Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
Tak patrzę na to Podbeskidzie i autentycznie mi ich żal, byli w raju, wylądują w piekle dzięki Lechii która powinna zarobić karnego kutasa.
Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Originally Posted By: pacyfista
Originally Posted By: Biszop
Tak patrzę na to Podbeskidzie i autentycznie mi ich żal, byli w raju, wylądują w piekle dzięki Lechii która powinna zarobić karnego kutasa.
dostali 21 pkt do pobrania ,ja tam nie żałuje
Zasadnicza w ich wykonaniu dobra, wałek Lechii przy zielonym stoliku, wierzysz, że się nie dogadali z Ruchem?
Warren
Dr. Watson
Meldunek: 18/01/2005
Co wydarzyło się w piłkarskim świecie dnia 10.05.2016 ?
- Dinamo Zagrzeb wywalczyło Puchar Chorwacji.
- Spotkanie West Hamu United z Manchesterem United w 37. kolejce Premier League rozpocznie się z 45-minutowym opóźnieniem. Powodem jest atak kiboli Młotów na autokar gości i policyjną eskortę.
- AS Roma odrzuciła ofertę sprzedaży Radji Nainggolana do Chelsea.
- Według informacji "Sky Sports" Italia w środę Juventus oficjalnie przedłuży kontrakty z dwoma kluczowymi zawodnikami.
- Mark Clattenburg został sędzią głównym wielkiego finału Ligi Mistrzów.
- Najskuteczniejszy piłkarz w historii mistrzostw świata Miroslav Klose (16 goli) nie przedłuży kontraktu z Lazio Rzym. Do pozostania w klubie włoskiej ekstraklasy namawiali go działacze, koledzy z drużyny i kibice. Niemiec trafi prawdopodobnie do USA.
- Telewizja Polsat zapowiedziała, że na czas Euro 2016 uruchomi dodatkowe kanały, które pokażą mecze mistrzostw we Francji. Niestety będą to kanały typu premium, czyli dodatkowo płatne.
Originally Posted By: pacyfista
niesmak jest biszop to nie podlega dyskusji
Właśnie w tym sensie mi ich żal:-) Bo jak pomyślę, że drewniana Łęczna zostanie to szkoda słów.