#745890 - 24/11/2006 11:24
Re: Policjant zastrzelił kibica :(
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/02/2004
|
Quote:
! a co do dziewczyn to bywa :/ nie nie chca mnie zadna :P ale nie narzekam ;p
masz delikatne dłonie ? 
|
Do góry
|
|
|
|
#745893 - 24/11/2006 11:31
|
addict
Meldunek: 23/02/2005
|
Quote:
Quote:
! a co do dziewczyn to bywa :/ nie nie chca mnie zadna :P ale nie narzekam ;p
masz delikatne dłonie ?
własnie ze mam 
|
Do góry
|
|
|
|
#745895 - 24/11/2006 11:35
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
Quote:
Mnie też strasznie denerwuje używanie zwrotu CHWDP, nienawidzę policji więc jestem ziom, a tak naprawdę większość ziooomali to upośledzone zwierzęta które powinno się eliminować.
Zmienimy Ci nick na ziąąąąą 
CHWDP to nic przy tych z napisami HWDP, to sa dopiero frajerzy 
|
Do góry
|
|
|
|
#745896 - 24/11/2006 11:36
|
addict
|
Quote:
Mnie też strasznie denerwuje używanie zwrotu CHWDP, nienawidzę policji więc jestem ziom, a tak naprawdę większość ziooomali to upośledzone zwierzęta które powinno się eliminować.
Jakiś czas temu wyjeżdzam zza zakrętu i widzę że trzech ziomali ustawia jakiś duży kawał drewna, konar drzewa na środku drogi aby ktoś uszkodził sobie samochód. Jak przypadkowo zatrzymywałem się zaraz za tym z piskiem opon i wysiadaliśmy z samochodu to ziomale z oddziału CHWDP oddalali się od nas z prędkością światła i pewnie modlili się aby w pobliżu pojawił się jakiś radiowóz. Niestety ziomale należeli chyba do młodzieżowej reprezentacji Polski w LA.
ale pzykład po h*ju :/ co chciales tym pwoiedziec ze jacys kolesie dali konar na drodze to musili byc kibice no naprwde inteligente brawo a co do policji to kazdy wie jak oni dzialaja mysla ze wszytsko im wolno i wykorzystuja to bo potem i tak komentant ich obroni a niewinny czlowiek traci zycie przez kretyna . Gdyby polcija nie prowokowala swoim zachowaniem kibice pierwsi by nie zaatakowali zapewniam Cie duza wiekszosc akcji kibice kontra policja jest przez policje prowokowana :/
|
Do góry
|
|
|
|
#745898 - 24/11/2006 11:39
|
addict
|
Quote:
Ch**j przez ch Kuba88
sorki 
|
Do góry
|
|
|
|
#745900 - 24/11/2006 11:49
|
Fundator
Meldunek: 15/11/2004
|
Quote:
Quote:
Jakiś czas temu wyjeżdzam zza zakrętu i widzę że trzech ziomali ustawia jakiś duży kawał drewna, konar drzewa na środku drogi aby ktoś uszkodził sobie samochód. Jak przypadkowo zatrzymywałem się zaraz za tym z piskiem opon i wysiadaliśmy z samochodu to ziomale z oddziału CHWDP oddalali się od nas z prędkością światła i pewnie modlili się aby w pobliżu pojawił się jakiś radiowóz. Niestety ziomale należeli chyba do młodzieżowej reprezentacji Polski w LA.
ale pzykład po h*ju :/ co chciales tym pwoiedziec ze jacys kolesie dali konar na drodze to musili byc kibice no naprwde inteligente brawo a co do policji to kazdy wie jak oni dzialaja mysla ze wszytsko im wolno i wykorzystuja to bo potem i tak komentant ich obroni a niewinny czlowiek traci zycie przez kretyna . Gdyby polcija nie prowokowala swoim zachowaniem kibice pierwsi by nie zaatakowali zapewniam Cie duza wiekszosc akcji kibice kontra policja jest przez policje prowokowana :/
a gdzie on napisał że to byli kibice?  wręcz przeciwnie,wysnuł podejrzenie że to byli sportowcy... 
|
Do góry
|
|
|
|
#745901 - 24/11/2006 11:56
|
Blade Runner
Meldunek: 04/05/2004
|
Quote:
a co do policji to kazdy wie jak oni dzialaja mysla ze wszytsko im wolno i wykorzystuja to bo potem i tak komentant ich obroni
A "kibice" jak działają? Myślą, że wszystko im wolno i potem niejeden człowiek ląduje w szpitalu tylko dlatego, że przypadkiem stanął na drodze tych, którzy mienią się "kibicami".
Takie zorganizowane i agresywne grupy kiboli trzeba tylko siłą pacyfikować - innej metody nie ma. Skoro oni uznają tylko kult siły, to tylko to może im co nieco wbić do łba. Na takich nie ma lepszej metody niż solidny wpierdol.
|
Do góry
|
|
|
|
#745902 - 24/11/2006 12:01
|
Fundator
Meldunek: 15/11/2004
|
Fro wszystko pięknie,ale dobrze wiesz że każdy kij ma dwa końce,taki przykład z ostatnich derbów Krakowa,zaczęły sie zamieszki(podejrzewam że to nie ochrona je zaczęła...),i z trybun leci od razu głośne "jebać policje" i "zostaw kibica",połowa z wrzeszczących nie widziała jak to sie zaczęło ale pokrzyczeć trzeba,i zapewne wiele by oddali by znaleźć sie na drugiej trybunie by dołączyć sie do zabawy(co tam mecz,są ciekawsze rzeczy...).Już nawet pomijam fakt że epitety leciały na policje która akurat w tym zajściu udziału nie brała.Pózniej gorsze rzeczy miały miejsce w sektorze gości,a przecież kibice obu drużyn podczas całego meczu nie mieli ze sobą styczności,no więc co,prowokacja ochrony...? paru dziennikarzom też sie dostało,chcociaż nie wiem czym oni mogli prowokować,sprzętem fotograficznym?
|
Do góry
|
|
|
|
#745904 - 24/11/2006 12:13
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/06/2003
|
Szewczenko skoro nie szukasz zadymy to dlaczego piszesz bzdury że po każdym meczu jest zadyma ? Ot tak żeby sobie napisać pod publiczkę ? Kolejna osoba żyjąca stereotypami sprzed 10 lat. Różne rzeczy się dzieją na meczach. Stadion to nie teatr  . 'Zostaw kibica' nie zawsze jest skierowane w policję.
|
Do góry
|
|
|
|
#745905 - 24/11/2006 12:16
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/09/2004
|
Quote:
Szewczenko skoro nie szukasz zadymy to dlaczego piszesz bzdury że po każdym meczu jest zadyma ? Ot tak żeby sobie napisać pod publiczkę ? Kolejna osoba żyjąca stereotypami sprzed 10 lat.
Różne rzeczy się dzieją na meczach. Stadion to nie teatr . 'Zostaw kibica' nie zawsze jest skierowane w policję.
Wystarczy przeczytać poniedziałkowy Dzinnik Bałtycki, Wyborczą albo pogadać z ludźmi...
|
Do góry
|
|
|
|
#745906 - 24/11/2006 12:18
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/01/2005
|
Quote:
Quote:
To tez calkiem nowe:
.
Jeden z napastników, 18-latek, zaatakował siekierą policjanta.
Dlaczego ten bandyta nie zostal zastrzelony przez policjatow? Przeciez niedlugo beda strzelac do policjantow i dalej beda sie temu przygladac zamiast poslac kulke jednemu czy drugiemu dla przykladu. Co za kraj.
dokładnie nic dodać nic ująć
|
Do góry
|
|
|
|
|
|