Przyznam szczerze, że jestem zażenowany tym w jaki sposób utrzymaliśmy lige i nie ma o czym gadać. Wystarczyło nie stracić gola w ostatniej akcji meczu z Płockiem i w ostatniej minucie meczu z Piastem a nie byłoby tego całego cyrku. Nie zmienia to jednak faktu, że Ruch podobnie jak Zagłębie dziś pozorował grę.
Mam tylko nadzieję, że tak samo czuli się kibice Lechii jak wygrywali 2-0 w pozorowanym meczu z Piastem w Gliwicach w 2009 roku, oddanym na wiosnę w następnym sezonie co sam BeKaeSik obiektywnie dziś przyznał. To samo czuli kibice Górnika Łęczna jak wygrywali w baraże z Zagłębiem Lubin gdzie obrońcy Lubina rozdawali prezenty na lewo i prawo. Tak samo czuli się kibice Polonii Warszawa i Górnika Zabrze po sławetnej wymianie my wam puchar wy nam ligę. I przykłady można mnożyć.
Chcesz zmieniać Świat? Zacznij od siebie!
Nie ma co sie zenowac, utrzymanie to utrzymanie, jutro zapomnisz. Inna sprawa, ze grajki do rozgonienia, bo w tej rundzie kazdy im robil dziecko.
Ja po zdobyciu MP przez gol reka w decydujacym meczu Jagi bym nie plakal, w druga strone juz bylyby pretensje. Taka kibicowska hipokryzja.
I nadmieniam, ze jebac stal rzeszow.