Dzień dobry Krajan, dzień dobry państwu, dzień dobry czwartku, dzień dobry mi, dzień dobry mecz.pl
ad 1/ Chyba Węgrzy się zdenerwują i będą chcieli pokazać w tym meczu, bo jak na razie to tylko słowo BLAMAŻ się nasuwa. Bialorus nie jest chyba az taka mocna zeby roznosic ogorasow by double-digit-difference

ad 2/ Litwa po ryju sklei, Francja dzis pokaze jaka to ona wielka i niezwyciezona. Odrobinę za późno, żabojady. Mecz o nic ale wezme sobie handi na Francje. Litwini dopoki nie kupią sobie mózgów + nie zaczną zbierać, to nie będą wygrywać.
ad 3/ A to nie wiem. Nie znam sie na szwabach, dla mnie oni są koszykarskim zerem. Grrrrr
ad 4/ Ta, tylko ze jak Serbowie pozwolą się rozhulać Słowencom i dostaną w torbę, to w polfinale wpadna na Turcję. Wiec mysle ze Serbia potraktuje ten mecz serio, a Slowenia niekoniecnzie, bo kurde ILEŻ MOŻNA?! Co jak co ale wczorajsze 50 minut nie pomoglo w regeneracji sil Slowencom. Proponuje Serbie z minusowym i potem kontrę na live, bo oczekuje ostrego poczatku. Ponadto over - nie beda sie chyba przemeczac w obronie bo to najwiecej sił kosztuje, a linie niska.
ad 5/ Chorwacja. Wlosi w swoim 'męczęńskim' stylu wygrywaja mecze, ale chyba wystarczy już. Chorwaci od poczatku mnie zaskakują, solidny poukladany team, widze ich w polfinale.
ad 6/ A kto ich tam wie.
ad 7/ O tak, tez mi sie tak wydaje. Co jak co ale jakis mecz 'o cos' i o odbudowanie honoru musi byc. A Hiszpania to zlepek indywidualnosci i to niespecjalnie wspanialych.
ad 8/ Wiesz, Turcy z Grecja sie nie kochają, na trybunach jest gorąco, więc nie sądze zeby odpuscili ten mecz. Wygraja, ale handi chyba rzeczywiscie do pokrycia.
A to moje propozycje, buk -
www.10bet.com1.
Teaser @1.833: Serbia -5.5 i Węgry +16
2.
Teaser @1.893: Grecja +16.5 i Chorwacja
+3.5
3.
Teaser @1.769: Chorwacja
+4.5 i Serbia over 136
4.
Teaser @1.909: Francja -2 i Rosja -1.5