Ja was krece, gosciu mowi, ze my jestesmy pazerni chyba sam gryzonko jestes pazerny skoro wziales te marne 27 funtow. My sie bawilismy, a Ty widzisz tylko zysk
pisalem juz jakei skany i to w tym temacie:P a support mansion o promocji na nastepny mecz mowi: "we are not sure at the moment...but it is likely it will be a regular promotion" hehe trzymajmy mocno kciuki:P
Quote: przy wyplace obowiazkowo skan paszportu z tego co pamietam, dodatkowo kara jesli ktos nia wplaca:) a po co grac kontre? jest szansa na kawalek $ a za te 20 pare funtow to nawet kolacji nie zjesz dobrej :P
ale to tylko przy tej promocji trzeba skan przeslac czy normalnie jakbym wyplacal to też? i kiedy jest ta kara? napisales, ze jak ktos nie wplaca (przez mb?).
i ostatnie pytanie: tego zwrotu nie trzeba x razy obrocic przed wyplata? (w regulaminie nic nie znalazlem o tym) pozdro
witam orientuje sie ktoś mniej więcej kiedy będą zrobić bo chciałbym coś zagrać i nie wiem czy mam czekać na pieniądze z mansion czy uderzać do naziemnych pozdro
#632869 - 20/08/200611:03Re: MANSION - król polowania powraca !!!
wHiTe_StAr
Fundator
Meldunek: 15/11/2004
mają na to 48 godzin,w zeszłym roku czasem dawali po paru godzinach a czasem po dwóch dniach,więc jeśli nie chcesz zostać dzisiaj na lodzie(czyt. bez kuponów) to biegaj do STSu
a te skany trzeba jak szybko im wysłać? Jest jakieś ograniczenie czasowe (i jak je przekrocze, to nie bede mogl wyplacic?), czy poprostu jak będę chciał wypłacić, to muszę wtedy wysłać i nie ma znaczenia kiedy to nastapi? pozdrawiam
#632872 - 21/08/200609:32Re: MANSION - król polowania powraca !!!
GumoL
old hand
Meldunek: 22/01/2003
Zwrotow jak nie bylo tak nie ma, teraz maja informacje o przerwie w dzialaniu, jutro bedzie informacja, ze bukmacher zawiesil dzialalnosc i swojej kasy nie zobaczymy..
Oszukali nas! Banda zlodzieji, zagranicznych decydentow!
Może bym się przejął gdyby chodziło o jakiegoś innego buka, ale co do Mansion nie mam wątpliwości. Żeby Was uspokoić dzisiaj gadałem z supportem i odpowiedź na pytanie, kiedy otrzymam zwrot brzmiała: "your account will be refunded at the latest tomorrow"
Dzień mnie nie zbawi. I tak pieniążki pewnie tam zostawię w oczekiwaniu na kolejną promocję :-)