Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
o kurwunia, co za wysyp plastiku, no może po za tą w poranniku Nie dziwota, że nikt nie chce pisać, każdy się boi, że Biczyk coś dorzuci z plastic folder
wHiTe_StAr
Fundator
Meldunek: 15/11/2004
bawi się ktoś bitcoinami u buków ? Warte zachodu ? Pomijam ryzyko kursowe, chodzi mi bardziej o kupowanie tego i sprzedawanie, czy to bezproblemowa sprawa i ile % trzeba poświęcić przy takich transakcjach
wHiTe_StAr
Fundator
e tam, już wczoraj była tu taka rozpierducha że mi w fabryce przez ramię zaglądali na jakie ja strony wchodzę. Twardy byłem, wytrzymałem i złego słowa nie napisałem. To dzisiaj też nie będe "bitkował".
burbon
Smakosz jedzenia i alko
Meldunek: 09/04/2014
Lyon, zbyt dużym faworytem dziś, w mojej opinii. Wiem, że zarówno do meczu z Juve, jak i finału Pucharu Ligi, dość daleko - tak jak do trzeciego miejsca w lidze, ale..ileż można orłów za ogon trzymać..fechu odpowie.
wHiTe_StAr
Fundator
no właśnie taki jestem, ty jak ten oligarcha myślałeś że będziesz kierował z tylnego siedzenia a ja miałbym tylko wykonywać polecenia szeptane mi do ucha. Ni hu hu !
bawi się ktoś bitcoinami u buków ? Warte zachodu ? Pomijam ryzyko kursowe, chodzi mi bardziej o kupowanie tego i sprzedawanie, czy to bezproblemowa sprawa i ile % trzeba poświęcić przy takich transakcjach