Witam, czy coś się zmieniło w betsafie odnośnie kreczy ?? bo miałem Radwańska ugra seta i policzyli po kursie 1,0 a kiedyś jak pamiętam to wchodził taki zakład..
hcp na sety, a taki miales bet, na ogol sa wazne przy dokonczonych spotkaniach
Meldunek: 19/07/2004
Mam taki scenariusz na kwale Atlanty :
De Bakker puści Kanadyjczyka, i Ram i Kuznetsov grają dla USA także oni też wygrają swoje mecze i Smith puszcza Kinga i wszyscy zarobieni i zadowoleni, co o tym powiecie ?
De Bakker puści Kanadyjczyka, i Ram i Kuznetsov grają dla USA także oni też wygrają swoje mecze i Smith puszcza Kinga i wszyscy zarobieni i zadowoleni, co o tym powiecie ?
Meldunek: 19/07/2004
Originally Posted By: s1xteen
Originally Posted By: moc_Pierdu
Mam taki scenariusz na kwale Atlanty :
czemu De Bakker mialby puscic Kanadyjczyka?
Są 2 wolne miejsca, jakoś mi to pasuje że Steven pasuje do tego turnieju w Atlancie.De Bakker dziś się nie musi wysilać.
czemu De Bakker mialby puscic Kanadyjczyka?
Są 2 wolne miejsca, jakoś mi to pasuje że Steven pasuje do tego turnieju w Atlancie.De Bakker dziś się nie musi wysilać.
mogl wczoraj juz puscic jakby mu sie nie chcialo wysilac. Tmbardziej ze troche sie 'natrudzil'