Strona 7 z 11 < 1 2 ... 5 6 7 8 9 10 11 >
Opcje tematu
#644406 - 01/09/2006 13:17 Re: US Open 2006 - 28.08-10.09
haven Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 06/01/2006
No właśnie Schranz a ja wciąż czekam na dzisiejsze propozycje Gogeta o ile takowe się pojawią

Do góry
Bonus: Unibet
#644407 - 01/09/2006 13:33 Re: US Open 2006 - 28.08-10.09
kampus Offline
old hand

Meldunek: 22/11/2003
Fyrst./Matko. - Kas/Petzschner 1
Wielkim znawca tenisa nie jestem ale że Polacy sa w formie da się zauważyć niewprawionym okiem Poza tym w usa sa ograni, zaszli do półfinału turnieju w New Haven. Wczoraj rozpykali starace'a z martinem. kas/petzschner w usa nie grali z tego co widziałem i do asów debla nie należa. podsumowując polski debel jak najbardziej.

Pala/Vik - Damm/Paes 2
Czescy słabeusze kontra świetna i zgrana para. tak przynajmniej mi sie wydaje jak wyzej damm i paes są już w usa ograni i zdecydowanie lepsi niz czesi. podsumowujac 2

Do góry
#644408 - 01/09/2006 15:39 Re: US Open 2006 - 28.08-10.09
Goget Offline
Tenis Trader

Meldunek: 09/02/2003
S.Querrey - G.Gaudio 1 @1,725 Pinnacle

Gaudio cały rok w kiepskiej dyspozycji wyszedł mu jedynie turniej w Monte Carlo na cegle na jednej z najwolniejszych nawierzchni. Tutaj jednak w Nowym Jorku wyjątkowy szybki hard, nawet Nadal ma spore problemy z agresywnie grającymi zawodnikami. Gaudio co roku kiepskie wyniki na tej nawierzchni nawet jak był w formie, jak już wygrywał to głównie z kelnerami. Na Wimbledonie też przebrnął I rundę by w II rundzie nie ugrać nawet seta z Labadze. Rok temu na US Open przegrał w 3 setach z innym młodziutkim i mniej utalentowanym Bakerem. Querrey z niezłej strony pokazał się przed US Open, mocny serwis, agresywna gra i mocno bite piłki a to Gastonowi specjalnie nie odpowiada. W I rundzie bez problemów ograł w 3 setach Kohlschreibera. Gaudio też 3 sety z Seppim ale Włoch ostatnio jest odzwierciedleniem naszej Domachowskiej.

Do góry
#644409 - 02/09/2006 07:52 Re: US Open 2006 - 28.08-10.09 *DELETED*
fionka Offline
addict

Meldunek: 02/09/2006
Post deleted by Goget

Do góry
#644410 - 02/09/2006 08:09 Re: US Open 2006 - 28.08-10.09 *DELETED*
fionka Offline
addict

Post deleted by Goget

Do góry
#644411 - 02/09/2006 08:25 Re: US Open 2006 - 28.08-10.09
mogarycz Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 16/09/2003
dokładnie, aż musiałem się wpisać by poprzeć fionka.
ludzie!!! przecież mecz Agassi - Baghdatis przechodzi do najpiękniejszej historii US Open!! Poezja co się zaczęło dziać w piątym secie kiedy już wszyscy myśleli, że Andre już sił nie ma...
Po prostu kosmosmiczny mecz się zrobił. To co się działo przy stanie 4/4 w piątym jak Agassi bronił swój serwis to ewenement walka wspaniała obu Panów. I oby takich więcej!!
Choć osobiście obawiam się, że Andre się będzie coraz bardziej wypalał i już kolejnego tak morderczego nie wytrzyma...
Trochę dziwne by było gdyby teraz przegrał z B. Beckerem ;?
Ale kto wie...

Do góry
#644412 - 02/09/2006 08:41 Re: US Open 2006 - 28.08-10.09
kampus Offline
old hand

Dzisiaj zainteresowały mnie 2 mecze:

Malisse - Novak 1
Dla Novaka chyba nastał koniec turnieju. Powiem szczerze że nie pamietam kiedy ostatnio zawiodłem się na X-menie. Facet jest naprawdę w świetnej formie. Umiejętności też ma od Pepika wyzsze. W Stanach zaaklimatyzował się fenomenalnie. Wątpie żebym dzisiaj zawiódł się na świetnie dysponowanym Xavierze, to naprawde wyższy poziom gry. Handicap 0:5.5 gema też do wzięcia.

Robredo - Wawrinka 1
Stanislas juz runde wcześniej miał duze problemy z Soda. Tommy wyglada naprawde dobrze, forma zdecydowanie jest. Wcześniej ograł Lee który przynajmniej dla mnie prezentował bardzo wysoki poziom na hardzie. Taaa zdecydowanie Tommy; handicap 0:4.5 gema biore też z pocałowaniem reki.

Do góry
#644413 - 02/09/2006 08:59 Re: US Open 2006 - 28.08-10.09
Boczek1986 Offline
member

Meldunek: 09/08/2006
Agassi - Becker

Ja stawiam dziś na 3:2 dla Andre Agassiego. Dlaczego? Przytoczę słowa mogarycza : "przecież mecz Agassi - Baghdatis przechodzi do najpiękniejszej historii US Open!! Poezja co się zaczęło dziać w piątym secie kiedy już wszyscy myśleli, że Andre już sił nie ma...
Po prostu kosmosmiczny mecz się zrobił. To co się działo przy stanie 4/4 w piątym jak Agassi bronił swój serwis to ewenement walka wspaniała obu Panów. I oby takich więcej!!"
Prawda ostatni turniej Agassiego w życiu. Trzeba się jeszcze zapamiętać w sercach kibiców. Pewnie będzie najpierw gładka dla Agassiego później pojawią się jakieś problemy i na koniec 5-set (skąd ja to znam:>). Ludzie będą wniebowzięci i zachwyceni przedostatnim meczem w turnieju Wielkiego Andre bo kolejna runda będzie już oficjalną zmianą warty w Amerykańskim tenisie. Choć też uważam że ewentualny mecz z Roddickiem będzie pięknym przedstawieniem. Zresztą poczekamy zobaczymy:>
Mój typ 3:2 Agassi

Pozdro4all:)

Do góry
#644414 - 02/09/2006 09:06 Re: US Open 2006 - 28.08-10.09
madmax1897 Offline
journeyman

Meldunek: 02/11/2005
nie wiem gdzie widziałeś tą forme Robredo bo napewno nie w meczu z przeciętnym koreańczykiem Lee. Robredo grał fatalnie - nie mógł sobie poradzić z poprostu przebijającym przeciwnikiem a momentami był od niego gorszy w zagrywkach technicznych i w walce na siatce. Zwyciężył doświadczeniem i chyba lepszą kondycją - to tyle... A Wawrinka od początku sezonu co jakiś czas sprawia niespodzianki - sety które przegrał z Soderligiem były przegrane minimalnie a później wyczekał i w dwóch ostatnich setach dał mu zdobyć tylko 1 gema. W takich meczach wychodzi doświadczenie - wiadomo że tam w gre wchodził jakiś uraz Szweda ale jednak na początku 3 seta gdzie wysoko przegrywał 2-0 w setach nie odpuścił i ciągnął aż do tie-breaka gdzie Szwed coś sobie zrobił.

Robredo absolutnie nie jest takim murowanym faworytem. Poza tym na tym Us Open już nic mnie nie zdziwi najpierw porażka o 3 klasy lepszego Lopeza z Chichunifelidininim a później porażka Marcosa z ledwo sie ruszającym Andree. Naprawde bardzo lubi i szanuje Amerykanina ale tylko głupek powie że w tym meczu nie działo sie nic dziwnego. Nawet żona Agassiego która zawsze zachowuje stoicki spokój nawet w finałach wielkich turniejów tutaj po każdej wygranej piłce była rozpromieniona radością i w ogóle jakaś dziwna... W tym roku naprawde dzieją sie dziwne rzeczy...

Do góry
#644415 - 02/09/2006 09:17 Re: US Open 2006 - 28.08-10.09
max74 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/04/2006

Jak na razie to jedynym pewniakiem dzisiejszego dnia jest deszcz ktory pada i ma padac,

Do góry
#644416 - 02/09/2006 09:19 Re: US Open 2006 - 28.08-10.09
kampus Offline
old hand

Ludzie skończmy juz z dyskusją o Agassim! Było minęło, tzreba skoncentrować się na następnych meczach! Co do Robredo to zgadzam się że w tym turnieju są niespodzianki ale jakoś w tym meczu ejj nie widzę. I dla mnie Lee nie jest przeciętny na hardzie, al nieważne. Ze swojej strony mam jeszcze propozycje z debla:

Peya/Phau - Damm/Paes 2
Wczoraj mnie nie zawiedli i dzisiaj powinno być tak samo. Ograni na hardzie i wydaja się być w dobrej formie. Peya/Phau w turniejach w Ameryce nie grali i przede wszystkim to wyjdzie w tym meczu. Poza tym róznica umiejętności i klasy w tych parach jest wystarczająca. Dokładny wynik 0:2 też do wziecia.

Do góry
#644417 - 02/09/2006 12:05 Re: US Open 2006 - 28.08-10.09
Goget Offline
Tenis Trader

Meldunek: 09/02/2003
Kilka postów o meczu Agassi-Baghdatis przeniosłem do Archiwum QC, bo robicie tutaj niezły burdel. Grałem na Baghde, było blisko, Andre był lepszy, kropka. Jakbym się miał przejmować każdym z około 200 spotkań jakie mi w ciągu roku nie wchodzą to już dawno nabawiłbym się nerwicy. Taki urok sportu, że wszystkiego nie da rady przewidzieć.

Na dzisiaj o ile deszcz nie pokrzyżuje planów :

N.Djokovic(+3,5 hc) - L.Hewitt 1 @1,8 Gamebookers

Miałem grać czystą jedynkę na Djokovica ale linia 3,5 dla mnie dosyć wysoka i chyba bardziej opłacalna. Djokovic to walczak w dodatku ciężko go złamać, nie wyobrażam sobie, żeby z Hewittem, który ostatnio nie zachwyca nie ugrał ani jednego seta. Możliwe też ew. TB-ki co dodatkowo może pomóc w pokryciu handicapu. Hewitt przed US Open w kiepskiej formie, odpadał szybko z turniejów po porazkach z Goldsteinem, Clementem i Johanssonem, z którym dodatkowo skreczował. Tutaj nie stracił jeszcze seta, ale w dwóch meczach ze słabeuszami Montanesem i Hernychem też specjalnie nie zachwycił i nie miażdzył rywali. Djokovic mimo młodego wieku gra bardzo urozmaicony tenis, potrafi przetrzymać piłkę na korcie, zagrać szybką wymianę i zakończyć efektywnownym uderzeniem w róg kortu. Psychicznie też jest bardzo mocny, bez trudu wygrał 2 TB-ki z Fishem dopingowanym na trybunach przez Amerykanów. Hewitt straszy głównie nazwiskiem, jak nawet wygra z Nole to myślę, że po walce i nie różnicą 4 gemów.

X.Malisse - J.Novak 1 @1,403 Pinnacle

Novak już powinien polecieć z Clementem i do teraz pewnie wielu zastanawia się jak mogło do tego dojść, że podstarzały Czech, który w tym roku rozegrał zaledwie kilka spotkań na cegle i 2 na trawie a ostatni raz na hardzie grał na poprzednim US Open mógł w 3 setach ograć świetnie dysponowanego przed tym turniejem Francuza. W II rundzie Novak tez sprawił niespodziankę ogrywając zmęczonego mimo wszystko Srichaphana w 4 setach. Malisse to już jednak dużo wyższa półka, nie miał żadnych problemów tutaj najpierw z Nieminenem i potem z Phau wygrywając gładko w 2 setach. Przed US Open też pokazał się z dobrej strony, w Toronto ugrał seta z Federerem w ćwierćfinale, w New Haven dotarł do ćwierćfinału. Pamiętam też jego wspaniałą grę na zeszłorocznym US Open. W H2H remis 2:2 ale ostatnie 2 pojedynki wygrał młodszy Belg. Dzisiaj też nie sądze, żeby dał Novakowi wygrać 3 sety.

Do góry
#644418 - 02/09/2006 12:52 Re: US Open 2006 - 28.08-10.09
Jelle Klassen Offline
veteran

Witam wszystkich:))

To jest moj pierwszy post wiec pewno bedzie ominiety ale od czego trzeba zaczac:)

Z dzisiejszych meczy co gram to:

M.DAMM / L.PAES - A. Peya / B.Phau 1

Jak wszyscy wiemy debel Damm Paes to jeden z lepszych na swiecie jesli jest w swojej dobrej formie co pokazali w Autralii:) Ich rywale nic nie zdialali, zadnych wiekszych osiagow nie mieli z tego co pamietam. Damm Paes pokazali ze sa w dobrej formie w wczorajszym swoim meczu wygrywajac bardzo pewnie!!! Sa w dobrej dyspozycji wiec mysle ze niepowinni miec problemow z pokonaniem swoich rywali a co wiecej moga troche namieszac tak jak w Autralii!!!

M.KOHLMANN / A. WASKE - L. Burgsmuller / T.Parrott

Ten mecz na pewno nie jest taki latwy jak opisany wyzej ale patrzac na dwie pary mysle ze para Niemiecka powinna wygrac chociaz moze to byc mecz tb. Debel niemiecki ma bardzo dobry serwis a deblu to jest bardzo wazne, czesto ze soba graja i sa zgrani jakis wielkich osiagniec nie maja ale mysle ze powinno to straczyc na Burga i Parrotta ktorym moze debel nie jest obcy ale ze soba nie pamietam zeby kiedys grali wiec na pewno nie sa zgrani a to w deblu bardzo wazne!!! W pierwszej rundzie bardzo sie meczyli z zawodnikami typowo ziemnymi. Mysle ze para niemiecka wygra bo prtzemawia za nimi [przede wszystkim zgranie i mocniejszy serwis obu panow!!

Z singli ciezko cos dzisiaj wybrac mysle ze Xman powinien wygrac ale nie widzialem Novaka jak gra a wyniki daja duzo do myslenia bo pokonal dwoch dobrych zawodnikow wiec nie bede polecal tego mneczu bo do konca nie jestem przekonany do Niego ale jesli bym stawial to na Xmana.

Bardzo ciekawi mnie duza stawka na Wawrinke moim zdaniem nie bedzie takl jedno stronny mecz jak pokazuja kursy, moim zdaniem powinny byc bardziej wyrownane. Spojrzmy Wawrinka pokonal dwoch mocnych rywali Chele i Sodera choc c Soderem byl bliski odpadniecie ale wygral co pokazuje ze potarfi walczyc i wczesniej jak gral tez nie odpadal z byle kim a jak juz to zawsze po zacietym meczu!!! Lee rywal Robredo pokazal ze mozna Go ograc mysle gdyby w trzecim secie Lee wykorzystal jeden z dwoch bp na poczatku mecz moglby sie inaczej potoczyc!!! Jak dla mnie na robredo niewarto grac bo jest za maly kurs!!!! Nawet bym przemawial za tym zeby zagrac na wawrinke bo ma szanse na wygrane i na pewno nie takie male jak pokazuja kursy!!! Mysle ze po kursie 3 mozna smialo go zagrac!!!

Dobra straczy jak na pierwszy raz to chyba i tak za bardzo sie rozpisalem:)) pozdrawiam i zycze wysokich wygranych

Do góry
#644419 - 02/09/2006 18:17 Re: US Open 2006 - 28.08-10.09
Aslan Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 04/04/2004
Xavier Malisse - Jiri Novak 1 1,405 pinnacle
Novak napsuł mi na tym turnieju już sporo krwi, ale konsekwentnie gram przeciwko Niemu i mam nadzieję, że tym razem sięnie zawiodę. O ile do tej pory Jiri stawał naprzeciw zawodników z którymi mógł toczyć wyrównane boje, to teraz po drugiej stronie siatki świetnie dysponowany X-Man... Malisse do niedawna pokazywał, że osiągnął życiową formę, tuż przed US Open na chwilkę się wyłączył, aby tutaj pokazać na co go stać. Nie zamierza w tym turnieju odgrywać tylko drugoplanowej roli. Novak to zawodniko mimo wszystko mniejszym potencjale i nie sądzę, abyśmy mogli spodziewać się innego roztrzygnięcia niż przekonujące zwycięstwo Malisse. Zaskakująco wysoki kurs w Pinnacle tylko zachęca do gry. Dodam, że początkowo było 4,2...

Wesley Moodie - Rafael Nadal 1 14,000 pinnacle
Kurs 14 przeciwko przeciwnikowi Nadala na betonie? To przesada i to dość zdecydowana... Moodie to przecież nie ogórek. Kolejny typ bardzo rekreacyjny, ale nie sposób nie spróbować...

Wesley Moodie (+7,5 gema) - Rafael Nadal 1 1,52 nordicbet
Tu jużzdecydowanie pewniej niż przy tej szalonej jedyneczce na Moddiego. Wesley to przede wszystkim bardzo potężny serwis i bomby z końca kortu. Nawet jeśli Nadal będzie umiał na taką grę odpowiedzieć i wygra to spotkanie, to według mnie nie będzie to zwycięstwo tak wysokie, żeby pokryć to siedmiogemowe handi. Linia ustawiona chyba troszeczkęza wysoko. Przy pięciu gemach bym się wahał, ale tutaj nie mam wątpliwości jak zagrać...

Mikhail Youzhny - David Ferrer 2 1,485 pinnacle
Bardzo podzielone opinie na temat tego spotkania... Niektórzy mówią, że Youzhny po zwycięstwie z Massu sprawi dziśniespodziankę wygrywając z Hiszpanem, bo w końcu jakaś niespodzanka każdego dnia staje się tradycją tego US Open. Dla mnie jednak Ferrer jest obecnie dużo lepszy od Rosjanina, ma większy potencjał, bogatszy wachlarz różnorodnych zagrań i ... zachował w tym turnieju więcej siły, bo nie musiał wracać z dalekiej podróży jak Youzhny w meczu z Massu...

Richard Gasquet - Marco Chiudinelli (+8,5 gema) 1 1,85 nordicbet
Gasquet dziś zmiecie z kortu Chiudinellego. Ten ostatni znalazł się tu troszkęprzez przypadek. Udało Mu się, ponieważ grał z bezmyślnym Lopezem, którego głupota na korcie jest chyba sporo większa od nieprzeciętnego talentu, jakim dysponuje. Handi ustawione dość wysoko, ale myślę, że możliwość przeskoczenia jak najbardziej istnieje. Wystarcza 6-3 6-3 6-3...

Hewitt L. v Djokovic N. [Games HC] 0:3.5 2 1,80 gamebookers
Wbrew temu co sugerują buki według mnie mamy tutaj do czynienia z bardzo wyrównanym spotkaniem, a jeśli miałbym wskazać minimalnego faworyta, to zostałby nim w moich oczach właśnie Djokovic. Ogromny potencjał, świetna forma, charakter fightera jak powiedziałby Włodzimierz Szaranowicz... Naprzeciw Niego stary lis, który w US Open jeszcze nie stracił seta. Myślę, że po dzisiejszym spotkaniu nie będzie sięlegitymował jużtak świetnym bilansem nawet jeśli znajdzie się w kolejnej rundzie, czego Mu serdecznie nie życzęUśmiech

Verdasco F. v Roddick A. [Games HC] 6.5:0 2 1,80 gamebookers
Bardzo lubię Verdasco, ale przyszedł czas i na Niego... Roddick nie da sobie wyrwać tutaj zwycięstwa. Co więcej, sądzę, że Jego końcowy triumf nie będzie zagrożony nawet przez moment, a handicap 6,5 jest jak najbardziej do wzięcia... Obawiałem się, że buki dadzą jeszcze jednego, a może nawet 2 gemy. Nie sądzę, aby Hiszpan przełamał w ogóle Roddicka, a Andy'emu może się to kilka razy udać. Stąd taki typ...

Hewitt L. v Djokovic N. [Games Total] >40,5 1,80 gamebookers
Jak już pisałem spodziewam się bardzo wyrównanego spotkania. Tiebreaki z pewnością możliwe, nie widzę też możliwości, aby mecz skończył się wynikiem 3-0 dla którejkolwiek ze stron. A zatem - pomimo tego, że 40 gemów to sporo - gramy...

Agassi A. v Becker B. [Games Total] >36,5 1,80 gamebookers
Wiele było opinii po meczu Agassiego. Wszyscy "podjarali" się Jego zwycięstwem i w świat poszła opinia, że kolejne spotkanie z Beckerem to będzie spacerek... Mimo wszystko jednak trzeba pamiętać, że Andre nawet jeśli pokazuje świetnąformę to swoje lata już ma, do każdej piłki nie biega, a trudy tego turnieju musi odczuwać. Czy stać go na wygraną 3-0? Pewnie tak... Ale dziś od rana gracze i buki się opamiętują i kursy na win Andre ciągle rosną... Nie chcę typować wyniku tego spotkania, ale uważam, że nie będzie ono spacerkiem dla Agassiego i biorę over z pocałowaniem ręki. 4 sety załatwiają sprawę, a jest to scenariusz całkiem możliwy. Jeśli będą tiebreaki to nawet przy trzech setach typ może wejść...

Uff... Nareszcie koniec...

Do góry
#644420 - 03/09/2006 08:41 Re: US Open 2006 - 28.08-10.09
Boczek1986 Offline
member

Agassi - Becker

Kilka postów wcześniej pisałem że typuje na 3:2 dla Agassiego. Górę wzięły troszkę emocje, które pojawiły się w gorącej dyskusji na temat Amerykanina i jego występów. Po dwóch dniach od mojego poprzedniego postu wiele się zmieniło w moim myśleniu na temat tego meczu. Popatrzyłem troszkę na analizy i statystyki obydwu panów i coś sobie uświadomiłem. Niemiec ma 25 lat a na poważnie karierę rozpoczął dopiero w tym roku. W US Open rozegrał już 5 pojedynków w którym oddał jak na razie tylko jednego seta:
1 runda kwali:
Benjamin Becker GER (8) 6 6
Fabio Fognini ITA 1 4
2 runda kwali:
Benjamin Becker GER (8) 6 6 Radim Zitko CZE 2 3
3 runda kwali:
Benjamin Becker GER (8) 6 6
Amer Delic USA (32) 3 4
1 runda turnieju głównego:
Benjamin Becker GER 4 7 6 7 Filippo Volandri ITA 6 6 4 6
2 runda turnieju głównego:
Benjamin Becker GER 7 6 6
Sebastien Grosjean FRA(30) 6 1 2

Na uwagę zasługuje ostatnie zwycięstwo nad Francuzem i to dość gładkie. Becker ma bardzo dobry pierwszy serwis (mocny i dość celny). Mecz z Volandrim był takim słabszym dniem w turnieju Niemca , ale mimo tego potrafił przechylić szalę zwycięstwa na swoją korzyść. Agassi ma o ponad 20 mph słabszy serwis od Niemca. Niemiec często wybiera się do siatki i ma bardzo dobrą skuteczność w meczu z Grosjeanem wynosiła ona blisko 80% na 18 pójść do siatki wygrał 14. Wydaje mi się że Niemiec ma niepowtarzalną szansę w dniu dzisiejszym ograć Agassiego który będzie musiał odczuć trudy 9 setów jakie rozegrał w 2 meczach swoich w tym turnieju. No bo przecież to nie jest już 20-latek. Jedyną niepewnością jest jak Niemiec poradzi sobie z presją kibiców, którzy zasiądą na korcie głównym pewnie nie zostawiając wolnego miejsca. Kurs na Niemca wart ryzyka bo expekt proponuje 3.05 nie wiem jeszcze jak sytuacja kreuje się u naziemnych.
Mój typ: Becker 3.05 5/10
Pozdro4all

Do góry
#644421 - 03/09/2006 09:42 Re: US Open 2006 - 28.08-10.09
w00fer Offline
old hand

Meldunek: 15/08/2002
Musze skomentowac wypowiedz poprzednika. Moim zdaniem pokonanie Grosjeana, ktory jest kompletnie bez formy przez Niemca to zaden wyczyn. W tym turnieju to Grosjean by pewnie tez z Kubotem dostal baty. Moim zdaniem Becker sie spali, bo jeszcze nie gral meczu przed tak wielka publicznoscia jak amerykanska. Kazdy jego blad bedzie oklaskiwany i mam nadzieje, ze to go wyprowadzi z rownowagi i bedzie myslal o jak najszybszym zejsciu do szatni. moim zdaniem Andre jak przegra to dopiero w nastepnej rundzie ze swoim rodakiem Roddickiem. Dlatego w glowie mi sie nie miesci, zeby dzis odpadl Andre... No ale patrzac z drugiej strony nie takie rzeczy musialy sie juz pomiescic w glowie po fakcie

Jednak nie wierze w to

ANDRE 1,35 8/10 expekt

Do góry
#644422 - 03/09/2006 09:53 Re: US Open 2006 - 28.08-10.09
Boczek1986 Offline
member

Szanuję Twoje zdanie bo po to jest forum żeby wypowiadać swoje opinie. Ale spójrz na mecz pierwszej rundy Grosjean - Johansson i wynik 3:2 dla Grosjeana. Czy Grosjean był kompletnie bez formy? Johansson też nie imponował formą przed US Open ale pokonał takich rywali jak:
Lopez, Feliciano 5-7 6-4 6-3
Hewitt, Lleyton 6-3 3-2 RET
czy też walczył dzielnie z :
Baghdatis, Marcos 6-7(3) 6-7(3)
Malisse, Xavier 6-7(7) 3-6

Więc pokonanie Johanssona nie oznaczało u Grosjeana brak formy. Zgadzam się z Tobą co do publiczności i tego się najbardziej obawiam, ale jak powstrzyma nerwy powinno być ok:>
Pozdro:)

Do góry
#644423 - 03/09/2006 12:39 Re: US Open 2006 - 28.08-10.09
Kameleon Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 31/01/2003
G. Gaudio vs M. Gicquel @2.26

Argentyńczyk tego sezonu do udanych zaliczyć nie może. Słabe występy na swojej ulubionej nawierzchni czyli clayu, do tego kompletne klapa na hardzie i trawie. W Nowym Yorku większość skazywała go na porażke w pierwszej rundzie. Mamy runde trzecią, a Gaudio stracił tylko jednego seta. Dzisiaj jednak jego przygoda z US open powinna się zakończyć. Po drugiej stronie siatki stanie Marc Gicquel, pogromca Ferrero z drugiej rundy. Francuz nie jest zapewne zawodnikiem o takich umiejętnościach jak Gaston, jednak jego obecna forma i ogranie na hardzie powinny pozwolić mu wygrać to spotkanie.

Will N. Davydenko Win 3 - 0? YES[/n] @1.606

Łukasz twój czas się skończył, czas do domu. Nikolay w tym turnieju rozegrał dopiero 5 setów, niezbyt się przemęcza. Tymczasem Kubot tych setów rozegrał już 16, z czego 10 w trunieju głównym. Pokazał, że potrafi walczyć, potrafi wygrywać, ale Nikoaly to już moim zdaniem za wysoki progi. Szybki trzy setowy pojedynek na korzyść Rosjanina.

Do góry
#644424 - 03/09/2006 14:50 Re: US Open 2006 - 28.08-10.09
saxxon Offline
veteran

Meldunek: 16/06/2004
Witam
dzis postanowiłem zapodac pare typow, wybrałem mecze trudniejsze do typowania ale z wiekszymi kursami to w celu unikniecia wtop z niskimi kursami czyli tzw wałków które po 2 dniowej przerwie pozwolą podreperowac konta bookmacherów

co do dzisiejszych meczy niemców z jankesami

Amerykance nie dadza zrobić krzywdy swojemu staremu mistrzowi- ten miał sporo czasu na odpoczynek dodatkowo przd meczem wezmie "zastrzyki przeciwbólowe" po których dostaje takze niezłego wytrzeszcza oczu
i bedzie dzis hasał jak młody jelonek w efekcie czego pokona mlodego niemiaszka dosc gladko

typ zdecydowane zwyciestwo Agassiego; tego meczu jednak nie stawiam poniewaz kurs 1,3 jest dla mnie za niski

Ginepri - Hass
Niemiec ograł w ladnym stylu młodego wilczka Kuznetsova, grał niemal bezbłednie płasko szybko i z polotem - czyli forma jest, a psychika ?

no własnie tej napewno zabrakło Ginepriemu gdy go ostatnio podziwiałem w amerykanskim mastersie - przepuscil tam wygrany mecz a dobrą gre prezentował tylko momentami

Haas - Ginepri 1 @ 1,6

przepuszczajac Agassiego do kolejnej rundy gdzie zapowiadamy zmiane warty z Roddickiem wymyslilem dzis czy aby amerykance którzy cała swą uwagę zwróca na Aggasiego nie zapomną o Roddicku, uwazajac ze latwo poradzi sobie z hiszpanem Verdasco. Los czasami lubi platac psikusy i dlatego obstawiam dzis weekendowo lub moze do skontrowania na live w przypadku dobrego przebiegu meczu

Andy - Vaerdasco 2 @ 7,2

Gonzo - Murray
faworytem bukmacherów zabójczy forehand, mocny serwis piekielna sila i szalenstwo na korcie
moim faworytem słaby mlokos bez serwisu ale bardzo ciekawy sposób gry, typ jest troche ryzykowny poniewaz jesli mecz mialby trwac bardzo długo to szanse jak zwykle mlodego znacznie maleją, ale widziałem go w akcji z Kendrickiem i z taka forma moze przejsc chilijczyka bez problemu

Gonzo - Muuray 2 @ 2,0

Heewit - Djokovic

młody serb prezentuje walory które uwielbiają przytaczac typujacy kierujacy sie róznymi statystykami czyli siła fizyczna, mocny serwis, mocna gra z głebi kortu - to wszystko jest fajne ale czesto zawodzi i wtedy staje sie nie atutem lecz wadą
wady te potrafi swietnie wykozystac Lleyton który mocne serwisy odbierac potrafi do mocnych pilek biega jak szalony i wytrzyma dzis o 1 uderzenie pilki w wielu dzisiejszych wymianach wiecej
Djokovic stylem przypomina mi Ljubawe (Ljubicica) którego to nie daze wielka sympatia i zawsze staram sie tepic
czasami sie nie udaje ale jesli tak to satysfakcja z przegranej takich drwalopodobnych tenisistów jest duza

Heewit - Djoko 1 @1,81

w celu podniesinia kursów zakłady mozna łaczyć tworząc tzw AKO
wysokich wygranych

Do góry
#644425 - 04/09/2006 09:15 Re: US Open 2006 - 28.08-10.09
kampus Offline
old hand

Jiri Novak - Rafael Nadal 1
Nie wiem co wyprawia Novak ale chyba jest w życiowej formie. Serwis w każdym razie ma niesamowity. Odprawił wczoraj X-Mana i to z łatwoscia. Hard to nie ulubiona nawierzchnia Nadala i naprawde w tym meczu coś może się wydarzyć Kursy sa zdecydowanie na Pepika zawyżone i za lekką stawkę można spróbowac.

Do góry
Strona 7 z 11 < 1 2 ... 5 6 7 8 9 10 11 >

Moderator:  rafal08