Czy ktoś wie gdzie znajdę muzykę z filmu Kobiety mafii odc 3? Chodzi mi konkretnie o ta piosenkę która towarzyszy scenom Bolądz i Fabijanskiego. "I feel it coming..." Będę wdzięczny za informację.
Warren
Dr. Watson
Meldunek: 18/01/2005
Originally Posted By: BKS
Czy ktoś wie gdzie znajdę muzykę z filmu Kobiety mafii odc 3? Chodzi mi konkretnie o ta piosenkę która towarzyszy scenom Bolądz i Fabijanskiego. "I feel it coming..." Będę wdzięczny za informację.
nie wiem tylko czy to to bo nie oglądam dzieł patryka wege
Jak Glik nie zagra dziś w meczu ocwszystko tzn ze pojechał do Rosji na wycieczke i od początku było wiadomo ze jest nie zdolny do gry..., podobnie jak Błaszczykowski..., zabrali miejsce zdrowym i chętnym do gry...
[quote=BKS]Czy ktoś wie gdzie znajdę muzykę z filmu Kobiety mafii odc 3? Chodzi mi konkretnie o ta piosenkę która towarzyszy scenom Bolądz i Fabijanskiego. "I feel it coming..." Będę wdzięczny za informację.
nie wiem tylko czy to to bo nie oglądam dzieł patryka wege /www.youtube.com/watch?v=qFLhGq0060w
Ja nie wiem co Wy macie z tym Góralskim przeciez na standardy reprezentacyjne JEst słaby no ale dobra każdy ma swoje zdanie ja mam inne co on takiego gra to ja nie wiem
Jak Glik nie zagra dziś w meczu ocwszystko tzn ze pojechał do Rosji na wycieczke i od początku było wiadomo ze jest nie zdolny do gry..., podobnie jak Błaszczykowski..., zabrali miejsce zdrowym i chętnym do gry...