#699585 - 10/11/2006 12:35
Re: Mistrzostwa Świata - JAPONIA 2006 - kobiety
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/05/2006
|
dzieki boubson i jak sadzisz o polki nie pwoinny dac rady ja dzis gram to za stowke razem z 3 tenisami henin shara clijsters oraz kubanki i i brazylijki w siate i mysle nad daodamiem legi i lyonu kusi mnie brema 02 w handi
|
Do góry
|
|
|
|
#699586 - 10/11/2006 12:46
|
Marat Safin
Meldunek: 14/05/2005
|
Quote:
przeciez Niemczyk chcial jechac do japonii tylko mu nie pozwolili, to niech nie pier*** glupot jakis skorek, pewnie jest chetny poprowadzic ta kadre
Dokladnie Znalazl sie jakis matol Skorek i paru innych "wspanialych" co nie osiagneli jako trenerzy 30% tego co Niemczyk a wymadrzaja sie ile wlezie. Ja sto razy wole nawalonego, opuszczajacego treningi Niemczyka niz tych pozal sie Boze pseudofachowcow Niemczyk mial /bedzie mial/ sukcesy, ma charyzme, potrafil wszystkie dziewczyny zebrac, zachecic do ciezkiej pracy, przekonac i byly efekty. W pewnym momencie troche sie pogubil a juz grono niezyczliwych pieskow od razu to wykorzystalo. Bo w takim juz zyjemy kraju, gdzie ten co osiaga sukcesy jest od razy szykanowany przez zazdrosnikow, ktorym zal dupe sciska. Dziewczyny juz tesknia za trenerem /chocby Milenka czy Kasia S./ bo on byl dla nich guru i przy nim graly nie na 100 ale na 110% swoich mozliwosci wielokrotnie. Dlatego panie Niemczyk - dziekujemy i nigdy tego nie zapomnimy my prawdziwi kibice a reszta niech dalej "kozaczy" a jak przyjdzie co do czego to pokaza kolejny raz swoj "fach" trenerski 
|
Do góry
|
|
|
|
#699588 - 10/11/2006 12:58
|
Marat Safin
Meldunek: 14/05/2005
|
Quote:
Stary, ale przeciez nikt nie mowi, ze zapomnial. Ja sie zgadzam, ze ten wystep to wina Niemczyk, z niczym innym.
A na jekiej podstawie uwazasz, ze przy Niemczyku wyniki byly by takie same? Skad wiesz czy sklad ten sam bysmy ogladali? Skad wiesz czy zmiany takie same by robil? Skad wiesz jakby je motywowal? Takie gdybanie nie ma sensu. Nie dali mu szansy poprowadzic zespolu a teraz na niego wine zwalaja. Jak dla mnie zachowanie niewlasciwe a i nie wiem rowniez czemu Skorek wyciaga takie a nie inne wnioski i na podstawie jakich argumentow?
|
Do góry
|
|
|
|
#699589 - 10/11/2006 13:04
|
Didżej
Meldunek: 06/10/2002
|
II dzień II fazy już daleko.. za nami... wreszcie weekend, więc będzie więcej czasu  Bardzo miło się zrobiło podczas tych MŚ po II dniu i mój 'test'  ... przechodzi dobrze, ale to jeszcze nie koniec przecież mundialu panień  Krótkie podsumowanie co i jak, oraz krótko co nas czeka jutro, a wieczorem typki...  ___ Tajwan v Kuba, Kuba -1.5 @1.72 Rosja v Holandia, under 181.5 @1.80 Chiny v Brazylia, over 185.5 @2Polska v Serbia, Polska @5 (5j) Wyszło: +20.2 Ogólnie: +59.7 ____ Jeśli chodzi o 'promocję na Turczynki'  - to nie zgadzam się z tym oczywiście... Polki, na pewno rozbite... itp. ale Turczynki znowu nie są jakieś super na tym mundialu... Oczywiście miały o wiele gorszą grupę od Naszych + wygrały z Tajwankami z którymi my sobie nie poradziliśmy, ale mimo wszystko, ja osobiście tego meczu raczej nie ruszę, a może lekko spróbuję na Polki... które tak jak w GP, wskazywane na przegraną z Aazerkami... zrobiły co niektórym 'promocja  ... tzw '  '  Włoszki, Kubanki,Brazyljki (mimo awansu) - do grania tylko kursy 'troszkę' słabe... @1.1-@1.15  no ale.. każdy ma swoją 'taktykę' do grania, więc i te kursy się przydadzą. Do później 
|
Do góry
|
|
|
|
#699590 - 10/11/2006 13:43
|
Felietonista
Meldunek: 09/01/2006
|
Quote:
Quote:
przeciez Niemczyk chcial jechac do japonii tylko mu nie pozwolili, to niech nie pier*** glupot jakis skorek, pewnie jest chetny poprowadzic ta kadre
Dokladnie Znalazl sie jakis matol Skorek i paru innych "wspanialych" co nie osiagneli jako trenerzy 30% tego co Niemczyk a wymadrzaja sie ile wlezie. Ja sto razy wole nawalonego, opuszczajacego treningi Niemczyka niz tych pozal sie Boze pseudofachowcow Niemczyk mial /bedzie mial/ sukcesy, ma charyzme, potrafil wszystkie dziewczyny zebrac, zachecic do ciezkiej pracy, przekonac i byly efekty. W pewnym momencie troche sie pogubil a juz grono niezyczliwych pieskow od razu to wykorzystalo. Bo w takim juz zyjemy kraju, gdzie ten co osiaga sukcesy jest od razy szykanowany przez zazdrosnikow, ktorym zal dupe sciska. Dziewczyny juz tesknia za trenerem /chocby Milenka czy Kasia S./ bo on byl dla nich guru i przy nim graly nie na 100 ale na 110% swoich mozliwosci wielokrotnie. Dlatego panie Niemczyk - dziekujemy i nigdy tego nie zapomnimy my prawdziwi kibice a reszta niech dalej "kozaczy" a jak przyjdzie co do czego to pokaza kolejny raz swoj "fach" trenerski
Zgadzam sie w 100 procentach. Ostatnio był nawet u Wojewódzkiego i naprawde widac ze jest to człowiek z charakterem ktory ma swoje zasady. Uważam że obecność trenera przy zawodniczkach ma bardzo duże znaczenie i osiągneby znacznie lepsze wyniki przy nim. Andrzej trzymaj się.
|
Do góry
|
|
|
|
#699592 - 10/11/2006 22:07
|
old hand
Meldunek: 09/08/2002
|
krótko,co na jutro: 1) Rosja-USA under 180.5 1,45 Raczej 3-1 dla Rosji, wiec powinno wejsc. Oby Ruskie nie robily walka zadnego. 2) Turcja -1,5 2,0 Na Polske wiecej nie gram, mam nadzieje, ze sie nie pozbieraja na mecz z Turczynkami nagle (czyli pewnie sie pozbieraja  , ale gramy handi-jak sie pilki dolem nie umie przebic na druga strone to....) 3)Holandia-Azerbejdzan 1 1,5 i -1,5 2,0 Holenderkom wystarczy juz tie-breakow w tym turnieju, a ze sa lepsze od Azerbejdzanu to 3-0 lub 3-1 . Nie po to wyciagnely 5 seta z Niemkami z 5-10, zeby przegrac z Azerkami (chyba).  4) i tradycyjnie przeciw serbii; JAPONIA 2,4 Serbia z nami grala tragedie, oby jutro potwierdzily taka forme, a Japonki na pewno to wykorzystaja, moze tez jakas delikatna pomoc sedziow i gospodynie wygrywaja . 5) Kuba -1,5 1,45 Kubanki rozprawia sie z kolejna azjatycka druzyna, znow 3-0. nie widac innej mozliwosci, chyba, ze zaczna strasznie kombinowac, ale moze nie.
|
Do góry
|
|
|
|
#699593 - 10/11/2006 22:41
|
Didżej
|
Kurde... coś mi się przedłużyło... lech...a później kim  Krótka piłka, tylko z mojej strony dziś...  Kuba v Korea, Kuba -2.5 @1.50 Włochy v Tajwan, Włochy -2.5 @1.60 Brazylia v Niemcy, Brazylia -2.5 @2 
|
Do góry
|
|
|
|
#699594 - 11/11/2006 00:04
|
Inwestor
Meldunek: 07/12/2004
|
Mistrzostwa Świata powoli wkraczać będą w decydującą fazę. O medale zagrają zapewne Rosja, Brazylia, Serbia i Włochy. Wypadnięcie w ciągu ostatnich dwóch kolejek grupowych z półfinałowej czwórki choćby jednego z tych zespołów będzie nie lada sensacją.
Najtrudniejsze zadanie dziś przed Serbkami ale nawet przegrana z Japonią nie zamyka im drogi do awansu, zajmą wtedy najprawdopodobniej jednak drugie miejsce...
Typy? Nie wierzę w nagłą metamorfozę Polek, nasze nie dość że grają słabo (wygraly tylko z dwoma outsiderami tracąc sety oraz z beznadziejną Koreą ledwo 3-2) to są jeszcze rozbite psychicznie, do tego wygrana Włoszek które liczyć też będą na potknięcie Serbii wlasnie z Japonią oraz jako trzecie do tripla Kubanki z Koreą.
Pozdrawiam!
|
Do góry
|
|
|
|
#699595 - 11/11/2006 11:16
|
addict
Meldunek: 16/05/2006
|
Noo polki po raz kolejny przegraly  szkoda słow  Niemczyk Come Back !!! P.S. macie jakies fajne fotki z MŚ jakies ciekawe ujecia itd... ? bo te fotki z wp czy onetu sa slabe... pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
#699599 - 11/11/2006 21:40
|
old hand
Meldunek: 09/08/2002
|
dzis 5/5  na jutro: 1) Turcja -1,5 1,65 Korea nie istnieje w drugiej rundzie, 1 set to maks co moga ugrac z Turcja. 2) Japonia 2,5 1,6 Japonki teoretycznie walcza jeszcze o czworke, set z wloszkami jest w zasiegu w takim wypadku. Ten dubel grubiej, a z pozostalych ciezko, ostania kolejka. Brazylijki i Rosjanki wybieraja rywala, czyli teoretycznie: kto wygra gra z Serbia. wg mnie lepiej grac z Serbia niz z Wloszkami, a wiec lepiej wygrac(o ile Serbia i Wlochy wygraja swoje mecze).Wieksze szanse ma mimo wszystko brazylia, ktora mysle tak czy siak nie kalkulowalaby zbytnio, bo to sie zwykle zle konczy. Dla Serbek czworka to i tak duzo, w polfinalach zostana sprowadzone na ziemie, porazka z Japonkami to pierwsza czesc tego planu. Za mniejze stawki: Azerbejdzan -1,5 (moga awansowac kosztem USA) Chiny -1,5 (jesli tylko bedzie im zalezalo, to wchodzi spokojnie) Kuba -2,5 (wiadomo  ) Brazylia 1 pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#699602 - 11/11/2006 22:18
|
Didżej
|
Quote:
Czekalem na jakas gleboka analize Miśka a tu 
Ja mysle, ze Kuba dzis 3:0. Polki najchetniej wogole nie wychodzilyby na parkiet. Skoro nawet z Turczynkami nie maja NIC DO POWIEDZENIA. To z Kuba? Wyjda, dostana lomot i poleca do domu. Ja biore under 135.5 za @1.85 w expekt.
Ziomek, wybacz, ale po prostu przyszedłem i tak się mocno trzymam że potrafię 'to i owo' :> ...
Kubanki jak najbardziej under. Serbki zresztą to samo, Włoszki max 1 set jutro tracą z gospdyniami.
Pozdrawiaaaaaam 
|
Do góry
|
|
|
|
#699603 - 12/11/2006 14:45
|
Didżej
|
Witam. No i... do końca MŚ pozostało już naprawdę niewiele... Jak to szybko poszło... Zostały nam mecze o miejsca... o medale... Krótkie podsumowanie + kto z kim Kuba v Korea, Kuba -2.5 @1.50 Włochy v Tajwan, Włochy -2.5 @1.60 Brazylia v Niemcy, Brazylia -2.5 @2Wyszło: +21 Ogólnie: +80.7___ Półfinały:Włochy-Rosja Brazylia-Serbia i Czarnogóra Miejsca 5-8:Kuba-Chiny Holandia-Japonia Miejsca 9-12: Tajwan-USA Niemcy-Turcja ____ I jeszcze dlaczego tak: 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|