ten probierz jest hujowy jak fix knora dzien dobry paniska znowu mam kaca
to jest narcyz chlop zakochany w sobie ma zawsze racje nie umie sie przyznac do bledu i opowiada bajki zawsze na konferencji biczu wiesz co jest najlepsze na kaca?
michal probierz dogadany z arka od nastepnego sezonu u was gratulacje
jaja sobie robisz ?
serio mowie
jeśli to prawda to jestem miło zaskoczony i myślę że będzie dobrym trenerem, Nitek to raczej taki kolega od kielicha aniżeli trener ale trzeba przyznać że poukładał dobrze drużynę - nawet jeżeli robił to na rozkaz zza pleców od "innych" ludzi
to jest narcyz chlop zakochany w sobie ma zawsze racje nie umie sie przyznac do bledu i opowiada bajki zawsze na konferencji biczu wiesz co jest najlepsze na kaca?
i zakochał się chyba w Arce bo na paru meczach był na trybunach, ponoć tylko po to żeby podejrzeć piłkarzy aby ściągnąć ich do swojego klubu. Na pewno dostrzegł że drużyna ma potencjał i już sobie nakreślił plan na przyszłość
i zakochał się chyba w Arce bo na paru meczach był na trybunach, ponoć tylko po to żeby podejrzeć piłkarzy aby ściągnąć ich do swojego klubu. Na pewno dostrzegł że drużyna ma potencjał i już sobie nakreślił plan na przyszłość
podobno gornik to byla plotka zeby podbic kontrakt a po drugie kupil mieszkanie w trojmiescie
Warren
Dr. Watson
Meldunek: 18/01/2005
dwie szóstki będą Pacyfek będzie cuś z tego? https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=Mzk5MDI2NTIxNjA3NjcwMDow3KuKyrGAA3OHzRw%3D&preview=hide_code&live=0