Nie byłem w domu więc nie pisałem.
Zadzwoniłem do STS o godz 15.25 Pan poinformował mnie, że otrzymali protokół z wynikami gdzie Polska jest na 3 miejscu bez podpisu. Pan z STS powiedział,że wg. ich znajomości regulaminu Polska zajeła 2 miejsce,że nie zgadzają się z tym wynikiem (3 miejscu). Jutro o godzinie 10 mają otrzymac faks z PZM z protokołem wyników gdzie Polska jest na 2 miejscu i sprawa ma byc zamknięta. Pan powiedział,że zrobili bo chcą dbac o klienta.
Uwieżcie mi, byłem w szoku kiedy Kolo powiedział,że mają protokół z 3 m Polski a STS wie,że Polska była 2.
Tak zakręcili kota ogonem,byśmy teraz byli im wdzięczni,że STS walczy dla nas grających hehehe dobre. Gdy wymieniałem firmy netowe i naziemne,że oni już rozliczyli Polskę na 2 miejscu, to odpowiedział, że firma z milenium to może nawet sobie brac wyniki z księżyca. Oni muszą czekac na protokół.
Jutro między 9 a 10 ma byc przesłany faks z wynikami i na 100% Polska tam jest na 2 miejscu. Pan powiedział,że pieniądze zostaną wypłacone napewno.
Znając życie wypłacic będziemy pewnie mogli w piątek!!!
Ta farsa powoli się kończy !!
Niestety teraz wychodzi, że STS bronił nas grających!!
Prawda jest inna chodziło im o to by zrobic wszystko by Polska była na 3 miejscu. Gdy prawdopodobnie w poniedziałek wiedzieli,że tak nie jest wymyślili inną historię. Proszę też pamiętac,że przez te 3 dni nasze pięniądze były na oprocentowanym koncie STS i rosły hehee.
WIem jedno będę unikał STS z dala, chyba,że zrobią promocję hehehe.
jeszcze jedno panowie z STS kłamią !!
Wykonałem do STS w ciągu 3 dni 7 telefonów i za każdym razem kłamali. Oczerniali i ośmieszali organizatorów czyli WTS Wrocław i panią tam pracującą w dziale organizacyjnym.
Pozdrawiam i wygraliśmy
ALES TRZYMAJ SIĘ JESTEśMY Z TOBĄ !!!