craax nie wiem czy wiesz mam zakład z TEO kto wyżej Zagłębie Craxa i mam obawy, że jak wylądujecie w jednej połówce to przejebie z kretesem
ja myślę że do ostatniej kolejki będzie się ważyć gdzie zagrają między sobą o ósemkę
jedyna szansa w moim przypadku Zagłębie górna, Cracovia dolna i to będzie na styku, dzisiaj zdobyli ważne 3 punkty, Sandecję i Niecieczę mogą spokojnie ojebać
Srodek Arsenic z Wasilewskim , boki pewnie Palcić i Bartkowski. Palcić bardzo asekurancki, mało do przodu.
Inaczej wyobrażałem sobie grę Palcica. Jutro to już w ogóle nie będzie się podłączał. Obawiam się, taktyka na Jagę będzie zbyt defensywna, i to będzie spory błąd.
Z wypowiedzi Carillo - to on się nigdy nie broni. Mówi równie pięknie jak przystojny Robert z Holandii. Co Palcicia to myślałem i wciąż mam nadzieję, że do przodu będzie grał jak Jović przynajmniej.
Kera karny naciągany na maxa pytanie brzmi dlaczego sędzia nie sprawdził tego dokładnie na varze bo skoro gwizdnął dopiero po paru sekundach karnego to pewny być nie mógł można się śmiać z Białego że wiecznie widzą sprzyjanie sędziów Legii ale faktycznie jest coś na rzeczy po drugie jędza powinien wyleć ze swój faul
Kera karny naciągany na maxa pytanie brzmi dlaczego sędzia nie sprawdził tego dokładnie na varze bo skoro gwizdnął dopiero po paru sekundach karnego to pewny być nie mógł
nie wiem może liniowy też widział, głupota zawoodnika, tak jak powiedział jeden z nich że byli na 110% skoncentrowani czyli jednak... szczęsście sprzyja lepszym.