Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
Widzę grubo kartki poszły... Ja wszedłem jak po swoje, bramka do przerwy w Rzymie @2,12
Ale chwilę po zagraniu mam mieszane uczucia czy słusznie postąpiłem Widzę powiązane uova po obu stronach
Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Originally Posted By: Biszop
LaLiga2 Pierwszy dzisiaj mecz dał porządnie zarobić, ostatni Teneryfa - Rayo też się szykuje całkiem ciekawie, co prawda kursy słabsze ale nie będziemy wybrzydzać Na 5 ostatnich spotkań między sobą w 3 robili bts do ht a aż 4 razy over 1,5 do ht W tym 5 do przerwy 0-1, ale ft 2-2 Bts do ht @5 Over do ht @3,35
Originally Posted By: Biszop
Widzę grubo kartki poszły... Ja wszedłem jak po swoje, bramka do przerwy w Rzymie @2,12
Ale chwilę po zagraniu mam mieszane uczucia czy słusznie postąpiłem Widzę powiązane uova po obu stronach
Ledwo co... a kartki nawet pół, ten cymbał się chyba zepsuł