wHiTe_StAr
Fundator
Meldunek: 15/11/2004
Originally Posted By: VVega
Lepsze od tych mrugających kwiatków ?
co się nie podoba w mrugających kwiatkach ? ciepłe kolory, miły napis. Aż człowiekowi się chce wstawać do roboty jak widzi takie ładne rzeczy. Poza tym odmianę chciałem jakąś wprowadzić
Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
Originally Posted By: burbon
Originally Posted By: Biszop
Originally Posted By: burbon
Originally Posted By: Biszop
[quote=burbon]Jakaś Musa Czarna karze Rome..chłop 32 lata..będzie remis
Zakładzik?
ale o co i w jakich proporcjach?
Ty remis ja, że Bolonia tego nie puści (czekam na @3 i biere over czyipół sosu) O sto na chore dzieci, wygrany wskazuje fundację
informuję, że Pan burbon, zwany basiurą z Pabianic elegancko, zgodnie z umową rozliczył zakład
Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Originally Posted By: VVega
Nie dogodzisz, nie dogodzisz
zaangażowałem ją do pracy w charakterze asystentki ciekawe co znajdzie pacyfek....
apdejt: Pan Burbon vel basiura sam, z własnej i nie przymuszonej woli, zwiększył kwotę wpłaty, zamiast 100 z zakładu dorzucił jeszcze moją kwotę którą musiałbym uiścić w przypadku przegranej, +200 pln za taki zacny uczynek + 1000 pkt do szacuna!