Pograłem Sivasspor @6,50 gdyż 3 mecze do końca , ostatni mecz z Fenerbahce , goscie o nic , w przeszłości sie 2/1 zdarzył, jak dziś nie będzie punktów to będzie papa
e$corpion
Zysk Daje Ryzyko
Meldunek: 28/05/2006
Originally Posted By: priboj
Witam ...
Pograłem Sivasspor @6,50 gdyż 3 mecze do końca , ostatni mecz z Fenerbahce , goscie o nic , w przeszłości sie 2/1 zdarzył, jak dziś nie będzie punktów to będzie papa
gol Siva
na razie zgodnie z planem , po 80 bedzie trzecia bramka ... ale dla kogo ?? oby w dobrą stronę
Selekcje Nr Selekcje Zdarzenie Data zdarzenia Zasady Wygrana/miejsce Kursy Wynik 1 (1-0) - Powyżej 1.5 Wolverhampton v Sheff Wed (1. połowa - Azjatycka suma goli) 07/05/2016 Brak 2.100 Odbędzie się
Selekcje Nr Selekcje Zdarzenie Data zdarzenia Zasady Wygrana/miejsce Kursy Wynik 1 (1-0) - Powyżej 1.5 Wolverhampton v Sheff Wed (1. połowa - Azjatycka suma goli) 07/05/2016 Brak 2.100 Odbędzie się
Dzisiaj peffka to Lechia Ruch odda dzisiaj punkty za pomoc Lechii w utrzymaniu się w grupie mistrzowskiej drugi meczyk który zagrałem to Górnik ale tutaj bukmacherski nos
nierozumiem wytlumacz mi kto komu pomogl lechia ruchowi czy ruch lechii bo bylo 2-0 w Gdansku
oj Jaga Jaga jo Cie prosza kaj Ty się uczył i jako szkoło skończył