polacy zawsze kiepsko skakali do wody. przez kozła tez. za to w dal i wzwyż kozaki!! Kozakiewicze znaczy!
i tu się mylisz kolego z tym kozłem Leszek Blanik poczytaj sobie nawet ma swój skok
w życiu nie oglądałem lekkiej i ich skoków, kozakiewicza znam bo widziałem jak fakera pokazał a i cos tam o Partyce kojarze. (nie mylic z tą od paletek bez reki)
ty naprawdę jesteś najebany nie pokazał fakera tylko wała
Gdzie jest beks ? Z 20 minut forum czytam i go nie widzialem
nie wywołuj wilka z lasu...
Normalnie jestem w szoku chyba sie stesknilem No chyba ,ze Piostara wkurwił i juz go nie zobaczymy
jestem hehe. Na chwilę. Ładna pogoda to z rodzinką w plenerze byłem. Ostatnio nie mogłeś mnie czytać a tu tęsknota? To znak. Zapraszam do grupy. Z Twoją siłą tutaj znacząco urosniemy. Władzy nie oddam ale coś na wysokim stanowisku znajdzie się
Master.com back
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/08/2004
Originally Posted By: bazyl
Originally Posted By: Master.com back
Originally Posted By: bazyl
Originally Posted By: Master.com back
Jaga! Złoto Polaków w skokach?
polacy zawsze kiepsko skakali do wody. przez kozła tez. za to w dal i wzwyż kozaki!! Kozakiewicze znaczy!
O to chodzi!
Chodzą słuchy, że jak Polska zdobędzie złoto to Bazyl walnie 2 Karmi!
pudelek nie ma aktualnych plotek, Bazyl dopiero sie napije na weselu siostry lub jak Lech/Lechia zdobedzie mistrza i Bajszop bedzie stawial gruuuuby melanz.
Ja obiecałem, że tą Legię to załawtię na 1-e miejsce. W zamian mam zapewnione smaczne piwo markowe - Tatra.
Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
Oglądanie gry Craxy to jak walenie do zdjęcia Grodzkiej