[...]
Ustawka 10/10- trzy telefony i jestem
Dziewczyna 10/10- szczupła, zgrabna, zadbana, buźka jak laleczka, uroczy uśmiech
Mieszkanie- 8/10- czystko i domowo
FBG 11/10- I tu mógłbym napisać poemat, za-je-bis-ta. było wszystko, głebokie gardło bez najmniejszego problemu, wysmyrgała kapelusik języczkiem, wylizała jajeczka i uwaga- dupkę. Finał w ustach z połykiem +50zł, skorzystałem z tej opcji i wyssała wszystko bez zawahaia. Jak do tej pory, plasuje tego francuza najwyżej na mojej liście TOP 10.
Akcja 10/10- Zdecydowanie woli na ostro, a to dobrze, bo ja też. Laska jest nie do zmęczenia, wie co robi, lubi sex, nie robi nic za karę i ma wyczucie. Klapsy, namiętne pocałunki, plucie- bez problemu, a do tego jęczała jak na suczkę przystało.
Anal 9/10- dopłata 100zl. wchodząc w taki tyłek ciężko byłoby nie być zadowolonym, higiena zachowana, dziewczyna skoczyła na szybko do łazienki żeby przygotować się do akcji z okiem saurona. Na poczatku trochę trudności, ale po naoliwieniu pojechałem bez litosci.
Atmosfera 10/10- bardzo przyjemnie, normalna, usmiechnieta, bezpośrednia i niezmanierowana dupeczka. Podsumowujac- ogień z dupy i hajla bajla, mogę umierać