Green mozesz w % napisac po 4 secie (jezeli go wygra Gofę oczywiscie) ile Ci bet oferuje zysku? Stawki to indywidualna sprawa kazdego z osobna, ale chce porownac co sie bardziej oplaca

Na poszczegolne sety (przed kazdym) bylo 1.70 i 1.25, wiec to daje 212,5% zysku.
Ja grałem w przerwie między drugim a trzecim setem w Unibecie Goffin win po 4.0, w tej chwili przy 1.01 na obecnego seta wziąłem cashback (na złodziejskiej prowizji) i wyszło mi 288% zysku.
W praktyce jednak wszystko zależy od tego jak ustawione są kursy na zwycięstwa w poszczególnych setach i jaki mają one przebieg. Kurs na mecz wylicza się bezpośrednio z kursów na sety, a w przypadku gdy chcesz wyjść wcześniej zawsze musisz "zapłacić" ponowną prowizję za skorzystanie z cashbacku.
Wyszło mi 288% zysku bo model, który przeliczał kursy brał pod uwagę (po dwóch przegranych przez Goffina setach) bardziej wyrównany set trzeci, a po łatwym 6-2 sam widzisz jaki miałeś kurs na 4 set. Podsumowując - nie ma reguły, zależy od przebiegu meczu