Vitolo
![toast toast](/forum/images/graemlins/default/toast.gif)
Chciałbym tylko powiedzieć, że Biszop nie stawił się w Kwaśnym Sztruclu mimo zaplanowanej wczoraj ustawki na dzisiaj na 12.00. Czekałem jak ta pizda 45 minut, oczywiście byłem w koszulce Centerbetu zgodnie z ustaleniami
Przepraszam
![frown frown](/forum/images/graemlins/default/frown.gif)
ale na swoje usprawiedliwienie napiszę, że sąsiedzi wyjechali na wakacje i żonka dała szybko cyne bo zostawali u nas klucze żeby im kwiatki podlewać. wiadomo, że takiej okazji nie można przepuścić, zrobiliśmy u nich pranie, nawet wąż podłączyłem do ich kranu i samochód firmowy umyłem, a że sąsiad swoje wszystkie pieczątki firmowe zostawił to wystawiłem też fakturę za mycie, firma zapłaci
![grin grin](/forum/images/graemlins/default/grin.gif)
musiałem też do Casto podjechać bo nie miałem tylu przedłużaczy, zanim wszystko do nich przełączyłem to trochę zeszło. Mam nadzieję, że zrozumiesz fechu plisss
sąsiad ma kablówkę, pełen pakiet, w Casto dokupiłem trochę przewodu i ja teraz ja też mam kablówkę
fechu mam nadzieję, że zrozumiesz, wpadaj do mnie na chatę lookniemy jak Barka robi 7-1 z pesże
![grin grin](/forum/images/graemlins/default/grin.gif)
, sąsiad gamoń zostawił pełną lodówkę, przed meczem jeszcze ogarniemy kąpiel (sąsiad ma "dżakuzi") i czekam