Tazen, dla mnie jutro przegracie z handi.
Co ty na to, ale bez żadnej spiny, przedstaw tylko argumenty przeciwko mojej prognozie.
Przewiduję katusze dla oka jutro, bo obie drużyny w kryzysie niesamowitym, tylko Legia punktowo się broni. Ale ogólnie raczej się zgadzam, że przegramy. Legia od dawna nie pokonała Jagi, idealny moment. Z drugiej strony chyba jeden z łatwiejszych przeciwników Jagi w ostatnim czasie.. ale u nas już psychicznie wszystko siadło
Punkty dla mnie obojętne, płakać przy przegranej nie będę, liczę na dobry styl i trochę okazji bramkowych/bramek, wtedy przełknę porażkę.
Jak nas rozjedziecie jakoś mocno to może pęknąć i Irek poleci. A podobno Wdowczyk już z kontraktem na stole, takie słuchy chodzą.
Dla nas sezon już się skończył, to czy będzie mistrzowska czy spadkowa nie ma większego znaczenia chyba. Krzywda nie powinna nas spotkać, jedynie premie za miejsca. Trzeba odbudować się na puchar. Zwłaszcza, że mamy rozbitą Miedź, a później możliwe że naprawdę jadącą na oparach Lechie (ale jadącą, chociaż może braknąć pary żeby ciągnąć ten puchar)