Strona 5 z 8 < 1 2 3 4 5 6 7 8 >
Opcje tematu
#699544 - 04/11/2006 17:06 Re: Mistrzostwa Świata - JAPONIA 2006 - kobiety
djviejo Offline
veteran

Meldunek: 16/05/2006
w unibecie handi punktowe :

japonia - 7.5 1.85

serbia - 8.5 1.85

jeszcze lepiej niż w bwinie z tym , że o jeden punkt wyższy .

Do góry
Bonus: Unibet
#699545 - 04/11/2006 18:17 Re: Mistrzostwa Świata - JAPONIA 2006 - kobiety
Giertyszek Offline
Inwestor

Meldunek: 07/12/2004
Witam, ostatnia kolejka fazy grupowej, ja skupię swoją uwagę na dwóch spotkaniach: Polska-Japonia oraz Serbia-Turcja. Dodam, że myślałem również o zagraniu na Chinki z Niemkami tylko nie w Bwin gdzie jest mizerny kurs 1,2 - lepiej juz wyglada w Expekcie 1,32.

A teraz o dwóch meczach które postanowiłem zagrać, pierwszy typ to wygrana Japonek, dla których podobnie jak dla naszych będzie to mecz o to kto z tych dwóch zespołów będzie miał realne szanse walczyć o medale. Dlaczego Japonki? Choćby porównanie rezultatów osiągniętych w wygranych meczach z Kenią, Koreą i Kostaryką, stracone sety przez Polki z Kenią i Kostaryką, stracone dwa sety z Koreą. Ponadto to będzie mecz dnia, zupełnie inna atmosfera niż w pozostałych spotkaniach Polek, pełna hala i doping dla zespołu gospodarzy. Nie ukrywam, że przed turniejem zakładałem że w takiej słabej grupie Polkom uda się zająć drugie miejsce a grupę wygrają Japonki dzięki wygranej w ostatnim meczu z Polkami...czarnym koniem okazał się Tajwan, tym gorzej dla nas...bo zagramy ostatni mecz tylko o drugie miejsce a co więcej porażka w nim sprawi że do drugiej fazy turnieju przystąpimy tylko z jednym zwycięstwem na koncie (z Koreą) co niestety ale nie tylko pozbawia nas szans walki o medale a nawet minimalizuje te szanse jeśli idzie o miejsca 5-8.

Drugie spotkanie które wybrałem to mecz Serbia-Turcja. Serbia to taki czarny koń w grupie D jak Tajwan w grupie A i analogicznie do Tajwanu najwieksza niespodzianke sprawila w I meczu ogrywajac faworyta grupy - w tym przypadku Wloszki. Jutro Serbia staje przed szansa na wygranie grupy, i realna walka pozniej o polfinał, to wlasnie zespoly z grup A i D spotkaja sie ze soba w II fazie turnieju. Z Turcja łatwo nie bedzie, sama Turcja walczy o awans a że łatwo Serbkom nie gra się z potencjalnie "słabszymi" zespołami pokazał mecz z Portoryko wygrany dopiero 3-2.
Jeszcze jedno Serbki ostatnio w turnieju w Warnie pozbawily Turczynek szans na bezposredni awans do GP 2007 wygrywajac z nimi 3-2 gdy juz same nie mialy szans na awans a wygrana Turczynek dawalaby im awans bezposredni, przez tą porażkę Turczynki musialy potem grac w barazach i w konsekwencji odpadly. Turczynki na pewno bedą żądne rewanzu, same maja jeszcze szanse na awans do II fazy więc uwazam ze jutro bedziemy swiadkami na pewno wyrownanego spotkania a moj typ na ten mecz to minimum dwa sety ugrane przez Turcję, tylko nie w Bwin gdzie kurs jest ewidentnie najnizszy 1,65.

Do góry
#699546 - 04/11/2006 20:01 Re: Mistrzostwa Świata - JAPONIA 2006 - kobiety
Arsen Offline
old hand

Meldunek: 09/08/2002
Na jutro zdecydowanie wybieram Chiny-Niemcy -1,5 za 1,55 w unibecie. chinki aktualnie zajmuja 3 miejsce w grupie za rosja i niemcami wlasnie, musza pokonac niemki, zeby zajac conajmniej 2 miejsce w grupie i liczyc sie w walce o medal, a najlepiej jak wiadomo zrobic to szybko 3-0 lub 3-1.

drugie spotkanie to rosja - dominikana i typ:
Dominikana 2.5 2.95 , licze, ze rozluznione rosjanki straca jednego seta z dominikana, nic juz im przeciez nie odbierze 1 miejsca w grupie, bo porazka raczej nie wchodzi w gre, ale 1 set jest jak najbardziej do stracenia

mysle, ze czas takze na porazke serbii, ale to za mniejsza stawke, nie jest to ekipa pokroju brazylii, zeby wygrywac wszystko co sie da na MS, byly juz wieksze niespodzianki niz przewidywana porazka serbii, wiec czemu nie?

to tyle na jutro,
pozyjemy zobaczymy

Do góry
#699547 - 04/11/2006 20:21 Re: Mistrzostwa Świata - JAPONIA 2006 - kobiety
Misiek Offline
Didżej

Meldunek: 06/10/2002
Grupa A:

Polska - Tajwan 1:3

Meczu nie oglądałem niestety, więc pisał nic nie będę, bo każdy zapewne wie co i jak... Z tego co słyszałem... to znowu niestety zagraliśmy fatalnie w bloku, a na Tajwan - który ma najwyższą zawodniczkę ze wzrostem 1.83, to naprawdę trzeba blokiem coś jednak zagrać... bardzo szkoda...

Kostaryka - Kenia 3:2

Kostaryka, pokazała charakter, wygrywając mecz z 0:2 Cieszyły się grą tak jak zawsze... a ja cieszę się z nimi...

Japonia - Korea 3:1

Japonki znowu wygrywają... i widać że przed jutrzejszym meczem, mają na pewno weselsze miny niż my... Choć dziś gdyby Koreanki miały troszkę więcej szczęścia, mógłbyś V set a w nim byłoby już różnie... ale jednak do niego nie doszło...

___

Grupa B:

Chiny - Rosja 1:3

Tak coś czułem że Rosjanki naprawdę są dobrze przygotowane do tej imprezy.. a i tak Chinki... :-) ... Rosjanki pokazały kawałek dobrej siatkówki, a najlepszą zawodniczką była Gamova, której po prostu dziś wszystko się udawało...po serwis do ataku...

Azerbejdżan - Niemcy 0:3

Tutaj myślałem że jakimś TB zapachnie...a jednak Niemki pokazały że również oprócz 'faworytek' grupy, to one zajmą bez żadnych kalkulacji III lokatę w swojej grupie... Dość szybki mecz jak dla mnie...

Dominikana - Meksyk 3:0

No tak... gdyby tutaj nie było 3:0, to byłaby sensacja... lecz sądziłem że te 17.5 pkt, to utrzymają zawodniczki z Meksyku.. stało się jak się stało... Kolejny pogrom i tyle.

___

Grupa C:

Usa - Brazylia 0:3

II pierwsze sety dość zacięte, III dał nam hc pkt na Brazylię ... Brazylia tylko wczoraj tak jak pisałem zapewne miała dzień słabszy... dziś już bez straty seta, odniosła kolejne zwycięstwo w swojej grupie...

Holandia - Portoryko 3:0

Najbardziej szkoda I seta przegranego przez zespół Porto... Miały one tam nawet SP, ale niestety... do 28 poległy... Następne II pozostałe sety już bez historii, dominowały tylko pomarańczowe...

Kamerun - Kazahstan 0:3

Tutaj również myślałem sobie że zespół z Afryki - jakoś lepiej wypadnie na tle Kazahstanu, jednak widać że to po prostu inna klasa siatkówki...

__

Grupa D:

Serbia - Egipt 3:0

Podobnie co do meczu Holenderek z Porto... jednak tutaj zabrakło niewiele do szczęścia 2 głupich małych pkt... w I secie za dużo sobie dały wbić Egipcjanki ;[

Peru - Turcja 2:3

Tak troszkę przeczuwałem że Peruwianki po V setach z Serbkami i tutaj mogą ładnie powalczyć... No cóż.. kolejny przegrany TB i o 4 miejscu mogą zapomnieć.

Włochy - Kuba 3:1

V setów tak sobie myślałem... jak zobaczyłem w rozpisce to spotkanie... dwóch przegranych faworytów...a ogranych przez Serbki... Jednak to Włoszki dziś zagrały znacznie lepiej, dobrze że linia 185.5 na fart przebita

____

Polska v Tajwan, Polska @1.87
Serbia v Egipt, over 113.5 @1.85
Japonia v Korea, Japonia -1.5 @1.65
Kostaryka v Kenia, Kostaryka @2.65
Chiny v Rosja, Chiny @1.75
Usa v Brazylia, Brazylia -13.5 @1.85
Azerbejdżan v Niemcy, Azerbejdżan +1.5 @1.90
Kamerun v Kazahstan, Kamerun +2.5 @2.65
Dominikana v Meksyk, Meksyk +17.5 @2
Włochy v Kuba, over 185.5 @1.85
Holandia v Portoryko, Portoryko +2.5 @1.80

Wyszło: -30
Ogólnie: +2.5

Do góry
#699548 - 04/11/2006 20:55 Re: Mistrzostwa Świata - JAPONIA 2006 - kobiety
Misiek Offline
Didżej

Jutro niedziela... i V dzień mundialu, który z dnia na dnia rozpędza się coraz bardziej...

IV dzień, mojego 'testu' na te MŚ, bardzo przypalił... no ale nic, walczymy dalej sobie, bo traktuje to jako po prostu hobby...a fajnie jak ktoś z tego wszystkiego korzysta...

Koniec gadania, czas przejść do konkretów, ale jakoś ciężko... [Giertych Janusz] domyśla się zapewne, o co chodzi - pozdrawiam przy okazji naszego moderatora ;-))) ...

Znowu te mecze jakieś 'dziwno-trudne' Ale może uda się coś trafić?

Turcja v Serbia 1 @3.05 lub +1.5 @2

Dla hardkorowców oraz dla ryzykantów ... Serbki tak jak już pisałem w moich poprzedniach postach, nie zrobią chyba na mnie osobiście nigdy żadnego super wrażenia, dla mnie to wszystko jakiś przypadek... mam nadzieję że już w II fazie powrócą na ziemie Jutro spotkanie z Turczynkami... bardzo ciekawie się zapowiadające i mam nadzieję że wreszcie zimny prysznic dla Serbek, który już był blisko w meczu z Peru Kursy mamy bardzo apetyczne... ~@3

Egipt v Włochy 1 (+40.5) @1.85

Włoszki z meczu na mecz, coraz lepsze... co świadczą ich ostatnie wyniki... ale tutaj znowu mój typ na Egipcjanki, które zapewne już w tym turnieju pokazały że grać nie potrafią , ale może wreszcie linia aż +40.5 obronią się jej? Mam taką nadzieję... jak nie... to niech spadają do tego swojego Egiptu , grać z Faraonem w siatkę

Wieczór, nie chcę mi się już pisać więcej, więc tak na szybko...

Tzw. Krótka piłka z którą coraz gorzej :

Turcja v Serbia, Turcja @3.05
Turcja v Serbia, Turcja +1.5 @2
Egipt v Włochy, Egipt +40.5 @1.85
Niemcy v Chiny, Chiny -1.5 @1.70
Rosja v Dominikana, Rosja -15.5 @1.85
Japonia v Polska, Japonia -1.5 @1.85 - mam nadzieję że nie trafię... !
Brazylia v Kamerun, under 118.5 @1.70
Holandia v Kazahstan, Kazachstan +2.5 @2.1

Powodzenia

Do góry
#699549 - 05/11/2006 07:32 Re: Mistrzostwa Świata - JAPONIA 2006 - kobiety
KRAJAN Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 16/03/2004
Za 1,h nasze "Złotka" rozegrają 5 spotkanie MŚ - czy wygrają 4-raz? Z kursow bukmacherów mają niewielkie szanse - ale ja aż tak wielkiej roznicy nie widzę - oba zespoly mordowaly sie z koreą - oba przegraly po 3-1 z tajwanem - szanse rozkladam 55/45 dla Japonii (choćby z racji własnego parkietu), ale patrząc na kursy zagrałem niezbyt wysoko 3 typy:
1/ Polska win - /3.05/ EXP 3/10
2/ Polska 3-0 - /18.00/ EXP 1/10
3/ Polska 3-1 - /8.00/ EXP 1,5/10

może troszke patriotycznie - ale dla mnie maja spore szanse - muszą tylko dobrze zagrać taktycznie - a tu liczą na naszego trenera.

Do góry
#699550 - 05/11/2006 08:20 Re: Mistrzostwa Świata - JAPONIA 2006 - kobiety
szupes Offline
addict

Meldunek: 12/10/2003
KRAJAN wlasnie tez mysle o zagraniu Polek w tym mecu na Betfair wszystko mam juz poustawiane wystarczy kliknac prztcisk "Przeslij" ale cos mnie powstrzymuje. Jeszcze 6 - 7 miesiecy temu postawilbym na Japonki w ciemno w meczu z nami ale teraz widze e to nie sa te Japonki co kiedys, widzialem wszystkie mecze Japonek i powiem szczerze ze mamy ogromne szanse na zwyciestwo w tym meczu. Na betfair jest bardzo kuszacy typ Japonia LAY za 1.57 w tej chwili, musze pomyslec jeszcze )))

Do góry
#699551 - 05/11/2006 08:26 Re: Mistrzostwa Świata - JAPONIA 2006 - kobiety
szupes Offline
addict

Meldunek: 12/10/2003
Druga sprawa jesli chodzi o nasz zespol z meczu na mecz coraz lepiej graja Fratczak i Podolec moze dojsc do takiej sytuacji jak na ME (tych pierwszych gdzie zdobyly zloto) ze po prostu "wystrzela" jak Glinka i bedziemy miec nowa gwiazde

Do góry
#699552 - 05/11/2006 08:42 Re: Mistrzostwa Świata - JAPONIA 2006 - kobiety
phantom Offline
old hand

Meldunek: 08/04/2003
w siatkowce kobiecej prawie wszystko moze sie wydarzyc,a jesli do tego dojda mecze o pietruszke,gdzie zespoly faworytek beda graly prawdobodobnie 2-gimi skladami to szanse na przegranie chocby seta jest realna.
kurs na egipt,ze urwa seta w meczu o nic z wloszkami 11.
zas na dominikane 3 z rosjankami.
gdyby to byly mecze cos dajace faworytkom byloby to mniej prawdobodobne ale w meczach o pietruszke moze byc to faktem.
kiedys serbowie grajac juz o nic z niemcami przegrali mecz w grupie na ms badz me oszczedzajac sily na 2-ga runde.
w ww. spotkaniach nie mysle o przegranym meczu a tylko 1-nym secie.

Do góry
#699553 - 05/11/2006 08:45 Re: Mistrzostwa Świata - JAPONIA 2006 - kobiety
Giertyszek Offline
Inwestor

Meldunek: 07/12/2004
Co do Egiptu to bym nie szukał sensacji, totalny outsider nie wiem nawet czy 15 punktów ugrają w jakimś secie, wiesz one grają w chustach na głowie i spodniach - to trochę przeszkadza

Do góry
#699554 - 05/11/2006 08:52 Re: Mistrzostwa Świata - JAPONIA 2006 - kobiety
Rafik 25 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 24/09/2005
Nie ma czasu ale troszkę napiszę
ROsjanki mogą odpuśćic bo i tak Dominikana nie awansuje dalej. WIęc ten mecz dla Rosji nie ma znaczenia.

Krajan co ty piszesz?
Wierzysz w trenera ?hmm przecież to on przegrał mecz z Tajwanem. Sam Niemczyk powiedział,że popełnił błędy,że jest za szybko puszczony na głęboką wodę. Jaka drużyna się rodzi?
Panowie ani koncepcji ani gry kombinacujnej nie ma u nas.
Japonia ten mecz wygra typuję 3-1.
Włoszki wygrają z Egiptem nawet w rezerwowym składzie!!
Holandia musi ten mecz wygrac by awansowac dalej.

Do góry
#699555 - 05/11/2006 18:18 Re: Mistrzostwa Świata - JAPONIA 2006 - kobiety
Misiek Offline
Didżej

I tydzień zleciał...a razem z nim I faza turnieju...

Czas teraz na podsumowania I fazy turnieju, a już w środę ruszamy z II fazą - naprawdę bardzo ciekawie się zapowiadającą

Grupa A:

Japonia - Polska 3:1

Dziś nawet,nawet, ciekawe zawody.. i przyzwoita gra naszych panień, ale co z tego? Ja i tak już niestety II porażka... Szkoda na pewno tego II seta przegranego... w sumie to tych III setów szkoda... No cóż... niby wszystko wiemy o Japonkach, ale ostatnio to 'wszystko_wiemy' nie przekłada się dla nas na korzystny wynik ;[

Tajwan - Kostaryka 3:0

Mecz bez histori, bardzo szybki dla lidera naszej grupy Tajek ....

Korea - Kenia 3:0

Tutaj co u góry... czyli bardzo szybkie zawody... Koreanki po III porażkach z rzędu, dziś wygrały... ale co z tego? Miały zapewne większe apetyty...

___

Grupa B:

Niemcy - Chiny 3:1

Nie no.. dla mnie sensacja jedna z większych... Niemek niestety jeszcze nie widziałem na tych MŚ, ale po wynikach sądząc jest to naprawdę solidnie przygotowana drużyna do tych MŚ i jakby były na przykład na naszym miejscu w grupie... szanse nawet na czwórkę byłby baaaaardzo duże.

Rosja - Dominikana 3:1

Strata seta przez sborną, to na pewno jakiś lekki słabszy okres ich gry.. jednak potrafiły się sprężyć i odnieść zwycięstwo - komplet zwycięstw w grupie, daje im duże szanse na zajęcie miejsca w II fazie premiowanym o medale.

Meksyk - Azerbejdżan 0:3

Ogórki w kapeluszach z Meksyku znowu dostały lanie, ale one cieszą się że są po prostu na mundialu...

___

Grupa C:

Brazylia - Kamerun 3:0

Brazylia sobie dziś zrobiły frytki... pewnie było sporo zmian u mistrzyń... to i tak nie dały żadnych szans Kamerunowi... mecz bez histori.

Portoryko - Usa 0:3

I kolejny mecz bez histori.. łatwe zwycięstwo Amerykanek, które tym samym zapewniły sobie tym zwycięstwe II miejsce w swojej grupie, obok liderek Brazyli.

Holandia - Kazachstan 3:2

Set to myślałem że mogą spokojnie ugrać... ale żeby Holenderki aż tak męczył się zespołem Kazachstanu...to nie sądziłem... Bardzo ważne zwycięstwo dla Holenderek...

__

Grupa D:

Turcja - Serbia 0:3

I znowu te Serbki ;]]]] Przez te MŚ naprawdę je bardzo polubiłem, choć raz dały plus ... Mam nadzieję że w II fazie już nie będą mieć tyle szczęścia... choć kurczę, jak teraz tak zobaczyłem co i jak się szykuje w II fazie, to one mogą jeszcze zagrać o 1-4

Kuba - Peru 3:2

O proszę.. było naprawdę blisko sensacji... Kubanki dość niespodziewanie dziś męczyły się zespołem Peru... ale jednak zdołały wyciągnąć mecz...

Włochy - Egipt 3:0

Gdy zobaczyłem wynik I seta, przegrany TYLKO do 17 przez Faraonki, to pomyślałem sobie.. że handi plusowe, strzał w dziesiątkę, jednak pokazały jeszcze raz klasę

___

Turcja v Serbia, Turcja @3.05
Turcja v Serbia, Turcja +1.5 @2
Egipt v Włochy, Egipt +40.5 @1.85
Niemcy v Chiny, Chiny -1.5 @1.70
Rosja v Dominikana, Rosja -15.5 @1.85
Japonia v Polska, Japonia -1.5 @1.85
Brazylia v Kamerun, under 118.5 @1.70
Holandia v Kazahstan, Kazachstan +2.5 @2.1

Wyszło:-5
Ogólnie: -2.5

___

Do góry
#699556 - 05/11/2006 18:32 Re: Mistrzostwa Świata - JAPONIA 2006 - kobiety
Misiek Offline
Didżej

II Runda, rusza w środę...

Tak wyglądają tabele obu grup, jakie powstały po I rundzie mundialu:

2 najlepsze drużyny z każdej grupy = awans do półfinalu, gdzie rozegra się między tymi zespołami walka o Mistrza Świata...

Itd...

___

Rozpiska Grupy E

Rozpiska Grupy F

____

Do góry
#699557 - 06/11/2006 14:55 Re: Mistrzostwa Świata - JAPONIA 2006 - kobiety
zegarek Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 06/11/2006
Druga tura MŚW Włochy - Polska 1 kurs 1.15 Brazylia - Azerbejdzan kurs 1.05 lączny kurs 1.21 biuro Bet-at-home stake 10/10

Uzasadnienie - kto oglądał mecze i sledził wyniki pierwszej rundy wątpliwosci mieć nie powinien.

Powodzenia.

Do góry
#699558 - 06/11/2006 16:14 Re: Mistrzostwa Świata - JAPONIA 2006 - kobiety
haven Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 06/01/2006
Niby zawodniczki sie usprawiedliwiają że teraz będą miały doczynienia troche z europejską siatkówką , ale wcale w swoje serce optymizmu bym nie wlewał , patrząc na przesłabą Bełcik która wystawia w antenke albo tak że Liktoras czy któraś skrzydłowa nawet nie trafia w piłke , i to się zdarza podczas meczu kilkakrotnie myśli mogą być tylko jedne , nie wierze w nasze z Włoszkami , kadra bez Glinki Świeniewicz Mróz i... Niemczyka traci około 55-60% na swojej wartości i to widać , braki w ataku przyjęciu obronie , danie sobie wyrządzać runów po 8-0 to naprawde kolorowo nie wygląda , 1,15 na Włoszki to w moim mniemaniu i tak okazja

Do góry
#699559 - 06/11/2006 23:54 Re: Mistrzostwa Świata - JAPONIA 2006 - kobiety
magic321 Offline
veteran

Meldunek: 13/02/2006
Zdziwily mnie troche kursy na dzisiejsze mecze. Na Japonie nawet 2.55 z Kubankami. Wydaje mi sie ze szanse sa co najmniej równe. Kubanki w swojej grupie wygraly tylko z slabymi Egipcajnkami ,Peruwiankami i bedacymi bez formy Turczynkami natomiast gladko przegraly z Wloszkami i Serbkami. Natomiast Japonki po porazce z Tajawnem nastepne mecze wygraly. Polska, Korea wydaj sie mocniejsze od przeciwniczek pokonanych przez Kube. Moze okazac sie ze ta "azjatycka" grupa wygra swe wszystkie dzisiejsze mecze(Japonia, Korea i Polska).

Do góry
#699560 - 07/11/2006 10:21 Re: Mistrzostwa Świata - JAPONIA 2006 - kobiety
assasin Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 15/09/2004
Co sądzicie o meczach?

Tajwan-Turcja 1

Niemcy-Holandia 1

Chiny-USA 1

Tajwan prezentuje się w tych mistrzostwach bardzo dobrze i myśle, że jeśli przegra to jeszcze nie teraz z Turcją, która zupełnie nie trafiła z formą na tą impreze, dodatkowo ma braki kadrowe.

Niemki moim zdaniem są drużyną bardziej doświadczoną. Pokonały Chinki, co robi wrażenie. Holandia gra nierówno.

Chiny potrzebują punktów, by jeszcze liczyć się w tych mistrzostwach. USA moim zdaniem bez rewelacji, wygrane po tiebreakach z Kazachstanem i Holandią.

Do góry
#699561 - 07/11/2006 12:24 Re: Mistrzostwa Świata - JAPONIA 2006 - kobiety
rafalrobben18 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 15/11/2005
Quote:

Co sądzicie o meczach?

Tajwan-Turcja 1

Niemcy-Holandia 1

Chiny-USA 1

Tajwan prezentuje się w tych mistrzostwach bardzo dobrze i myśle, że jeśli przegra to jeszcze nie teraz z Turcją, która zupełnie nie trafiła z formą na tą impreze, dodatkowo ma braki kadrowe.

Niemki moim zdaniem są drużyną bardziej doświadczoną. Pokonały Chinki, co robi wrażenie. Holandia gra nierówno.

Chiny potrzebują punktów, by jeszcze liczyć się w tych mistrzostwach. USA moim zdaniem bez rewelacji, wygrane po tiebreakach z Kazachstanem i Holandią.

w 100% zgadzam sie z Twoimi typami. Tajwan rewelacja tych Mistrzostw, dopiero wkraczają na siatkarskie salony, a juz pokazały ze potrafią wygrywać i to nie z byle kim. Turczynki to wg mnie w tej grupie bedą druzyną do bicia
Na Niemki tez stawiam po takim kursie 1,55 biore je w ciemno. Ostatnio Holenderki wygrały ledwo ledwo z Kazachstanem w tie breaku 3-2 co nie wrózy im duzych szans w meczu z Niemkami.No i ostatni mecz Chinki, nie ma innej opcji. 3-0 albo 3-1 dla skośnookich. Amerykanki góra co osiągna w tym spotkaniu to ugranie tylko 1seta.

Jeszcze do tych 3 spotkań dołozyłbym Włoszki że wygraja pierwszego seta po kursie 1,25 w STSie, albo Włoskzi że wygraja 3-0 lub 3-1 po kursie 1,30 bo handicap ustawiony na Polki w toto-Mixie to +1,5 seta. A nie sadze zeby nasze złotka były w stanie wygrac chociazby jednego seta. Wg mnie DW to 3-0 dla Włoszek

Z innych spotkan to upatruje porazke Serbii oraz mimo wszystko porazke Japonek z Kubankami

Do góry
#699562 - 07/11/2006 14:27 Re: Mistrzostwa Świata - JAPONIA 2006 - kobiety
kamerun Offline
enthusiast

Meldunek: 04/10/2006
Ja tez zagralem Taiwan sa w bardzo dobrej formie z straty 7 punktowej potrafia wyrownac i wygrac sa bardzo dobre fizycznie i niezle przygotowane psychicznie, do nich dorzucilem serbie z tego co widze to ida jak burza tylko dwa przegrane sety rozgromia dzisiaj koree, pozatym korea nie jest w jakiejsc super formie graja duzo gorzej niz kiedys, nawet polki je ograly:)

Do góry
#699563 - 07/11/2006 15:47 Re: Mistrzostwa Świata - JAPONIA 2006 - kobiety
maverick Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 31/05/2002
Krótko -

Wloszki 3-0 1.8
Chiny under 184.5 1.85
Niemki handi -1.5 seta oraz -5.5 pkt

to z expektu szczegolnie ten handi na niemki idzie grubo

Do góry
Strona 5 z 8 < 1 2 3 4 5 6 7 8 >