fechu
I love mecz.pl
Meldunek: 12/03/2003
Vitolo
pacyfku, wczoraj widziałem wspominałeś coś o Janocie. Nie siedze w szatni to nie wiem co tam w środku się dzieje. Dla mnie jest to zawodnik z bardzo dużym potencjałem, którego zawsze warto mieć w drużynie. Musi być w dobrej formie, przede wszystkim fizycznej i wtedy może być top "10" w lidze. Wg mnie(jeśli wszyscy są w formie)środek pomowcy Murawski/Aka/Janota top 3 ligi bez 2 zdań. Ktoś pytał jak grał Janota w tej rundzie w Pogoni? Momenty były Kilka błyskotliwych zagrań, głupia czerwona kartka, dodatkowo Kocian wymyślił żeby go na boku ustawiać. Dla mnie to typowa "10". Jeśli były z nim jakieś problemy poza boiskowe to wszystko jasne i nie ma o czym gadać. Ja osobiście bym się go nie pozbywał.
2 sprawa to wystawienie na listę i praktycznie pożegnanie się z Radkiem Janukiewiczem. To to już dla mnie skurwysyństwo ze strony trenera/klubu i zagotowałem się jak to usłyszałem. Tyle serca co ten facet wkładał zawsze w grę, widać, że zwyczajnie po ludzku mu zależało na tym klubie. A te pionki ze sztabu nawet nie dały mu możliwości pożegnania się z kibicami. Można było zrobić to po ludzku. Powiedzieć, że nie widzę cię w składzie na następny sezon i jeśli chcesz wystawiam cię w ostatnim meczu i traktujemy to spotkanie jako twoje pożegnanie. No ale to Polska i wiadomo, że przecież nie można pożegnać się normalnie z zawodnikiem, który na pewno zasłużył na pożegnanie. To samo tyczy się Rogala, chłopak zawsze serce zostawiał na boisku. Niedostatki nadrabiał walecznością. Czesiek ma u mnie kreche jak chuj za to jak to załatwił.
Dla przypomnienia wywiad Radka po spotkaniu z Olimpią Elbląg. To wiele mówi o nim jako człowieku/zawodniku.
fechu
I love mecz.pl
Meldunek: 12/03/2003
Originally Posted By: pacyfista
fechu dobry wpis
Akurat wczoraj spędzałem dzień ze znajomym, który bardzo żyje Pogonią i jak przeczytał kogo wystawili na listę transferową to dzieciaki musiały wyjść z pokoju takie chuje szły na Cześka i zarząd Chuj im w dupe i tyle. A dla Radka i Rogala szacunek