Ja do tej pory grałem w demo:
-ok. 4 miesiace Arsenalem - poczatki trudne, ciezko kogos znanego kupic - mza rozsadna cene, ale pozniej coraz lepiej, z meczu na mecz lepsza gra, ustalilem taktyke, trening. 3. miejsce w lidze, wyrownana rywalizacja, Chelsea dosyc slabo jak na ten sklad.
Jesli o kontuzje chodzi to nic dziwnego nie widze - teraz juz prawie sie nie zdarzaja - moze to kwestja treningu. gram puchary, lige, sklad zawze podobny, i jnie mam problemow. Jak widze ze zawodnik kondycyjnie kiepsko to daje mu dopoczac lub zmieniac trening. mam duzo kategorii treningu. W taktyce tackling hard i quick tempo. I kontuzje sa rzadko, nie dluzsze niz miesieac. Sklad Arsenalu taki jaki otrzymalem a mimo to nie mma problemow kadrowych.
-pol sezonu Juve i koniec demo
Juz wiedzialem jak grac po zabawie Arsenalem. W lidze sweitnie. 19-1-1 bilans. Podobnie jak w Arsenalu tez nie ma mtakiego problemu z kontuzjami.
Minusy ktore zauwazam:
-malo karnych: na 50 spotkan jakie rozegralem tylko dwa karne dla mnie a zero dla przeciwnika
-sporo czerwonych - nie jest tak zle ale liczba troche wysokja
i to na tyle ....
A od przyszlego tygodnia zaczynam grac w pelna wersje. Jeszcze nie wiem kim ale moze moim ulubionym Juve. tak dla wgrania sie. Potem moja ulubiona liga i jakis dosyc zasluzony klub dla anglii czyli powrot na szczyty
Tak na podsumowanie:
GRA ZNAKOMITA.
wczesniej gralem 01/02 i dosc sceptycznie podchodzilem do tej gry ale teraz to najlepsza czesc managera