burbon
Smakosz jedzenia i alko
Meldunek: 09/04/2014
Kurwa myślałem, że działy pomyliłem... Berlin Zdobyty!!!od 12 godziny tylko Street food i Street drink.na najdrozszej ulicy zrobiliśmy 2x0,7..pod sklepem Loui Viton..nie wiem nic co w pilce się działo kopanej...i kurwa nic nie grane... Dobranoc
Kurwa myślałem, że działy pomyliłem... Berlin Zdobyty!!!od 12 godziny tylko Street food i Street drink.na najdrozszej ulicy zrobiliśmy 2x0,7..pod sklepem Loui Viton..nie wiem nic co w pilce się działo kopanej...i kurwa nic nie grane... Dobranoc
Kudamm..sprawdze dzis czy sprzatneliscie po sobie puste butelki
burbon
Smakosz jedzenia i alko
Meldunek: 09/04/2014
Originally Posted By: Lukasz111
Originally Posted By: burbon
Kudamm..sprawdze dzis czy sprzatneliscie po sobie puste butelki
Oczywiście,że tak....ale hotel kurwa...california..nie polecam. Pozdrawiam
no to Jadźka ma lipę bez cesarza nie było wczoraj gry
Zawsze się zastanawiam dlaczego w PL nie ma takich zawodników którzy używają głowy do grania również. Przecież ten Vasiliew to ani szybki ani jakiś wybitny nie jest, poprostu potrafi włączyć myślenie zagrać na nos
Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
Originally Posted By: beks
Originally Posted By: Warren
Originally Posted By: betowiec
Originally Posted By: mafia
Mozesz zawsze wziac typy od zagranicznych ekspertow