#699484 - 30/10/2006 15:00
Re: Mistrzostwa Świata - JAPONIA 2006 - kobiety
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/09/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#699485 - 30/10/2006 20:17
|
Didżej
Meldunek: 06/10/2002
|
Jak na dziś, to ja bym proponował spróbować, coś takiego: Polska vs Kenia 1 (-2.5) @ 1.40 Kurs piszę, taki jest obecnie, gdyż rano on wynosił całe @1.7, ale jednak Exp szybko skapnął się że był to przesadzony kurs... Teraz poprawił na @1.4 i trzyma się tego mocno.. choć w innych bukach, widzimy że jest max @1.25 ... || Polki myślę że zagrają jutro cały mecz skoncentrowane... i z kim jak z kim, ale z drużyną Kenii to po prostu trzeba wygrać po prostu bez straty seta. Chiny - Azerbejdżan 1 @ 1.15 Chinki z Azerkami grały już w tej edycji GP pań, dwukrotnie, bardzo dobrze pamiętam ich mecze... 2x 3-1. Jutro myślę że może być podobnie... Azerki to ekipa, która zrobiła spory wzrost, jeśli chodzi o umiejętności, ale bez przesady... Jestem pewny że jutro Chinki w swym I meczu, będą chciały pokazać się bardzo mocno... Tak więc @ 1.15 jak najbardziej w sam raz do combosa. Włochy - Serbia 1 @ 1.20 Włoszki, również mogą ostro namieszać na tych MŚ, troszkę tak jakby przy Chinkach i Brazylijkach... Jutro zagrają z Serbią, która moim zdaniem, gra nawet,nawet... ale to na pewno za mało na ekipą makaronów.... Tak więc @1.2 jak najbardziej w combos  Dorzucić Brazylię po @1.05 i wychodzi nam całkiem symaptyczny kurs @2.03 - myślę że nie do przebicia  Tak, lajtowo, spróbowałbym jeszcze, dla zabawy, dla większych emocji: Z wszystkich meczy coś z hc lub o/u: Korea v Costa Rica, over 130.5 @1.85 Peru v Egypt, Egypt +20.5 @1.85 Dominican v Germany, Germany @1.70 Turkey v Cuba, Cuba -1.5 @1.70 Mexico vs Russia, Russia -33.5 @1.85 USA v Kazakhstan, Kazakhstan +2.5 @2.60 Japan v Chinese Taipei, Chinese Taipei +19.5 @1.85 ___
|
Do góry
|
|
|
|
#699487 - 30/10/2006 20:56
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/12/2003
|
No ja pamiętając przestoje naszych Pań widzę jako całkiem niełzy bet Kenia +25,5. Również niegłupie jest Egipt +20,5
|
Do góry
|
|
|
|
#699488 - 30/10/2006 21:37
Re: Mistrzostwa Świata - JAPONIA 2006 - kobiety *DELETED*
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/08/2004
|
Proszę o podawanie typów z uzasadnieniem, posty z suchymi typami będą kasowane.
Edited by Giertyszek (31/10/2006 06:07)
|
Do góry
|
|
|
|
#699491 - 31/10/2006 04:46
|
Pooh-Bah
Meldunek: 22/12/2003
|
|
Do góry
|
|
|
|
#699493 - 31/10/2006 08:59
|
veteran
Meldunek: 16/05/2006
|
nasze kochane dziewczyny położyły 99 procent kuponów . każdy grał jedyny wynik 3 - 0 a tu kenijki z pomocą naszych zrobiły super prezent dla buków . na jutro gram koreanki z naszymi z prostego wniosku , że z takę grą to nie mają co szukać na tych mś . wydaje się , że jutro będą zmobilizowane ale ja po prostu uważam , że koreanki po ciężkim meczu wygrają z naszymi . jeśli chodzi o inne mecze grupy A to : tajwan - kenia gładka 1 japonia - kostaryka 3 - 0 grupa B azerbejdżan - rosja zwycięstwo rosji ale po walce niewykluczone , że może być 1 - 3 niemcy - meksyk 3 - 0 chiny - dominikana chinki powinny to wygrać ale czy 3 - 0 ? chyba tak grupa C kazachstan - brazylia tu widzę 0 - 3 kamerun - portoryko tu gładka 2 i mecz holandia - usa jeszcze tych drużyn nie widziałem , ale myślę , że amerykanki powinny być górą czyli 2 grupa D turcja - egipt nie wiem jaka będzie linia punktowa ale 3 - 0 jest legalne kuba - serbia tu tylko może być 1 kubanki w dobrej formie . jak tylko ataki będą szły w różnych kierunkach to serbki nie ugrają za wiele ale uważajcie na linię . myślę , że będzie 3 - 0 i na koniec włochy - peru nie widziałem włoszek bo będą dopiero grały ale nie lekceważyłbym peruwianek . to jest solidna drużyna i makaronki będą się musiały dobrze spiąć żeby z nimi wygrać . to tak wstępnie . 
|
Do góry
|
|
|
|
#699495 - 31/10/2006 16:05
|
Didżej
|
Główny combos nie wchodzi, za to natomiast z o/u oraz hc, super wyszło, bo przeliczając każdy zakład, grany za 10j, wychodzi całkiem miłe +27j Niestety widziałem dziś tylko 2 mecze, ale z suchych wyników, oraz po przeczytaniu paru 'ściągawek' można już po I dniu coś wywnioskować, takie krótkie moje opisy, co I dnia tych MŚ: Polska - Kenia 3:1 Polki zagrały w miarę przyzwoicie w dwóch pierwszych setach, lecz w 3 secie po prostu nastąpiło, poważne zlekceważenie przeciwniczek... 'mecz się przecież sam wygra' no i się wygrał... ale dopiero po IV partiach.... Szkoda tego I seta na pewno, ale nie róbmy tragedii, tak jak powidział Drzyzga, najważniejsze jest zwycięstwo, a teraz najważniejsze jest to żeby pokonać Koreanki! Korea - Kostaryka 3:0 Tutaj myślałem jednak że troszkę się zmęczą...Koreanki... i może nie set.. no ale jakoś inaczej będzie wyglądać to spotkanie w poszczególnych partiach... Jednak nasze jutrzejsze przeciwniczki, kontrowały mecz od każdego seta... i widać że jutro czeka nas bardzo ciężki mecz... Japonia - Tajwan 1:3 Nie no... tego się chyba nikt nie spodziewał! Grały one ze sobą 15 razy i cały czas wygrywały gospodynie imprezy... straciły zaledwie w tych trzech spotkaniach - trzy sety.. to chyba już powinno dawać do myślenia... A tutaj takie 'haraoke'  ... Czy zespół Tajwanu naprawdę okaże się czarnym koniem naszej grupy? Hmm... ___ Grupa B: Meksyk - Rosja 0:3 Tutaj to dopiero widzimy pogrom zespołu Meksyku... Nawet linia -33.5 pts wystawiona przez GB, okazała się 'promocją' (teraz na to patrząc) dla nas grających ujemny handi... Chciałbym zobaczyć skrót tego spotkania, jak to panieny z Meksyku, odbijają piłkę  przegrane do: 8.11,10 - robią respekt  Azebejdżan - Chiny 1:3 Chinki potwierdziły to że są po prostu lepsze od zespołu Azerek... Choć mecz był wyrównany... To jednak Mistrzynie Olimpijskie zawsze wychodzą z tego pojedynku zwycięsko, ciekawe dlaczego  ? Dominikana - Niemcy 0:3 Tutaj oczywiście faworytem do zwycięstwa był poukładany zespół niemiecki, ale nie sądziłem że tak gładko im pójdzie... Zadziwiły mnie bardzo, tak łatwą wygraną i widać że mogą być groźne w takim razie dla 'faworytek' grupy  ___ Grupa C: Brazylia - Portoryko 3:0 Łatwe zwycięstwo faworytek całej imprezy, mecz zapewne miał tylko jedną stronę... Kapitan zespołu Brazylijskiego, Fabina powiedziała coś takiego 'Byłyśmy dzis bardzo zdenerwowane' oby nasze złotka, były tak zdenerwowane i osiągały takie wyniki  Kamerun - Holandia 0:3 Zespół Kamerunu dziś odnotował debiut na mundialu i jak mówią same zawodniczki, oraz Holenderki, zagrały na swoim poziomie i obiecują że postarają się jeszcze lepiej. Jednak mecz miał tylko jedną stronę... Usa - Kazachstan 3:2 Tak sobie wczoraj pomyślałem, że Amerykanki mogą stracić jakiegoś 'głupiego' seta, więc opcja +2.5 po apetycznym kursie @2.6, nie jest zła.. Ale że będą aż tak bardzo blisko zwycięstwa dzieczyny z Kazachstanu, tego się chyba nikt nie spodziewał... Bo jak teraz czytam że miały one 8-1 w tb, to naprawdę pachniało niespodzianką...ale to tylko siatkówka żeńska, więc...  ___ Grupa D: Turcja - Kuba 0:3 Miałem okazję popatrzyć troszkę, na początek tego spotkania.. i stwierdzam że Kubanki zagrały bardzo dobrze... przeważając we wszystkich elementach Turczynki, po prostu lepsza ekipa... Peru - Egipt 3:0 Jednak bukmacherzy mieli rację, co do tego spotkania... ale myślałem że chociaż Egipcjanki powalczą bardziej... A jednak są typowymi ogórkami... Przegrać seta do 6 zespołem Peru? <spoko> ... Włochy - Serbia 1:3 No proszę... A ja wierzyłem we Włoszki... że dziś nie będą miały żadnych problemów z przeciętnym zespołem Serbii, a tutaj taka niespodzianka... Tak sobie jednak myślę że zespół Włoski.. jeszcze nie powiedział ostatniego słowa...ale ta porażka bardzo im skomplikowała życie na tych MŚ... ___ Później, plan jutrzejszy! Pozdrawiam 
|
Do góry
|
|
|
|
#699496 - 31/10/2006 20:48
|
Didżej
|
OK, II dzień czas zacząć... Znowu coś spróbuję polecić... Troszkę na początek...opisów, później 'suche' ale w główce zanalizowane Kenia vs Tajwan 1 (+2.5) @2.25 Dziś Kenia grały z naszym zespołem... W dwóch pierwszych setach, nie istniały... natomiast w 3 secie, poprzez zlekceważenie naszego zespołu... odskoczyły i zdołały wygrać III odsłonę... W IV secie do połowy seta potrafiły walczyć, lecz później to już Polki... Tajwan - dziś zrobił największą niespodziankę tych MŚ, gdyż pokonał zespół Japonek, z którymi poprzednio grał 15 razy i 15 razy przegrywał, ugrywając zaledwie 3 sety - więc naprawdę szok... Tajwan to żadna potęga, Kenia również... lecz uważam że mistrzynie Afryki zdołają urwać choć seta. Korea vs Polska 2 @2 Polki swoje pierwsze spotkanie rozegrały z Kenią, pokonując zespół afrykański w stosunki 3-1, lecz niestety nie zagrały one jakiś super zawodów... ale nie róbmy tragedi znowu, najważniejsze było zwycięstwo. Koreanki natomiast w swym I spotkaniu, rozgromiły zespół Kostaryki 3-0 ... Jutro bardzo ważne spotkanie dla obu ekip... i bardzo ważne dla sytułacji w grupie... Myślę jednak że nasze dziewczyny będą górą i zaufałbym im po raz kolejny, bo tak naprawdę nie myślałem że aż takim kursem rzucą buki...  Serbia vs Kuba 2 @1.3 Tutaj myślę że będzie spokojne zwycięstwo Kubanek, które tak jak pisałem wyżej miałem okazję oglądać z Turczynkami... Serbki dziś zrobiły niespodziankę, pokonując jednego z faworytów mundialu, Włoszki... Niestety nie miałem okazji zobaczyć tego spotkania, ale jakoś nie przekonuje mnie ten wynik... Jak zdołają i jutro wygrać z Kubą, to już chyba zacznę wierzyć że Serbia coś gra  ___ Teraz troszkę, u/o, hc set oraz pts. Tutaj rispekt dla GB, która naprawdę solidną ofertę przygotowuje na te MŚ !  Azerbejdżan v Rosja, under 182.5 @1.80 Egypt v Turcja, Egypt +33.5 @1.85 Kazakhstan v Brazylia, Brazylia -19.5 @1.85 Kamerun v Puerto Rico, Kamerun +2.5 @2 Niemcy v Meksyk, Meksyk +32.5 @1.85 Holandia v USA, USA @2.25 Włochy v Peru, Włochy -19.5 @1.85 Choć przyznam że jakoś ciężej mi się wybierało niż to miało I dnia Mundialu, no ale cóż... zobaczymy 
|
Do góry
|
|
|
|
#699497 - 31/10/2006 21:15
|
veteran
Meldunek: 13/02/2006
|
mysle ze Polki jutro spokojnie pokonaja Koreanki. Porazka Japonek najbardziej sparalizowala chyba mlode Koreanki. Nieoczekiwanie staly sie glównymi kandydatkami do zajecia 1 miejsca w grupie. Czy mlode Koreanki wytrzymaja taki ciezar? Watpie. Polki moga byc w slabszej formie ale to ekipa ograna i doswiadczona i potrafila sie sprezyc w meczach o znacznie wieksza stawke.
|
Do góry
|
|
|
|
#699498 - 31/10/2006 22:15
|
Pooh-Bah
Meldunek: 29/02/2004
|
Quote:
Polki moga byc w slabszej formie ale to ekipa ograna i doswiadczona i potrafila sie sprezyc w meczach o znacznie wieksza stawke.
Gdyby to była ta ekipa(ta doswiadczona i ta która potrafiła się sprężyć w meczach o stawkę) to niewielu zastanawiałoby sie nad postawieniem na Koreanki... A ponieważ tamtej ekipy już nie ma to wielu oczekuje jutro łatwej porażki Polek. Dla mnie no bet. Będę kibicował Polkom.
|
Do góry
|
|
|
|
#699500 - 31/10/2006 22:29
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/09/2005
|
Nie mogłem przejśc obo tego postu i jego głupot.
Cytuję "porażka japonek najbardziej sparaliżowała chyba młode Koreanki. Nieoczekiwanie stały się głównym kand. do zaj. 1 miejsca. Czy młode koreanki wytrzymają taki ciężar??"
W jaki sposób stały się głównymi kandydatkami do 1 miejsca w grupie? Co o tym zadecydowało jedna wygrana. Nasze też wygrały i co są też faworytkami.Kupa śmiechu.
Mecz Polska - Korea hmm mam nadzieję,że nasze zagrają o wiele lepiej ale czy to wystarczy na Koreanki. Z tego co pamiętam to naszym dziewczyną ciężko się gra z azjatkami. Serce mówi Polki rozum jednak Koreanki. Dla mnie no bet hmm ze wskazaniem na Koreanki(obym się mylił).
Również uważam tak jak Misiek,że wcale Tajwan nie musi miec łatwo z Kenią. Niemczyk mówił,że z innym stylem(szybsza piłka ,mocne ataki) dziewczyny radzą sobie gorzej. Tajwan powinien ten meczy wygrac ale kurs 1,10 to kpina(niestety nie zdążyłem w milenium przez chwile było 1,60)
Japonki po blamażu tym razem powinny wygrac, ale czy są w formie, a może trener ich zajechał?
Co do meczu Kuba - Serbia i Czarnogóra zgadzam się w 100% z Miśkiem.
Niemki powinny spokojnie ograc 3-0 Meksykanki Turczynki również z Egiptem (chyba 2 najsłabsze zespoły tych mistrzostw)
Na koniec mecz Azerek z Rosjankami. Jak bardzo rosjanki nie lubią grac z byłymi koleżankami z reprezentacji to chyba każdy wie. To będzie ciężki mecz i upatruje pięc setów. Kursy na ten mecz bardzo śmieszne. Pamiętam jak Azerki prowadziły już 2-0 i miały meczową i przegrały 2-3. Oj będzie się działo i szkoda,że tego meczu nie zobaczymy.
Mam nadzieję,że jutrzejsze gry będą dochodowe dla mnie i większości typerów. Pozdrawiam.
|
Do góry
|
|
|
|
#699501 - 31/10/2006 22:36
|
Didżej
|
Dokładnie to samo myślę co kolega retoox ... USA i dawanie kursów rzędu @2.2-2.4, to naprawdę jak dla mnie osobiście zaskoczenie, kursy powinny być moim skromnym zdaniem, odwrotne... No chyba że my czegoś nie wiemy... Oczywiście dziś USA nie zagrały jakiś super zawodów... męczyły się z przeciętną drużyną Kazachstanu... Wyciągając TB - naprawdę 'farciarsko' , lecz jutro tak sobie myślę że zagrają tak jak w GP, bo taki mam obraz...z ich gry, gdzie naprawdę końcówkę tamtej imprezy miały - super  A Holenderki zagrają na przykład tak jak z naszymi w Warnie (wiem że wygrały, ale nic nie pokazując...  ) i wynik mamy jasny Tak na serio... można sobie lekko spróbować nie tylko moim zdaniem... Amerykanki. Meczyk będzie pokazywany od 10 na PS, więc okazja jest by zobaczyć co prezentują obie ekipy. 
|
Do góry
|
|
|
|
#699502 - 31/10/2006 22:44
|
Didżej
|
Quote:
Japonki po blamażu tym razem powinny wygrac, ale czy są w formie, a może trener ich zajechał?
Trochę dziś miałem okazję popatrzeć koło 21 na PS, na spotkanie Japonek z Tajwankam tego dzisiejszego I dnia mundialu... i powiem Ci szczerze Rafik, że po prostu dziś Japonki pokazały to co potrafią najlepiej tylko w I secie... natomiast w pozostałych partiach, myślały że mecz się sam wygra...a tutaj niespodziewanie Tajwanki złapały wiatr w żagiel i pooooleciały... baaaaardzo dalekooo... na 3-1 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|