a czy ja jestem fryzjerem i wiem jak mecz organizują ? wpadki to latwo wypomnieć a jak po 3 dniach napisali w przegladzie ze mecz w hiszpani w ost niedziele ustawili a ja podalem przed meczem co i jak to sie nie odzywaleś
Dokładnie Teoś Dla mnie Ci wszyscy co piszą o ustawkach to raczej tylko strzelają bo widzą ile poszło na to sosu na BF a tam gdzie ma być prawdziwa ustawka to jest cisza , bo jak wiadomo pieniądz lubi ciszę
Oczywiście. Łomża tym kto normalny stawia ustawiony mecz kilka godzin przed. Jakbym był zawodnikiem jednym czy drugim to ktoś z rodziny 5min przed meczem by przyłożył i dziękuję bardzo.
a czy ja jestem fryzjerem i wiem jak mecz organizują ? wpadki to latwo wypomnieć a jak po 3 dniach napisali w przegladzie ze mecz w hiszpani w ost niedziele ustawili a ja podalem przed meczem co i jak to sie nie odzywaleś
A jak pisałeś że na bank będzie 1-0 w meczu a do przerwy było 1-1 to dziwnie Cię wyjebali z forum od razu.
Dokładnie Teoś Dla mnie Ci wszyscy co piszą o ustawkach to raczej tylko strzelają bo widzą ile poszło na to sosu na BF a tam gdzie ma być prawdziwa ustawka to jest cisza , bo jak wiadomo pieniądz lubi ciszę
Oczywiście. Po za tym kto normalny stawia ustawiony mecz kilka godzin przed. Jakbym był zawodnikiem jednym czy drugim to ktoś z rodziny 5min przed meczem by przyłożył i dziękuję bardzo.
A jak pisałeś że na bank będzie 1-0 w meczu a do przerwy było 1-1 to dziwnie Cię wjebało z forum od razu.
Warren
Dr. Watson
Meldunek: 18/01/2005
Originally Posted By: gwestefan
Originally Posted By: Warren
Dziwne że czasem te ustawki nie wchodzą
ja tam nie wierzę w ustawki , szczególnie jak ktoś z forum podaje 4 i wchodzi jedna ale każdy gra jak lubi
Stefan nic do Ciebie nie mam, ale drażni mnie jak ktoś wpada na forum i piszę ustawka na 99% a jak nie wchodzi to go nie ma dwa dni. Ale jak coś trafiłeś w Hiszpanii kiedyś tam to przypominasz. Tommoze przypomnij jeszcze ten remis we Włoskiej co nie mogłeś się nadziwić że nie wszedł. Inna sprawa że tam kurs na remis był 1.75 więc każdy Janusz pewnie miał go na taśmie.
tak ucieklem bo wyobraz sobie przegralem, wyruchali mnie na tym meczu i jakos na nic nie mialem ochoty wtedy a tym bardziej na czytanie hejtu czy cokolwiek