Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
Scunthorpe - Northampton BTS @ 2,80
Kangury w ostatnim meczu rafała zrobiły Ciekawe czy pograł
Do zbrodni doszło w piątek po godz. 16 na ul. Warszawskiej, tuż za Rondem Piastowskim. Przy idącym chodnikiem pieszym zatrzymało się kilka samochodów. Wysiedli z niego mężczyźni, którzy najpierw pobili ofiarę, a na koniec jeden z nich strzelił do niego kilka razy. Sprawcy uciekli zostawiając rannego na chodniku. Odwieziono go do szpitala, ale niedługo potem młody mężczyzna zmarł.
W sobotę w oficjalnym komunikacie rzecznik KWP w Gdańsku poinformował, że wczoraj wieczorem zostało zatrzymanych pięć osób. Jeszcze dziś zostaną oni doprowadzeni do prokuratury. Policjanci nie wykluczają kolejnych zatrzymań.
Jak udało się nam ustalić na podstawie relacji świadka, który był na miejscu zdarzenia zaraz po zajściu. Przed strzelaniną na ul. Warszawskiej spotkały się dwie grupy kibiców: Widzewa Łódź oraz Legii Warszawa. Pomiędzy mężczyznami wywiązała się ostra wymiana zdań. Wówczas padły strzały. Jeden z nich trafił 20-letniego kibica Widzewa, mieszkańca Kwidzyna. Sympatycy łódzkiego klubu ukryli się w jednym z budynków znajdujących się przy ulicy, gdzie wywiązała się strzelanina. Kiedy na miejscu pojawiła się policja oraz pogotowie ratunkowe, kibice Legii uciekli.
Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Originally Posted By: rafal08
Originally Posted By: Biszop
CS nie pograłem ,ale na live weszlo praktycznie wszystko co mozliwe w tym spotkaniu
CCM strzeliło i over 4,5 siadł choć overa nie zagrałem bo zasnąłem zanim się 2 połowa zaczęła
Originally Posted By: Biszop