#706212 - 03/11/2006 10:42
Re: NBA 2.11.2006
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
Quote:
dziwi mnie, ze nikt z osob, ktorzy typuja Mavs lub SAS nie napisal o kontuzji Parkera, a SAS bez Tony'ego to nie to samo SAS...i dzisiaj mam nadzieje, ze Dallas zacznie ladnie sezon
A jak wiemy Parker grał i machnal 19 pkt  Nie ma to jak dobre info 
|
Do góry
|
|
|
|
#706213 - 03/11/2006 13:25
Re: NBA 2.11.2006
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
Quote:
Quote:
dzisiaj skusilem sie na malo popularny typ, bo na under clippersow, tylko dlatego ze byl taki przeskok az na 208, 8 punktow roznicy w ciagu dnia, wszedl troche fartem bo mogla byc dogrywaka, ale do 200 troche brakowalo, nie mowiac o 208, w sumie jakby nie patrzec to byl surebet, warto obserwowac linie, na poczatku sezonu niezle jaja z liniami na zawodnikow tez mamy. Szkoda ze dallas tak dali ciala, ale widac cienkie bolki ze szkopem na czele, ktory ma tak mocna psychike ze w kluczowym momentach ledwo w tablice trafia .
Dobre rady zawsze w cenie... szczegolnie po meczu...
Masz problemy emocjonalne, to bez watpienie, wyobrazam sobie Twoj dzien, wstajesz, wrzucasz w wyszukiwarke 'experto' i juz na sama mysl sie irytujesz, przegladasz moje posty i juz cisnienie ci to podnosi, a ja ci powie tyle, ze leje na Twoje posty i nawet ich nie czytam, nie obchodzi mnie co napisales, jednak zabawnie rozpoczac dzien od przeczytania silacego sie chlopczyka 
Ktos kto czyta ze zrozumieniem wiedzialby, ze pomimo ze trafilem under to na dallas przegralem, ale od Ciebie tego nie oczekiwalem MISZCZU 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|