|  
| 
| 
| 
| #639037 - 11/09/2006 13:15  Re: Gamebookers [27] |  
|   veteran

Meldunek:  29/12/2004
 | 
Wczoraj zagralem na live becie w GB mecz ze w drugiej polowie meczu west ham-aston villa pierwsza akcja bedzie Throw in. I tak tez byl wynik throw in. Lecz Gb rozliczyli mi ten zaklad jako przegrany podajac za wynik rzut karny. Ogladalem cały mecz i tam nie bylo w cąłym meczu zadnego rzutu karnego. Napisalem do nich meila z prosba o pozytywne rozlcizenie zkaladu prawidlowo trafiono a oni mi odpisali:Dziękujemy za wiadomość. Według naszych informacji zakład ten został rozliczony poprawnie.

Juz raz mialem taka sytuacje w meczu siatkowki kto pierwszy 20 pkt ale wtedy im podarowalem.. Teraz juz nie:/

Conrad prosze o pomoc jakas?
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #639038 - 11/09/2006 14:58  Re: Gamebookers [27] |  
|   veteran

| 
Szanowny Panie,>
 > Dziękujemy za napisanie do nas. Rzut karny to "Penalty kick", a "Goal kick" jest to wykop piłki z lini 5 metrów zazwyczaj przez bramkarza. Więc nawet jeżeli nie zna Pan języka angielskiego chyba jasno zaznaczyliśmy, że "Goal kick" nie oznacza żadnego rzutu karnego (patrz powyżej).
 > Według naszych informacji zakład ten został rozliczony poprawnie. Przesłany link nie udawadnia też Pańskiej interpretację, czyli że pierwszym zdarzeniem był wyrzut z autu (throw in).
 >
 > Życzymy wielu udanych zakładów i jeśli ma Pan jakiekolwiek inne pytania to służymy pomocą.
 >
 > Z bukmacherskim pozdrowieniem,
 >
 > service @ gamebookers

wyslalem im linka udowadniajac ze w meczu nie bylo rzutu karnego a oni mi tlumacza co to jest goal kick a co to penalty kick..Troche bzdura i zaczyna mnie to pomalu wkurwiac ze nie maja racji a sie bronia i ciagle pisze ze klad rozliczony poprawnie..
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #639039 - 11/09/2006 15:00  Re: Gamebookers [27] |  
|   veteran

| 
posiadam juz srebny status... i chyba na tym statusie pozostane i zrezygnuje z nich chociaz do zlotego nie wiele brakuje:/ |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #639041 - 11/09/2006 15:04  Re: Gamebookers [27] |  
|   veteran

| 
Quote:
 Widocznie pierwszy był wykop od bramki, a nie aut. Nie oglądałem meczu to nie wiem, ale skoro są tacy uparci to śmiem twierdzić, że tak właśnie było. Według nich pierwsze zdarzenie które miało miejsce w drugiej połowie była "piątka" wybijana przez bramkarza, a nie aut. Popraw mnie jeśli się mylę

tak ale obstawiajac te zdarzenie masz do dyspozycji throw in, rzut wolny,rzut karny, gol i nic wiecej dlatego goal kick nie moze byc rozliczony jako rzut karny:)
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #639043 - 11/09/2006 15:15  Re: Gamebookers [27] |  
|   veteran

| 
Quote:
 Rzeczywiście masz rację. Jest błąd w wersji polskiej. Goal kick z wersji angielskiej to rzut karny w wersji polskiej a przeciez tak nie jest. Sprawdź sobie zakłady live na dzisiejszy mecz Reading - Man City w obu wersjach językowych. Kurs 8.50 na Goal Kick i taki sam w wersji polskiej na rzut karny. Moim zdaniem błąd w tłumaczeniu i tak im opisz tą sprawę, napisz że postawiłeś w polskiej wersji językowej.

dzieks masz racje..
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #639044 - 11/09/2006 15:21  Re: Gamebookers [27] |  
|   veteran

| 
W takim razie powinni zwrocic koszty zakladu i poprawic blad na serwerze polskim:) |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #639045 - 11/09/2006 15:23  Re: Gamebookers [27] |  
|   veteran

| 
Quote:
 Rzeczywiście masz rację. Jest błąd w wersji polskiej. Goal kick z wersji angielskiej to rzut karny w wersji polskiej a przeciez tak nie jest. Sprawdź sobie zakłady live na dzisiejszy mecz Reading - Man City w obu wersjach językowych. Kurs 8.50 na Goal Kick i taki sam w wersji polskiej na rzut karny. Moim zdaniem błąd w tłumaczeniu i tak im opisz tą sprawę, napisz że postawiłeś w polskiej wersji językowej.

Dziękujemy za napisanie do nas. Rzut karny to "Penalty kick", a "Goal kick" jest to wykop piłki z lini 5 metrów zazwyczaj przez bramkarza. Więc nawet jeżeli nie zna Pan języka angielskiego chyba jasno zaznaczyliśmy, że "Goal kick" nie oznacza żadnego rzutu karnego (patrz powyżej).
 > Według naszych informacji zakład ten został rozliczony poprawnie. Przesłany link nie udawadnia też Pańskiej interpretację, czyli że pierwszym zdarzeniem był wyrzut z autu (throw in).
 >
 > Życzymy wielu udanych zakładów i jeśli ma Pan jakiekolwiek inne pytania to służymy pomocą.
 >
 > Z bukmacherskim pozdrowieniem,
 >
 > service @ gamebookers
 TO TERAZ ICH KOMPLETNIE NIE ROZUMIEM:/
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #639047 - 11/09/2006 16:04  Re: Gamebookers [27] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  30/06/2006
 | 
a co z meczem boca??? beda zwroty ??? jak myslicie??? |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #639049 - 11/09/2006 16:26  Re: Gamebookers [27] |  
|   veteran

| 
Quote:
 Danielos zrób też screena rozliczonego przez nich błędnie zakładu.

wyslalem im numer zkaladu tak jak prosili:> przeslalem im rowniez link http://www.sportinglife.com/football/results/ match day live i tam napisane jest ze pierwszy byl goal kick a druga akcja byl throw in jednak jak napisal poprzednik goal kick w angli traktuja jak rzut karny lecz GB odpisalo mi ze tak oni tego nie traktuja co zamiesilem w poscie wyzej. Dlatego chyba sobie odpuszcze bo i tak nie wygram:D:D a wiem ze mam racje:)
  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #639052 - 11/09/2006 17:31  Re: Gamebookers [27] |  
|   veteran

| 
Quote:
 ja mam u nich problem juz od dwóch dni.nie mogew wypłacic pieniędzy.klikam na wypłaty wpisuje  dozwoloną kwote klikam dalej i wyskakuje AMOUNT ERROR!  co robic ??

tez tak mialem ale po kilku probach zniknąl ten error i normalnie wyplacilem pieniadze.. a co do kwoty co juz chyba sobie odpuszcze klotnie to troszke wieksza

napewno wieksza niz 5E:D a odpisali mi takie cos:D 
 Szanowny Panie,

Dziękujemy za napisanie do nas. Okazuje się, że jest to problem związany z błędnym tłumaczeniem na naszej polsko języcznej stronie. Przepraszamy za niedogodności z tym związane i prosimy o zrozumienie.

ciekawe jakby oni stracili pieniadze by liczyli na wyrozumienie:D
            |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #639054 - 11/09/2006 17:32  Re: Gamebookers [27] |  
|   Pooh-Bah

Meldunek:  29/02/2004
 | 
Quote:

Quote:
 ja mam u nich problem juz od dwóch dni.nie mogew wypłacic pieniędzy.klikam na wypłaty wpisuje  dozwoloną kwote klikam dalej i wyskakuje AMOUNT ERROR!  co robic ??

tez tak mialem ale po kilku probach zniknąl ten error i normalnie wyplacilem pieniadze.. a co do kwoty co juz chyba sobie odpuszcze klotnie to troszke wieksza

napewno wieksza niz 5E:D a odpisali mi takie cos:D 
 Szanowny Panie,

Dziękujemy za napisanie do nas. Okazuje się, że jest to problem związany z błędnym tłumaczeniem na naszej polsko języcznej stronie. Przepraszamy za niedogodności z tym związane i prosimy o zrozumienie.

ciekawe jakby oni stracili pieniadze by liczyli na wyrozumienie:D

Znaczy, że proszę o zrozumienie, a zwrotu nie ma?!
 |  
| Do góry |  |  |  |  
 |  |