|  
| 
| 
| 
| #697559 - 24/10/2006 14:42  Re: Kawa :) |  
|   addict

Meldunek:  05/12/2004
 |  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #697560 - 24/10/2006 14:43  Re: Kawa :) |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  22/03/2006
 | 
Quote:
 Moj przepis : 75% mleka 25% kawy: raz na meisiac
  Kawe ledwo co czuc , ale o posmak chodzi 

i jak? przez cały miesiąc nie będę mógł spac, czy chodzi o to abym raz na miesiąc mógł poczuć smak kawy?:)
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #697564 - 24/10/2006 15:22  Re: Kawa :) |  
|   Ana <3

Meldunek:  21/06/2005
 | 
nie piję, ale przypomniała mi się piosnka. łona - kawa bardzo fajny hh kawałek    nie lubię hh, ale ten utworek polecam. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #697566 - 24/10/2006 15:44  Re: Kawa :) |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  28/09/2004
 | 
Quote:
 Kawa uzależnia, potem nie będziesz mógł zacząc dnia bez jej wypicia, bo inaczej będziesz chodził przemęczony, poza tym szkodzi bieli zębów

dobre |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #697570 - 24/10/2006 16:17  Re: Kawa :) |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  17/12/2004
 | 
 Quote:
 nie pije

Quote:
 Ja rownież nie, jestem po niej senny

Quote:
 Takze nie pije kawy

Quote:
 Kawa uzależnia, potem nie będziesz mógł zacząc dnia bez jej wypicia

Quote:
 nie piję, ale przypomniała mi się piosnka.

Quote:
 nie bede oryginalny - nie pijam kawy

My tu nie lubimy takich co pija kawe , odejdz i nie namawiaj nas do czegos , do czego sam chyba jeszcze nie dorosłes . A najlepiej zanim zalozysz taki temat , zobacz czy nie czytaja go normalni ludzie ktorzy chca zyc spokojnie , zgodnie z natura i samym soba .
 Jesli nie umiesz przywiazywac wagi do harmonii pomiędzy ciałem, duszą i celem życia człowieka nie znaczy jeszcze ze wszyscy tacy sa.
 Czy nie widzisz, jak roślinki, wróbelki, mrówki, pająki, pszczoły, czynią co do nich należy, a stosownie do sił swoich przyczyniają się do harmonii świata ?
 Człowiek przyszedł na świat po to aby spełnić jakiś cel, wykonać pracę, a nie tylko doznawać przyjemności. Unikając jej, pracując w nadmiarze lub rezygnując z innych zajęć nie osiągnie się równowagi. jeśli nadchodzi czas, w którym człowiek musi wykonać więcej pracy, to nie powinien uznawać tego za karę, tylko za swój cel, który bezwzględnie musi spełnić - "Czy zrodziłem się dla przyjemności? Czy nie do trudu, nie do pracy? (...) A ty nie chcesz czynić tego co człowieczym? Nie spieszysz do obowiązków nałożonych przez twą naturę? Ależ trzeba wypocząć. Zaiste w tym dała miarę natura. A dała i miarę jedzenia, i picia" - a czy ta natura stworzyła kawę w jej obecnej postaci ? Smiem watpić !!!
 Dlatego kategoryczne
  dla kawy cappuccino !!!! |  
| Do góry |  |  |  |  
 |  |