#5 2016.04.24 14:20 Ymer, Elias - Skugor, Franko (2) 2,45
#6 2016.04.24 14:30 Sadikovic, Amra - Garcia Perez, Georgina (3 sety) 2,50
Tak to już jest. "Wielki" finał, to wchodzą inwestorzy, bo myślą, że będą super pewne typy, a tu 6 x

Według mnie typ upubliczniony traci na swojej wartości, a tym bardziej przez osoby o jakieś tam niezłej reputacji, jeśli chodzi o skuteczność. I nawet podawanie typów "na ostanią chwilę" w "dobie" livebettingu niewiele pomaga.
Podsumowując moje typy. Pierwsze dwa (Zverev-Jazziri i Lorenzi-Pouille) to były niezłe jaja. Z ich przebiegu nieskromnie śmiem stwierdzić, że swoimi typami mogłem mieć wpływ na ich wynik. A co do meczu Lorenziego, jestem nawet o tym przekonany. Obu typów jednak nie żałuję, bo wg mnie były dobre. 3-ci typ (Długopis-Kuznetsov), to był taki typ 5/10, kurs wg mnie value, ale chyba jednak nie na finał konkursu. Trochę zbyt pochopnie go dałem. Wczorajszy 4-ty typ na Kvite z Kerber, to w ogóle dłuższa historia, która mnie lekko zdołowała. Dnia poprzedniego po wieczornej "analizie", kładłem się spać z pewnością, żę rano wkleje 2 typy: Kerber-Kvita 3 sety i Siegemund win (z Isią). Byłem niemal pewny, że dubel Kerber+Isia nie wejdzie, a i na anty 2:0 w obu meczach miałem ochotę. No ale rano ostatni przegląd Oddsportala i zacząłem się bać Kvita 2:0, więc postanowiłem, że dam na Kvitę i zobaczę, co będzie. Jak wygra Kerber, to potem dam na Siegemund. Ale niestety zablokowałeś mi mecz swoim typem i wyszło z tego wielkie "G". Pograłem sobie tylko Siegemund w realu na pociechę.
Dziś już nawet nie chcę mi się za bardzo myśleć. Dałem 2 typki na przebicie Twoich, żeby zwiększyć swoje matematyczne szanse. Ogólnie typowanie u naszego kochanego sponsora, to istna męczarnia. Zero handicapów przyprawia o ból głowy. No ale jest co jest. Najgorsze, że trzeba będzie w takich warunkach obracać wygraną.
Dzięki i powodzenia w walce z bukami