Warren
Dr. Watson
Meldunek: 18/01/2005
Originally Posted By: mafia
Dzisiaj pewien Czarny powiedzial mi, ze w kazdej kolejce ang ligi ustawiaja jeden mecz zeby ludzie przegrywali pieniadze. Podparl sie zeszlotygodniowa chelsea i dzisiejszym MU. Potwierdzilem jego teze
i tak co tydzień ? Dobrze był ubrany ten Czarnuch ?
mafia
Czy Państwo to widzą?
Meldunek: 14/07/2012
Originally Posted By: Warren
Dzisiaj pewien Czarny powiedzial mi, ze w kazdej kolejce ang ligi ustawiaja jeden mecz zeby ludzie przegrywali pieniadze. Podparl sie zeszlotygodniowa chelsea i dzisiejszym MU. Potwierdzilem jego teze
i tak co tydzień ? Dobrze był ubrany ten Czarnuch ?
mafia
Czy Państwo to widzą?
Meldunek: 14/07/2012
Originally Posted By: pacyfista
siostro leki dla mafii
a Tobie co?
dajesz wiarę temu Bambusowi ?
Bambus to styl zachowania, ten Czarny jest w porzadku, czesto z nim rozmawiam jak jestem w lokalnym buku nie wiem tylko dlaczego Pacyf ordynuje leki dla mnie
Sensei
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/07/2009
Wczoraj gadałem z Chorwatem o ich ekipie na Mundial, to bardzo narzekał na trenera. Zwolnić to nie zwolnią przed mundialem ale drużyna daleko nie zajedzie
pacyfista
Sherlock Holmes
Meldunek: 17/08/2005
Originally Posted By: Sensei
Wczoraj gadałem z Chorwatem o ich ekipie na Mundial, to bardzo narzekał na trenera. Zwolnić to nie zwolnią przed mundialem ale drużyna daleko nie zajedzie
Warren
Dr. Watson
Meldunek: 18/01/2005
Originally Posted By: pacyfista
siostro leki dla mafii
a Tobie co?
dajesz wiarę temu Bambusowi ?
Bambus to styl zachowania, ten Czarny jest w porzadku, czesto z nim rozmawiam jak jestem w lokalnym buku nie wiem tylko dlaczego Pacyf ordynuje leki dla mnie
moim skromnym zdaniem jeśli wierzysz w to co mówi ten czarnuch to leki mogą nie pomóc Myślisz że byle czarnuch co się dał złapać w siatkę ma takie info i dzieli się nim z dobrymi ludźmi ? https://pl.wikipedia.org/wiki/Legenda_miejska nie obrażaj się Mafia rano to ja byłem wypity a ty chyba jesteś teraz