zacząć od jakiejś małej kwoty ( tak gdzieś wyczytałem , zrobić przelewe na parę euro a póżniej zrobić wypłatę i prześlą mi jakiś kod w przelewie wypłaty i dopiero wtedy mogę robić przelewy na większą kwotę ) proszę o szybkie info . dzięki |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #615832 - 17/08/2006 09:31  Re: Monybkers [2] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  19/01/2005
 | 
Quote:
 OK, moze napisze inaczej
  Ostatnio zamrozili mi konto na MB, bo wymienialem sie z jakimis podjerzanym kolesiami z tego forum, z reszta moje konto juz zweryfikowali bo wyslalem im skan dowodu, ale napisali ze nie odmroza konta poki nie sprawdza jeszcze wszystkich moich wymian i nie zweryfikuja tych co sie z nimi wymienialem, a chce teraz wplacic kase do buka, tylko niewiem jak to zrobic

Hmm ja mam konto w MB ponad 2 lata...nigdy zadnych problemow a dzisiaj widze takie cos

Zlecona transakcja nie może być zrealizowana, ponieważ Państwa konto zostało całkowicie zablokowane. W celu odblokowania konta należy przesłać POTWIERDZONĄ kopię paszportu lub dowodu osobistego pod następujący adres:

C3 Cairngorm House
 Meridian Gate
 203 Marsh Wall
 London E14 9YT
 Wielka Brytania

Poprzez kopię POTWIERDZONĄ rozumie się odpis uwierzytelniony oryginału wystawiony w kraju zamieszkania przez:

notariusza, lub
 radcę prawnego, lub
 bank lub instytucję finansową, których działalność regulowana jest przez polskie prawo bankowe, lub
 lokalne organy rządowe (np. policja)

o co k... chodzi?
  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #615833 - 17/08/2006 09:32  Re: Monybkers [2] |  
|   Carpal Tunnel

| 
aha wyslalem im wszystkie skany jeszcze raz ale nie odpisują juz 3ci dzien, czy to normalne u nich? |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #615834 - 17/08/2006 09:55  Re: Monybkers [2] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  08/11/2005
 | 
Quote:
 aha wyslalem im wszystkie skany jeszcze raz ale nie odpisują juz 3ci dzien, czy to normalne u nich?

tak
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #615835 - 17/08/2006 12:17  Re: Monybkers [2] |  
|   enthusiast

Meldunek:  19/12/2005
 | 
Quote:

Quote:
 OK, moze napisze inaczej
  Ostatnio zamrozili mi konto na MB, bo wymienialem sie z jakimis podjerzanym kolesiami z tego forum, z reszta moje konto juz zweryfikowali bo wyslalem im skan dowodu, ale napisali ze nie odmroza konta poki nie sprawdza jeszcze wszystkich moich wymian i nie zweryfikuja tych co sie z nimi wymienialem, a chce teraz wplacic kase do buka, tylko niewiem jak to zrobic

Hmm ja mam konto w MB ponad 2 lata...nigdy zadnych problemow a dzisiaj widze takie cos

Zlecona transakcja nie może być zrealizowana, ponieważ Państwa konto zostało całkowicie zablokowane. W celu odblokowania konta należy przesłać POTWIERDZONĄ kopię paszportu lub dowodu osobistego pod następujący adres:

C3 Cairngorm House
 Meridian Gate
 203 Marsh Wall
 London E14 9YT
 Wielka Brytania

Poprzez kopię POTWIERDZONĄ rozumie się odpis uwierzytelniony oryginału wystawiony w kraju zamieszkania przez:

notariusza, lub
 radcę prawnego, lub
 bank lub instytucję finansową, których działalność regulowana jest przez polskie prawo bankowe, lub
 lokalne organy rządowe (np. policja)

o co k... chodzi?

Robiles ostatnio jakies wymiany na MB z ludzmi z tego forum ?
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #615837 - 18/08/2006 09:28  Re: Monybkers [2] |  
|   Carpal Tunnel

| 
Quote:

Robiles ostatnio jakies wymiany na MB z ludzmi z tego forum ?

robilem tylko wymiany z zaufanymi znajomymi, nie wdaje sie w wymiany na forum bo tu niestety jest sporo oszustow.
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #615838 - 19/08/2006 00:45  Re: Monybkers [2] |  
|   Carpal Tunnel

| 
Quote:WoW !! Brat skorzystał z tej kart i jeszcze przed weryfikacją zwiekszyli mu limit tansakcji (90dni) ze 190pln na 11000 !!!!
 mam pytanko , czy Kartą Visa przedplacona z ING slaskiego mozna mozna wpłacac pieniadze do MB ? i jesli tak to czy nie ma problemu z weryfikacją (czy przychodza wyciagi z tej karty /)

Wystarczyło zgłosić chec wplaty  kartą !!
  |  
| Do góry |  |  |  |  
 |  |