Mam w domu 2 tablety,nie pamietam czy w ost 3 miesiacach uzywałem ,ogolnie mało przydatny gadzet
zależy, ja sporo jeżdżę po świecie o dla mnie super sprawa, laptop natomiast jest gabaryt i bateria zazwyczaj krótko trzyma. Pozatym wkładam sima i mam netka w każdym kraju za rozsądne pieniądze
a jakiego sima wkladasz?w kazdym kraju?tzn w jakich?
Panowie pytanie z innej beczki Gdzie waszym zdaniem warto pojechać nad polskie morze z rodziną? Zależy mi na spokoju i jakieś fajnej plaży Możecie coś polecić? Jakąś miejscowość lub może jakiś kontakt też fajnie by było
Warren
Dr. Watson
Meldunek: 18/01/2005
ja osobiście też tabletu nie posiadam, jest mi po prostu zbędny mobilnie załatwię wszystko telefonem a jak potrzeba to mam lapka 13 cali ale naprawdę uwierzcie mi sprzedaje się ich masa
Mam w domu 2 tablety,nie pamietam czy w ost 3 miesiacach uzywałem ,ogolnie mało przydatny gadzet
zależy, ja sporo jeżdżę po świecie o dla mnie super sprawa, laptop natomiast jest gabaryt i bateria zazwyczaj krótko trzyma. Pozatym wkładam sima i mam netka w każdym kraju za rozsądne pieniądze
a jakiego sima wkladasz?w kazdym kraju?tzn w jakich?
np. Polska PLUS, Niemcy mam Light mobile czy też Holandia Lebara i wszystko śmiga. Doładowanie zwykle 10euro.
rafal08 Zbanowany
Meldunek: 01/03/2005
Originally Posted By: radek230481
Panowie pytanie z innej beczki Gdzie waszym zdaniem warto pojechać nad polskie morze z rodziną? Zależy mi na spokoju i jakieś fajnej plaży Możecie coś polecić? Jakąś miejscowość lub może jakiś kontakt też fajnie by było
Nigdzie . Do Chorwacji jedz. Koszt taki sam a nie ma porownania pod kazdym wzgledem
Nigdzie . Do Chorwacji jedz. Koszt taki sam a nie ma porownania pod kazdym wzgledem
Rafał wiem że lipa ale mam małego bobasa i się trochę boję bo daleko dla niej. Pozatym w przyszłym roku chciałbym do kraju żelka pojechać ale drogo chcą za takie wczasy dla rodziny Pomyślałbyś że mają/mieli kryzys gospodarczy