swieza bulka z miodem + kakao = jeden ze smakow dziecinstwa
dla mnie kajzerka z giganta i do tego serek homogenizowany zwykły lub waniliowy których już nie ma Bieluch trochę dorównuje tym smakom ale to jednak nie to samo
burbon
Smakosz jedzenia i alko
Meldunek: 09/04/2014
Originally Posted By: mafia
ta...bułka kurwa
pajda chleba pociągnięta łyżką gęstej wiejskiej śmietany i grubo posypana cukrem, jak nie było śmietany, to lekko pociągnięta wodą by cukier sie dobrze trzymał..do tego kubek zimnej czarnej kawy zbożowej
mafia
Czy Państwo to widzą?
Meldunek: 14/07/2012
Originally Posted By: burbon
Originally Posted By: mafia
ta...bułka kurwa
pajda chleba pociągnięta łyżką gęstej wiejskiej śmietany i grubo posypana cukrem, jak nie było śmietany, to lekko pociągnięta wodą by cukier sie dobrze trzymał..do tego kubek zimnej czarnej kawy zbożowej
kawe Inke pilem ostatnio u babci jak mialem z 12 lat, pamietny smak i wspanialy wiejski klimat
ta...bułka kurwa
burbon
Smakosz jedzenia i alko
Meldunek: 09/04/2014
to powiem Ci, że również dobre 20 lat po wojnie, chleb ze śmietaną czy wodą i cukrem był całkiem popularnym posiłkiem.. następnie z masłem, cienko rozsmarowaną musztardą lub keczupem i posypany drobno pokrojoną cebulą
to powiem Ci, że również dobre 20 lat po wojnie, chleb ze śmietaną czy wodą i cukrem był całkiem popularnym posiłkiem.. następnie z masłem, cienko rozsmarowaną musztardą lub keczupem i posypany drobno pokrojoną cebulą