i do póki serce bić Jego będzie, a ostatni buk nie zginie z tej ziemi, Beks niszczyl go będzie jak psa nie wiernego.. i choć nie raz upadnie w walce tej, silniejszy i twardszy powstawal będzie
i do póki serce bić Jego będzie, a ostatni buk nie zginie z tej ziemi, Beks niszczyl go będzie jak psa nie wiernego.. i choć nie raz upadnie w walce tej, silniejszy i twardszy powstawal będzie
Legia 1:0 (mecz na X ale sędziowie i fart zawsze daje in handi +1) Boavista X (piłka lubi układy a przy X zostają oboje) Tottenham 2:1 (Mane strzeli honorowego i kurs skacze na @36)
Pozdrawiam, ambitny Kudla 2:1 @ 4,00 w Rzymie i Murray 2;1 w Madrycie i mamy miły system
Warren
Dr. Watson
Meldunek: 18/01/2005
Kamiński mówił że Lech był lepszy w spotkaniu z Legią Kamiński&Trałka ten duet powinien zdać sprzęt , NIcki B jedyny grający w piłkę odsunięty od drużyny za numer z filmikiem Ciężka droga przed drużyną z Poznania....
mam nadzieje, że im puszczo te mecze w tej jakby nie było lidze, w której to często się dogadujo kluby w końcówkach sezonu
peffki na dziś. Brać póki nie spada. Ja juz to ksieguje. Bez kitu. Powiem więcej. Jestem tak pewny ze jak nie wejdzie to znikam z forum albo teraz albo dopiero po euro. Opcje kiedy spindole wybioro moji "fani". Heh
nie pierdziel to forum bez Ciebie to padnie po tygodniu
Kamiński mówił że Lech był lepszy w spotkaniu z Legią Kamiński&Trałka ten duet powinien zdać sprzęt , NIcki B jedyny grający w piłkę odsunięty od drużyny za numer z filmikiem Ciężka droga przed drużyną z Poznania....
naprawde odsuneli chlopa za nagranie filmu? czy swirujesz