#699564 - 07/11/2006 18:19
Re: Mistrzostwa Świata - JAPONIA 2006 - kobiety
|
old hand
Meldunek: 09/08/2002
|
Niemcy - Holandia TYP 2 @2,4
Czas sprowadzic reprezentacje niemiec na ziemie. Wygrana z chinkami moze i robi wrazenie, ale to sa mistrzostwa niespodzianek. Holenderki podjely walke z brazylijkami, sa mocne w ataku. wg mnie wiecej siatkarskich argumentow po stronie holandii. Typ 3-1 , takiego wyniku jeszcze holenderki w japonii nie zanotowaly.
Polska- - Włochy TYP Polska2,5 @2.1
Polki w koncu zagraja z przeciwnikiem z europy i to z takim, ktorego znaja dobrze. Mam nadzieje, ze te 2 dni przerwy zostaly nalezycie wykorzystane i nasze dziewczyny sa w stanie ugrac seta z wloszkami.Mecz z japonia byl do wygrania 3-0, ale w koncowce bledy taktyczne belcik i nieskutecznosc rosner byly tragiczne. ostatnie 3 mecze z wloszkami to wszystko 0-3, czas na przelamanie niemocy.
Chiny - USA TYP Chiny (-1,5) @1,72
Chinki musza sie przebudzic. Jest to druzyna o niesamowitym potencjale, ktora przyjechala tu zagrac w finale z Brazylia. Mam nadzieje, ze porazka z Niemkami to wypadek przy pracy i jutro rano Chinki pokaza dobra, czyli swoja siatkowke. Amerykanki meczyly sie z kazachstanem i holandia, przegraly z brazylia 0-3 i wygraly po 3-0 z kamerunem i portoryko. Wyniki niezbyt rewelacyjne. Chinki musza to wygrac, zeby liczyc sie w walce o medal, mam nadzieje, ze obejdzie sie bez tie-breaka.
Kuba - Japonia TYP Kuba @1,65
Japonki prezentuja sie srednio, wygraly z nami tylko z powodu naszych beznadziejnych bledow, a nie dzieki swojej dobrej grze. Licze, ze Kubanki sie w koncu przebudza i zaczna grac na swoim normalnym poziomie, a wtedy reprezentacja Japonii nie ma czego szukac w potyczce z nimi.Jest szansa, ze Kubanki odrzuca rep Japonii mocna zagrywka z wyskoku od siatki, wtedy juz polowa sukcesu.
Inne mecze raczej nie warte ryzyka. Moznaby sie skusic na koree +2,5 seta jak ktos gdzies ma.
|
Do góry
|
|
|
|
#699565 - 07/11/2006 19:06
|
Didżej
Meldunek: 06/10/2002
|
II fazę czas zacząć... Nie mam zbytnio czasu, więc tak szybciutko... Bardzo duża zgodność do tego co napisał powyżej kolega Arsen ... Chiny v Usa 1 (-1.5) @1.75 Dlaczego? Chinki chyba wyciągną odpowiednie wnioski... i po prostu w tej fazie... jeżeli chcą zagrać jeszcze o 'coś' muszą zacząć wygrywać... Porażka z Ruskimi w I fazie, jak najbardziej do przyjęcia... ale z Niemkami to one chyba sobie lekko zlekceważyły... Jutro myślę że jednak trzeba dać po takim kursie kolejną szansę na Chinki... Niemcy - Holandia 2 @2.80 Po takim kursie spróbowałbym mimo wszystko Holenderki, które przecież jako jedyne, potrafiły ugrać Brazylijkom aż 2 sety - może i wtedy miały słabszy dzień, ale to też sztuką jest wykorzystać... Porażka z Usa - dość pechowa... męczarnie z Kazachstanem... || Niemki - bajka, jak dla nich, zapewne wszyscy 'księgowali' porażki z Chinkami jak i z Rosjankami, a tutaj taka miła niespodzianka... Jednak jutro myślę że możemy spodziewać się bardzo ciekawego kursu i coś czuję że będzie niespodzianka... Japonia - Kuba 2 @1.65 Że Kubanki mogą to spotkanie spokojnie wygrać jestem przekoanny... tylko trzeba z Japonkami po prostu mądrze zagrać.. Nie grają one czegoś nadzwyczajnego, czego nie potrafiłyby Kubanki... które w ataku ze skrzydeł no i podstawa - środek.. powinny dominować... Polki były bardzo blisko... Kubanki myślę że 'dobiją'  Tajwan - Turcja 2 (+1.5) @2 Tajwanki - jak wszyscy wiemy... czarny koń, ale myślę że w II fazie już dla nich ta bajka zakończy się... Turczynki żadną potęgą oczywiście nie są... ale myślę że jutro mecz może być bardzo zacięty... a co za tym idzie... wybrałbym opcję +1.5 Tyle ode mnie. Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#699566 - 07/11/2006 21:38
|
Inwestor
Meldunek: 07/12/2004
|
Fanów siatkówki i nie tylko witam w ten wtorkowy wieczór, właściwie to zaraz pora spać, pobudka jutro wczesna o 5:00 i mecz Polska-Włochy...a skoro mowa o tym meczu to niestety nie daje naszym większych szans, ponieważ to siatkówka kobiet a paniom zdarza się szczególnie mieć przestoje w grze, to nie podejmę się gry na hcp -2,5 seta a zatem mogę polecić wygraną włoszek do kombosa jakiegoś w sam raz. Do tego samego kombosa proponuję dołożyć wygraną Serbek, mam nadzieję że nie rozczarują, Koreanki są słabiutkie, pokazały to mecze w grupie, jeśli tylko Serbki podejdą odpowiednio zmotywowane to o wynik można być spokojnym, a więc Serbki do kombosa. Jako trzeci mecz do mojego "combo" proponuję wygraną Tajwanu, są w tej sytuacji co Serbki, wygrały grupę, nie grają pod presją medalu, myślę że grupa A generalnie była słabsza od D ale akurat Tajwan z Turcją powinien sobie poradzić, kto wie czy nie będzie to jedyna wygrana Tajwanu w tej drugiej fazie rozgrywek...powinna wystarczyć do walki o miejsca 5-8... I jeszcze jeden typ...Niemcy-Holandia hcp 1,5 seta na oranjes, nie rozumiem tego kursu na wygrana pomaranczowych, rozumiem Niemki pokonaly Chinki - ale te ostatnie nie raz ostatnio zawiodły że choćby wspomnę o finałowym turnieju GP...a więc Chinki nie takie straszne? Zobaczymy jutro - z USA - w każdym razie uważam że Holenderki mają realne szanse na dwa sety z Niemkami i jeśli nie na wygraną w meczu to po takim kursie na II sety dla oranjes warto za niewielka stawke zagrać. Dobrej nocy wszystkim...i dnia jeszcze lepszego 
|
Do góry
|
|
|
|
#699567 - 07/11/2006 22:01
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/03/2004
|
Narazie na tych mŚ jestem niezłym sponsorem bukuff - ale dziś postanowilem nie zmieniać taktyki - tylko zdecydownie zmniejszyłem stawki - bo do takich kursów - dużestawki nie są potrzebne  czy w końcu coś trafię? Wszystko to zagrałem jako single i w krotkich rozpisach 1/ Korea Płd. - Serbia i Czarnogóra 1 /4.75/ 1/10 2/ Korea Płd. - Serbia i Czarnogóra 3-0 /26.00/ 0,25/10 3/ Korea Płd. - Serbia i Czarnogóra 3-1 /13.00/ 0,5/10 Po raz pierszwy formę Serbek sprawdzi zespół Azjatycki - troszkę inna mentalność i sposób rozgrywania. Może jak raz "gumożuje" dostną po tyłku. bilans zespołów na tych MŚ 0-3 4/ Chinese Taipei - Turcja 2 /2.72/ 2/10 5/ Chinese Taipei - Turcja 0-3 /11.00/ 0,5/10 Czy faktycznie"Kebabki bez formy i czy Tajwan taki mocny?" - od poczatku gram przeciwko Taipei - i dziś zdania nie zmienię - trzeba tylko uciekać z rączkami od bloku. (3-0) 6/ Japonia - Kuba 1 /2.40/ 3/10 7/ Japonia 3-0 /8.00/ 0,5/10 Gospodynie muszą to wygrć jak chcą marzyć o 4-ce - grają uparcie i do końca, a Kubanki jak dotychczas prezentują się mniej niż przeciętnie. 2-2 7/ Niemcy - Holandia 3-0 /4.00/ 2/10 Chinek tak po prostu nie ogrywa się 3-1,c prawda Holenderki podjęły walkę z barzylijkami - ale liczę na doświadczenie i wysokie morale zespołu Niemiec 8/ Chiny - USA 3-0 /2.85/ 2/10 Co za dużo to niezdrowo? Brak Chinek w pierwszej 4-ce - nie chce mi się wierzyć - jak wyciągną wnioski nie dadzą Amerykankom nawet pisnąć i na koniec mocno patriotyczny typ (a nawet 3-typy) - dobre dla samobójców - o cochodzi: 9/ Pol win /6.70/ 1/10 10/ Pol 3-0 /26.00/ 0,1/10 11/ Pol 3-1 /12.00/ 0,2/10 gdy wejdzie 2 x po 3-0 z wymienionych - bedzie bardzo dobrze - gdyby udalo się trafić 3-0 trzykrotnie - całe straty z ładną nawiązką - byłyby odrobione (glownie mecz POL-TAJ) PS. ten post to nie żart - a faktycznie zagrane typy - po mocno lajtowych stawkach (z wyj. 2 i 3/10)
|
Do góry
|
|
|
|
#699568 - 07/11/2006 23:08
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/09/2005
|
Ale tu dzisiaj ruch hehe i bardzo dobrze.
Tajwan - Turcja
Przepraszam bardzo ale nie doceniacie Tajwanu jeszcze w dodatku z Turczynkami,które grają bardzo słabo na tych MŚ. Przecież coś już udowodniły na tym turnieju(pewnie tak samo było gdy Grecja sięgała po tytuł ME i każdy ciągle dawał przeciwko nim). Turczynki sromotnie przegrywały po 3-0 nie nawiązując walki. Były bliskie przegrania z Peru,choc peruwianki dobrze zaprezentowały się na tych MŚ. Tajwan udowodnił z Japonią i Polską,że potrafią grac dobrą siatkówkę. Myślę,że drużyną europejskim gra się gorzej z azjatkami a napewno takim drużyną jak Turcja. Dla mnie 3-1 Tajwan.
Niemcy - Holandia
Następna drużyna,której nie ufacie. Jak można pisac,że wygrana z Chinkami to wypadek przy pracy azjatek. Niemki udowodniły,że są silne.Niestety nie miałem okazjii ich oglądac. Powalczyły z Rosjankami a resztę łatwo wygrały. Holenderki widziałem kilka razy i muszę powiedziec,że frajesrsko przegrywają. Klasowa drużyna powinna chociaż jednego taja wygrac na dwa mecze(USA i Brazylia). Dla mnie to średnia drużyna(tutaj można napisac,że Brazylijki miały słaby dzień w meczu z Holandią).Niemki powinny to wygrac mój typ 3-1
Co do meczu Polska - Włochy po kursie 1,15 (na Włoszki) nie warte ryzyka. Wstanę rano i będę mocno kibicował naszym i liczę na niespodziankę i wygraną polek.
Bardzo jestem ciekaw jak zagrają Serbki z Koreą. TO samo dotyczy meczu Chiny - USA. Chiny muszą ale dobrze wiemy jak się kończy gdy ktoś coś musi. Jednak sądze,że wygrają ten mecz.
Pamiętajcie jednak,że sporo jest niespodzianek(dzisiaj Polska hehe). Więc mogę się mylić?!
Transmisje w PolsacieSport
5.00 Polska - WŁochy 7.00 Niemcy - Holandia 10.00 Japonia - Kuba
|
Do góry
|
|
|
|
#699569 - 08/11/2006 00:52
|
Q
Meldunek: 19/04/2005
|
dubelek na noc Korea - Serbia over 179.5 @1.85 Rosja - Portoryko over 129.5 @1.75 ako: 3.24 stawka: 4/10 co do pierwszego meczu to zapowiadaja sie najmniej 4 sety ... rozdzielajac wychodzi po 45 pkt na set ... mysle ze sa wstanie spokojnie przekroczyc ta linie ... waleczne Koreanki + nieobliczalne Serbki = overek  drugi mecz takze na over .. Portoryko na pewno podejmie walke w pierwszych dwóch setach (póki starczy sił) do tego czasu 85 pkt powinno byc spokojnie ugrane ... boje sie czy ekipa zza oceanu wytrzyma kondycyjnie trudy spotkania ... jestem dobre mysli 
|
Do góry
|
|
|
|
#699570 - 08/11/2006 13:02
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/01/2005
|
Quote:
II fazę czas zacząć...
Nie mam zbytnio czasu, więc tak szybciutko...
Bardzo duża zgodność do tego co napisał powyżej kolega Arsen ...
Chiny v Usa 1 (-1.5) @1.75
Dlaczego? Chinki chyba wyciągną odpowiednie wnioski... i po prostu w tej fazie... jeżeli chcą zagrać jeszcze o 'coś' muszą zacząć wygrywać... Porażka z Ruskimi w I fazie, jak najbardziej do przyjęcia... ale z Niemkami to one chyba sobie lekko zlekceważyły... Jutro myślę że jednak trzeba dać po takim kursie kolejną szansę na Chinki...
Niemcy - Holandia 2 @2.80
Po takim kursie spróbowałbym mimo wszystko Holenderki, które przecież jako jedyne, potrafiły ugrać Brazylijkom aż 2 sety - może i wtedy miały słabszy dzień, ale to też sztuką jest wykorzystać... Porażka z Usa - dość pechowa... męczarnie z Kazachstanem... || Niemki - bajka, jak dla nich, zapewne wszyscy 'księgowali' porażki z Chinkami jak i z Rosjankami, a tutaj taka miła niespodzianka... Jednak jutro myślę że możemy spodziewać się bardzo ciekawego kursu i coś czuję że będzie niespodzianka...
Japonia - Kuba 2 @1.65
Że Kubanki mogą to spotkanie spokojnie wygrać jestem przekoanny... tylko trzeba z Japonkami po prostu mądrze zagrać.. Nie grają one czegoś nadzwyczajnego, czego nie potrafiłyby Kubanki... które w ataku ze skrzydeł no i podstawa - środek.. powinny dominować... Polki były bardzo blisko... Kubanki myślę że 'dobiją' 
Tajwan - Turcja 2 (+1.5) @2
Tajwanki - jak wszyscy wiemy... czarny koń, ale myślę że w II fazie już dla nich ta bajka zakończy się... Turczynki żadną potęgą oczywiście nie są... ale myślę że jutro mecz może być bardzo zacięty... a co za tym idzie... wybrałbym opcję +1.5
Tyle ode mnie.
Pozdrawiam
pozamiatałeś gratki :] 
|
Do góry
|
|
|
|
#699571 - 08/11/2006 20:36
|
Carpal Tunnel
|
Bawimy się dalej do sponsorowywanie bukuff - ba narzie te mŚ są dla mnie jedną wielką porażką - ale mus grania silniejszy od rozumu - typy na jutro - troszke mniej niż ostatnio i tylko 3 zwariowane: 1/ POL-SER 1 /4.75/ 2/10 2/ POL-SER 3-0 /30.0/ 0,3/10 3/ POL-SER 3-1 /11.0/ 1/10 dlaczego - cd. mojego patriotyzmu oraz na bazie dzisiejszych spotkań: Russia - Netherlands 1(-1,5) Japan - Turkey 1(-1,5) Azerbaijan - USA 2(-1,5) China - Brazil 2(-1,5) wszystkie po 3/10 PS. trafie coś w końcu? 
|
Do góry
|
|
|
|
#699572 - 08/11/2006 20:42
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/01/2006
|
na Polske w Bet-at-home kurs 5.00 ..myslalem ze mi ekran przemrozilo..taki kurs na mistrzynie europy ;>>>> zalosne
|
Do góry
|
|
|
|
#699574 - 08/11/2006 20:56
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
po co Ci kurs 5.00 jak nie widze szansy zeby on wszedl :P
nigdy nie mów nigdy 
|
Do góry
|
|
|
|
#699575 - 08/11/2006 21:18
|
old hand
Meldunek: 09/08/2002
|
Witam, dzisiaj w miare niezle, probujemy na jutro: Polska - Serbia Ja również bardziej patriotycznie niz rozumnie na zwyciestwo Polek. Niby na zdrowy rozum nic takiego nie ma prawa sie przydarzyć, ale Serbia jeszcze nie przegrala, kiedyś musi. Przeszkoda w tym typie moze byc atmosfera u nas w zespole, bo takie baty jak dzis w 3 secie na pewno troche podzialaly. Ostatnia szansa dla pani Belcik zeby w koncu ruszyla dupe i wyskoczyla przy wystawie, jesli nie wejdzie wiecej nie gram Polek.Poza tym nie ma takiej mozliwosci zeby Polki przyjmowaly gorzej niz dzis, bo sie poprostu nie da.Serbia ostatnie 3 mecze wygrala 3-0, wiec typem 10/10 wydaje sie ze ugramy seta, szkoda ze Unibet nie oferuje. Licze na mobilizacje naszych dziewczyn (mam nadzieje, ze nie po raz ostatni) i do boju. Polska-Serbia 1 4,0 ( Unibet) Rosja - Holandia Kurs na Rosjanki w granicach 1,2 jest dla mnie smieszny. Znow szkoda, ze nie ma +2,5 seta na HOL. A wiec jesli nie ma handi, trzeba zagrac normalnie  . Holenderki dzis w meczu z Niemkami potwierdzily, ze sa solidna ekipa, w tie-breaku wyciagnely z 5-10. Porzadna zagrywka i niezly blok to ich glowne atuty, no i calkiem ladna 22-latka Flier, liderka druzyny  . Biorac pod uwagę zmeczenie Holenderek ciaglymi 5 setowkami moze nie wystarczyc na Rosjanki, ale za mala stawke mozna sprobowac.Na potwierdzenie, ze Rosjankom wcale nie jest tak latwo z Holenderkami: 2006-10-01 Holandia - Rosja 0-3 2006-05-28 Rosja - Holandia 0-3 2005-09-19 Holandia - Rosja 2-3 2005-09-01 Rosja - Holandia 2-3 2005-07-27 Holandia - Rosja 1-3 Rosja-Holandia 2 4,0 ( Unibet) - w baw chyba wiecej nawet. Kuba - Tajwan Biorac pod uwage indywidualne mozliwosci to Kuba powinna zniszczyc Tajwan. Jednak wiadomo, ze cos z nimi jest nie tak. Traca glupie punkty, momentami slabo bronia i kroka graja jak pilka juz opada, czyli krotko mowiac zle. Ale... ten mecz trzeba wygrac, zeby jeszcze sie liczyc w walce o medale. Dzis Kubanki pokonaly inny azjatycki zespol - japonie. Nie bez problemow ale zawsze. Sa dwie opcje, albo bedac w gazie rozprawia sie jutro z tajwanem , albo namiesza im sie w glowach i bedzie mecz walki. Wybieram jednak pierwsza opcje z racji tego, ze Tajwan to druzyna pokroju Japonii - itechnicznie i w z r o s t o w o , a jak ktos dzis ogladal, to bylo widac, jak Ruiz i Calderon jada gora 15cm nad blokiem. Jutro powtorka. Kuba - Tajwan 1 (-1,5) 1,72 ( Unibet) Chiny- Brazylia To raczej mecz do ogladania niz grania, ale cos mi mowi, ze moze jednak Chinki. Zeby walczyc o medal trzeba odrobic porazke z Niemkami. Slabych juz raczej nie ma, wiec trzeba wygrac z kims dobrym, tym bardziej, ze jeszcze nikt tego nie uczynil, a jesli Holenderki byly blisko, to czemu nie Chinki? Chiny - Brazylia 1 2,65 ( Unibet) na razie to tyle, troche na przekor, ale zobaczymy
|
Do góry
|
|
|
|
#699576 - 08/11/2006 21:32
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/05/2006
|
Quote:
na Polske w Bet-at-home kurs 5.00 ..myslalem ze mi ekran przemrozilo..taki kurs na mistrzynie europy ;>>>> zalosne
co z tego ze mistrzynie europy jak niewiele pozostało z gry mistrzyń europy! 
|
Do góry
|
|
|
|
#699577 - 08/11/2006 21:42
|
Didżej
Meldunek: 06/10/2002
|
Znalazłem chwilkę czasu, to coś szybciutko skrobnę I dzień II fazy za nami.. i to jaaaaaaaaki  Niestety nie miałem okazji obejrzeć żadnego meczu, trochę powtórki widziałem na PS... Ale niestety brak czasu... Tak więc opisów nie będzie  , Krótkie podsumowanie i co tam ciekawego w następnym dniu... ___ Chiny v Usa, Chiny -1.5 @1.75 Niemcy v Holandia, Holandia @2.80 Japonia v Kuba, Kuba @1.65 Tajwan v Turcja, Turcja +1.5 @2 Wyszło: +42 Ogólnie: +39.5____ Tajwan v Kuba 2 (-1.5) @1.72 Tajwanki tak jak już pisałem przed spotkaniem z Turcją... a co teraz już po spotkaniu mnie utwierdziło... miały po prostu sporo szczęścia ze słabymi Polkami.. oraz z drużyną Japonek - które po prostu tamtego dnia [...] . Kuba po wczorajszym zwycięstwie nad gospodyniami... jeszcze ma szansę na dobrą pozycję końcową na tych MŚ i myślę że jutro po prostu 'sprzątną' Tajwanki z parkietu! Rosja v Holandia under 181.5 @1.80 Rosjanki naprawdę są świetne na tym mundialu i jak nie dają rady wyjść obok Brazyli do 'czwórki' będzie to już dla mnie spora niespodzianka... Są bardzo dobrze przygotowane... i myślę że jutro Gamova i spółka nie pozostawią zbędnych złudzeń 'pomarańczowych' ! Chiny v Brazylia over 185.5 @2 Chinki i Brazyliki to ekipy 2 i 1 w ranikngu FIVB. Oczywiście kto jest obecnie w wyższej formie.. nie trzeba chyba zbytnio nikomu pisać... Ale coś czuję że Chinki jeszcze nie powiedziały ostatniego słowa na tych MŚ i jutro może być naprawdę różnie w tym spotkaniu... Kursy na Brazil ~@1.30 mimo tej formy... za niskie! Stawiam tutaj na zacięte spotkanie i wychodzi overek 185.5 Polska v Serbia 1 @5 5/10Nie no... obok takiego kursu nie można przejść obojętnie... nasze rozbite jeszcze bardziej po dzisiejszym spotkaniu z Włoszkami... ale już nie raz pokazywały że potrafią się podnieść... Wczoraj wreszcie poległy Tajki, to i może czas w końcu na te jak dla mnie... cholerne Serbki?  ___ Quote:
co z tego ze mistrzynie europy jak niewiele pozostało z gry mistrzyń europy!
Ciągle sobie gdybam.. jakby była Glinka i Świniewicz... 
___
To tyle ode mnie, pozdrawiam i powodzenia 
|
Do góry
|
|
|
|
#699578 - 09/11/2006 00:42
|
Q
Meldunek: 19/04/2005
|
wczoraj grałem dwa dubelki ..jeden tylko wpisałem.. drugi (wszzedł) nie zdarzyłem wpisać  dzis licze na nasze panie ... w poprzednich meczach ładnie sobie radziły (jesli chodzi o zdobywanie pkt) Serbki nadam mnie zadziwiaja .. ale czas na odpuszczenie seta "złotkom" Serbia - Polska over 164.5 @1.6 Brazylia - Chiny under 185.5 @1.85 stawka: 3/10
|
Do góry
|
|
|
|
#699579 - 10/11/2006 10:22
|
Live fast, die young
Meldunek: 25/02/2004
|
http://sport.onet.pl/0,1255991,1431509,wiadomosc.html sporo jest ciagle tekstow na temat, jaki to Klos beznadziejny itd. Ja natomiast zgadzam sie w 100% z panem Skorkiem.
|
Do góry
|
|
|
|
#699581 - 10/11/2006 11:30
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/05/2006
|
kiedy sa nastepne mecze dzis w nocy tzn nad ranem kiedy gram z ta turcja bo kurs w granicach 1.55 to promocja
|
Do góry
|
|
|
|
#699583 - 10/11/2006 12:21
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/05/2006
|
weslug mnie promocja to polki sa rozbite a nie turcja turczynki gralo w bardzo silnej grupie czego mamy teraz dowody serbia wlochy kuba mowilo sie ze polska n grala w grupie azjatyckiej ze teraz bedzie walczyla z siatkowka europejska ha ha dobre a tu wszyscy te azjatki loja ten tajwan kore tylko japonki cos tam walcza turczynki teraz wygraja oba mecze do konca i maja szanse na 4 miejsce w grupie bo japonki pzregrywaja zapewne z serbia i wloszkami a wiec widac potencjal naszej grupy jak tabela grupy cwiecfianlowej e wyglada : 1.serbia 2.wlochy 3.kuba 4.japonia ktora ma dwa icezkie mecze turczynki pokazaly ze silne wygrywajac z tajwanem i walczac z japonkami mysle ze moze nawet byc 3:0 no mzoe 3:1 co do innych meczy to win wloszek tajwan jzu nie istnieje wygrana kuby korea bardzo slaba i serbki powinny przypieczetowac swoje pierwsze miejsce pokonujac japonki
z drugiej grupy dwa miejsca polfnalowe raczej sa zagwarantowane dla brazylii i ruskich holenderki walcza o lepsza pozycje nawet ta 3-4 w grupie i sadze pokonaja azerki po ladnym kursie 1.65 chinki 1.03 chyba nie wart tego dawac ruskie powinny spokojnie pokonac amerykanki tylko czy nie bedzie walka nie pwoinno byc bo ejst to pierwszy mecz tej grupy po nich graja niemki wiec ruskie nie moga odpuszczac o to tyle
tylko kiedy one garaja zastanawia mne to mi sie wydaje ze dzis tzn. o 3 nad ranem pierwsze mecze a polkio 7 ranmo to juz bedzie sobota ale w ofercie profa jets mecz olek na niedziele rano
|
Do góry
|
|
|
|
|
|