#714831 - 14/11/2006 19:00
Re: Gamebookers [30]
|
old hand
Meldunek: 17/10/2005
|
Zostala juz przypisana do mecz.com.. dla mnie bzdura i naciaganie ze strony GB co postaram sie udowodnic jesli nie poprawia bledu
|
Do góry
|
|
|
|
#714833 - 14/11/2006 20:01
|
enthusiast
Meldunek: 07/11/2006
|
CONRAD a Wy kiedy dacie oferte na NCAA bo wszedzie jest a u Was jak zwykle tylko oferta specjalna od miesiaca ta sama :|
Kiedy beda normalne mecze...
|
Do góry
|
|
|
|
#714835 - 15/11/2006 08:05
|
enthusiast
|
Oto Odpowiedz co do Konta w Polsce i zakłądów NCAA w GB...Leca umnie mega w dół a byli tak wysmienita firma...
Szanowny Panie,
Dziękujemy za napisanie do nas. Niestety na tym etapie nie będziemy otwierać konta w Polsce. Prosimy o korzystanie z konta w Austrii albo o wybór innej metody płatności(jak na przykład systemy płatności online, na przykład Moneybookers albo Neteller). Będzie oferta na NCAA Basketball, lecz tylko na wybrane mecze- prawdopodobnie na 10 najciekawszych spotkań.
Życzymy wielu udanych zakładów i jeśli ma Pan jakiekolwiek inne pytania to służymy pomocą.
|
Do góry
|
|
|
|
#714836 - 15/11/2006 11:06
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/07/2005
|
Quote:
Oto Odpowiedz co do Konta w Polsce i zakłądów NCAA w GB...Leca umnie mega w dół a byli tak wysmienita firma...
Szanowny Panie,
Dziękujemy za napisanie do nas. Niestety na tym etapie nie będziemy otwierać konta w Polsce. Prosimy o korzystanie z konta w Austrii albo o wybór innej metody płatności(jak na przykład systemy płatności online, na przykład Moneybookers albo Neteller). Będzie oferta na NCAA Basketball, lecz tylko na wybrane mecze- prawdopodobnie na 10 najciekawszych spotkań.
Życzymy wielu udanych zakładów i jeśli ma Pan jakiekolwiek inne pytania to służymy pomocą.
mówiłem,teraz to dno i nibybuk....nic tylko trzymać sie z daleka,dopóki nie przypomną sobie co to znaczy troska o klienta,w tym momencie to ja nie wiem z kim ich można porównać,bo Unibet,bet at home etc,buki z kontami w polsce biją biedne GB na łeb na szyje,a z tych co nei mają kont w polsce,to przecież nawet starbet wypada o niebo lepiej od GB ,interwetten również z takich popularniejszych w polsce...ogólnie teraz są dnem i nic więcej,a faktycznie szkoda
|
Do góry
|
|
|
|
#714840 - 15/11/2006 13:49
|
old hand
Meldunek: 17/10/2005
|
widze cenzura jesli pisze sie cos na firme GB.. dlaczego ktos wykasowal post skoro byla w nim prawda i nie uzywalem wulgaryzmow? ;]
|
Do góry
|
|
|
|
#714841 - 15/11/2006 14:04
|
enthusiast
|
Quote:
Odnoszę dziwne wrażenie że dla niektórych najbardziej miarodajną cechą odnośnie tego czy warto grac u danego buka czy nie jest...fakt posiadania bądz nie konta bankowego
To ważna kwestia okej, ale nie najważniejsza! Ja grałem u buków internetowych kiedy jeszcze żaden nie miał konta w banku polskim a gdybym tylko na to patrzył to teraz byłbym "do tyłu". Aha jeszcze coś - mniemam że ci którzy się wypowiadają o danej firmie mają tak aktywne konto a nie tylko bawią się w "słyszałem że tam jest be-be itd"
Dj Sosna... w GB gram od 2002 roku nieprzerwanie praktycznie jedynie z przerwami na praktykis tudenckie za granica raz na rok...jelsi grałes dawniej w GB vide 3-4 lata tmeu powinienes sam to zauwazyc jak diametralnie ten buk sie zmienił i to zdecydowanie na gorsze...dawniej dbali o klientow czesto były jakies promocje,wysokie kursy wszystko było poukladane itp itd po wejsciu Polskieog konta w tym buku był on dlamne NAJLEPSZYM w sieci ze wzgledu na ich szybkie wypłaty , szybki support itp itd...ale to co sie dieje terz to jest porazka...kursy wy zsze ma anwet BAw a jak oni mi odpisuja abym sobie kase wpłącił przez MB toz to jest KPINA... Klient powinien miec dostepne wsyzstkie formy płatnosci...a takto mam ponosic dodatkowe koszty za opłaty nakonto miedzynarodowe oraz czekc duzo dłuzej...?
A do do LIve to tez ne maja jakiegos super... w innych bukach w 88 min mecuz na Under/Over potrafia jeszcze byc k ursy 1,2 -1,25 a GB takie posiada juz w 80 min a w 85 juz wogule nic w tym spotkaniu nie mozna grac na live...
Dalej u nich gram ale coraz powazniej sie zastanawiam and wycofaniem od nich i kilku moich znajomych to samo....
|
Do góry
|
|
|
|
#714842 - 15/11/2006 14:32
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/07/2005
|
Quote:
Odnoszę dziwne wrażenie że dla niektórych najbardziej miarodajną cechą odnośnie tego czy warto grac u danego buka czy nie jest...fakt posiadania bądz nie konta bankowego
pewnie,że posiadanie konta bankowego to dzisiaj ważna kwestia,przy dzisiejszym nasyceniu rynku wymagania też rosną,dlaczego ktośma sie chrzanićz takimi przelewami,przewalutowywaniem itp skoro inny buk nie robi ztym problemów i ma konto w banku,zresztą mówimy o tym koncie w banku jakby to było neiwiadomo co...no właśnei...nie jest....teraz to poprostu podstawa.ot co.
A sam też grałem tam troche czasu i również widze wielkie zmiany in minus,nie tylko ja zreszta,przecież 90% starych użytkowników GB na forum popiera opinie,że to co sie teraz tam dzieje to baaardzo szybkie zmierzanie do dna.
Zresztą można to samemu sprawdzić najzwyklej w świecie wchodząc na jakiegokolwiek innego buka ,któy kiedys konkurował z GB (dzisiaj GB już nie ma szans w obecnej formie na żadną konkurencje,bo poprostu są słabi). I to jest forum,do wymieniania opini,jak post jest od wyrażania opini o buku,to każdy kto z nim ma styczność to robi...to oczywiste.
Ja mam zaległy bonus od GB 100% do 20 euro,ale nie korzystam bo szkoda mi sie denerwować (pomijajac wszystko co napisalem powyżej chociażby można dodać ich ostatnie "prace nad system" i opowieści z cyklu "gamebookers powróci o..."
Cały czas czekamy na obiecane zmiany na lepsze....póki co to party cos tam robi z GB wielki syf,a przynajmniej napewno nie powoduje pozytywnego rozwoju i atrakcyjności dla odbiorców
|
Do góry
|
|
|
|
#714845 - 16/11/2006 06:23
|
enthusiast
Meldunek: 02/10/2005
|
a jaj mam pytanie. wpalceilem do GB 25$, dostalem tyle samo bonusu. Postawialem odrazu ingla za 25$ i mi nie wszedl ( czasem tak bywa ;d ) i teraz chce wyplacic te moje pieniadz ale nie moge ;/ czy zeby wyplaiac te pieidze musze teraz je znowu obrocic na tym kursie co bonus i w taki sam sposob ?
|
Do góry
|
|
|
|
#714846 - 16/11/2006 07:21
|
addict
Meldunek: 25/02/2006
|
Quote:
Wypłaty na karty płatnicze trwają do 5 dni roboczych, taki jest system (system kart płatniczych nie był zaprojektowany by transakcje szły w drugą stronę).
Dlatego ogólnie najlepiej wypłacać na MB i wtedy spokojnie sobie zlecić wypłatę na polskie konto bankowe.
Najlepiej to nie wprowadzać ludzi w błąd.
Koszty proponowanej operacji to:
1 EUR w GB a 1,8 EUR w MB do tego dochodzą przewalutowania (1,3% gdy zamieszane PLN).
Jak mamy konto w MB w walucie innej niż PLN, to na koniec w banku policzą nam po najgorszym kursie (zakupu - przy przelewie bankowym) zamiast po najlepszym (sprzedaży - przy KK)
Wygląda na to, że GB sie kończy i "party" wygrywa z "bet".
Z punktu widzenia gracza korzystne było by umozliwienie zmiany waluty konta z PLN na EUR bo na polskie konto mozna czekać i czekać.
Przy okazji przelew z MB na konto bankowe też szybkością nie grzeszy
|
Do góry
|
|
|
|
#714848 - 16/11/2006 12:26
|
Pooh-Bah
Meldunek: 30/11/2004
|
Quote:
Zmniejszyli oferte? Zmniejszyli Zwiekszyli marze? Zwiekszyli
Wiec nie chodzi tylko o sam fakt posiadania badz nie konta w polskim banku
GB nie jest zle ale jak sie porowna z tym co bylo kilka lat temu to az sie wierzyc nie chce. Punkt do "golden member" dawali za kazdy zaklad o wartosci 5 euro. Czyli jak postawiles 100 euro po 1,01 to juz bylo 20 punktow (trzeba sie bylo nameczyc rozbijajac na kupony po 5 euro). Caschback tez dawali za kazdy zaklad. Czyli grajac 1,01 wychodzil kurs troche ponad 1,02 - czasem to jest kolosalna roznica. Ale i tak jak sie porowna z np. Betsafe gdzie po kilkudziesieciu zakladach sa limity 5-8 euro (i to wcale nie trzeba wygrac) na zaklad czy inna konkurencja to GB jest mocno do przodu.
Wojtek
|
Do góry
|
|
|
|
|
|