Żona się wczoraj dowiedziała ze ma mniejszy mózg ode mnie. Przy koLejnych wyborach chyba już mi nie da swojego dowodu żebym mógł na Korwina oddać głos.
Ozjasz Goldberg sowiecki szpieg żydowskiego pochodzenia
Sensei
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/07/2009
Originally Posted By: jaga1920
Originally Posted By: quincy
Originally Posted By: 11kera11
dzis malarz wyciaga takie sztuki
Żona się wczoraj dowiedziała ze ma mniejszy mózg ode mnie. Przy koLejnych wyborach chyba już mi nie da swojego dowodu żebym mógł na Korwina oddać głos.
Ozjasz Goldberg sowiecki szpieg żydowskiego pochodzenia
Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
Originally Posted By: Master.com back
4 zespoły, 3 miejsca na podium. Legia już gorzej grac nie będzie, Lech złapał wiatr, Lechia gra swoje, Jaga w kratkę, (gargamelowi nastrzelali, grając jak z nut).
Na dzień dzisiejszy, wróżąc: 1. Legia 2. Lech 3. Lechia 4. Jaga.
Jak się spełni 1 miejsce to informuje, że bazyl stawia gruby melanż, serdecznie zapraszam
Master.com back
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/08/2004
Originally Posted By: Biszop
Originally Posted By: Master.com back
4 zespoły, 3 miejsca na podium. Legia już gorzej grac nie będzie, Lech złapał wiatr, Lechia gra swoje, Jaga w kratkę, (gargamelowi nastrzelali, grając jak z nut).
Jak się spełni 1 miejsce to informuje, że bazyl stawia gruby melanż, serdecznie zapraszam
Zanotowałem! ;-))
jak i Master wpadnie to niech Legia zdobywa majstra!