sam nie szanujesz jez polskiego uzywajac wulgaryzmow typu kur.., przyyebales sie do mnie i mowisz mi zebym ja cie nie wqrwial? chlopie odczep sie, polowa uzytkownikow nie uzywa alta, bedziesz wszystkim z osobna uwage zwracal?!
Tylko tobie bo nic tu nie wnosisz, a nie potrawisz alta użyć, jeszcze coś chcesz wiedzieć?
dobrze ze ty wnosisz, jak przestaniesz przeklinac nie szanujac tym jez polskiego, moze i ja sie nawroce
Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
Originally Posted By: ssaczu
Originally Posted By: Biszop
Originally Posted By: Tom182
Originally Posted By: ssaczu
Hajto jebany lingwista... nawet po poslku problem sie wysllwic.
No kurtka na wacie, wysyp lingwistów się trafił
Ja przyjalem odpowiednia dawke napojow wyskokowych. Hajto siedzi w kabinie i mowi do milionow widzow. Taka drobna roznica zeschly biszkopcie.
Warren
Dr. Watson
Meldunek: 18/01/2005
***, tvp.info, Przegląd Sportowy oraz kilka innych serwisów rozdmuchało niusa, jakoby słynny w ostatnim czasie islandzki komentator Guðmundur Benediktsson został zwolniony z funkcji asystenta trenera KR Reykjavik. Tak się jednak nie stało. Prostujemy więc - Guðmundur dalej trenuje KR i ma się dobrze! http://icelandnews.is/wiadomosci/z-kraju/slynny-islandzki-komentator-zachowal-prace
Master.com back
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/08/2004
Originally Posted By: tronk
@biszop
sam nie szanujesz jez polskiego uzywajac wulgaryzmow typu kur.., przyyebales sie do mnie i mowisz mi zebym ja cie nie wqrwial? chlopie odczep sie, polowa uzytkownikow nie uzywa alta, bedziesz wszystkim z osobna uwage zwracal?!
Tylko tobie bo nic tu nie wnosisz, a nie potrawisz alta użyć, jeszcze coś chcesz wiedzieć?
dobrze ze ty wnosisz, jak przestaniesz przeklinac nie szanujac tym jez polskiego, moze i ja sie nawroce
rafal08 Zbanowany
Meldunek: 01/03/2005
Originally Posted By: Master.com back
@biszop
Warren
Dr. Watson
Meldunek: 18/01/2005
A Jednak Byzku masz rację Dzisiaj o godzinie 11:20 czasu islandzkiego KR Reykjavik wydał oświadczenie, iż Guðmundur Benediktsson oraz Bjarni Guðjónsson zostali zwolnieni ze swoich funkcji. Stołeczny klub będzie teraz szukał następców na ich stanowiska.