my tez podnosilim 6 lat temu z brukseli zapiedallismy na 2 busy do Bydgoszczy piekne chwile tylko upal ostry 40 stopni 3 dni pilem
jak ten czas leci i w pucharach wstydu nie było, żeby nie Lewczuk i sędzia w rewanżu to była spora szansa ogrania mocnego Arisu wtedy
najfajniejsze bylo to ze po pucharze zajechalem do domu w brukseli o 9 rano a na 11 na komunie do kosciola msze przespalem w kosciele a pozniej we wloskiej restauracji melanz na grubo nawet makarony z obslugi mieli szaliki jagi i spiewali nasza Jaga najlepsza w Polsce jest !!!
ja po rewanżu z Arisem jebnałem zakład w expekcie, że Jaga mistrzem będzie oczywiście człowiek pazerny bo kurs tez był na mistrza jesieni, ale jak zwykle za mało
Witam Panów, zagrałem w betano zakład na liczbę kartek powyżej 5.5. w meczu było 6 kartek, a zakład mam rozliczony jako przegrany. co mam w takowej sytuacji zrobić skoro statystyki na takich stronach jak livesports.pl pokazują 5 kartek?
Było 6 bo liczyłem i oglądałem mecz, z tym że jakoś w 100 minucie za opóźnianie gry dostał 5. kartkę zawodnik Legii, ale nie ma tego w statykach bo jak wiadomo sędzia zrobił to dość szybko i nawet komentatorzy nie zdążyli o tym powiedzieć..