No widzę, że myślimy dziś podobnie, choć nie do końca

Też podobają mi się typy na Miami i Buffalo. Jeśli chodzi o pierwszych to wierzę w to, że Culpepper w końcu poprowadzi zespół do jakiegoś sukcesu (o ile zagra bo jest "probable"). Może nie wygrają w New England ale dostają aż 10 pkt handicapu. W Buffalo z kolei podoba mi się gra J.P. Losmana, w ostatnim meczu miał świetne statystyki (ale wciąż jest niedoceniany) a mając silne wsparcie w Willisie McGahee i własnej defensywie, może trochę namieszać w Chicago. Znów raczej wygrana Buffalo jest mało prawdopodobna ale też dostają 10 punktów na starcie.
Miami Dolphins (+10) @ 1.893
Buffalo Bills (+10) @ 1.909Na Tampę zagram jak dojdzie do +7, jeśli nie to jeszcze się zastanowię, ale też się skłaniam ku nim. Podobnie myślę o Carolincę, która już nas 4 razy wysterowała na handi. Na razie jednak się wstrzymuję.
Natomiast prawie na pewno nie zagram Kansas a myślę nawet o zagraniu Arizony.
Wielki dzień w Philadelphii, do tego miasta powraca Terrel Owens w barwach niezbyt lubianych tam Dallas Cowboys. Oj będzie się działo, trochę koszulek spłonie

Nie wiem czy to dobrze, ale w tym tygodniu mam typy na wszystkie mecze. Szykuje się wielka przegrana?