wHiTe_StAr
Fundator
Meldunek: 15/11/2004
Dobra nie odpuszczam , proszę o wytłumaczenie takiego zakladu Drużyna 1 wygra lub under i drużyna 2 wygra Wg was to "I" sprawia że oba warunki muszą być spełnione?
Dobra nie odpuszczam , proszę o wytłumaczenie takiego zakladu Drużyna 1 wygra lub under i drużyna 2 wygra Wg was to "I" sprawia że oba warunki muszą być spełnione?
wHiTe_StAr
Fundator
Originally Posted By: Warren
Originally Posted By: wHiTe_StAr
Originally Posted By: Warren
Biczu jakbyś miał taki zakład z takimi nawiasami (Drużyna 2 wygra ) lub ( będzie remis i padnie under 2,5 ) gola to rozumiem że dla ciebie to nic nie zmienia ?
oczywiscie że zmienia LUB albo I to chyba subtelna różnica ?
Ale tak brzmi dokładnie zakład kfjatka ! Ja "tylko " dodałem nawiasy które ty uważasz że są zbędne do zrozumienia
tak BRZMI DOKŁADNIE zakład naszego asa Drużyna 2 wygra lub będzie remis i padną 2 bramki lub mniej"
Biczu jakbyś miał taki zakład z takimi nawiasami (Drużyna 2 wygra ) lub ( będzie remis i padnie under 2,5 ) gola to rozumiem że dla ciebie to nic nie zmienia ?
oczywiscie że zmienia LUB albo I to chyba subtelna różnica ?
Ale tak brzmi dokładnie zakład kfjatka ! Ja "tylko " dodałem nawiasy które ty uważasz że są zbędne do zrozumienia
tak BRZMI DOKŁADNIE zakład naszego asa Drużyna 2 wygra lub
Warren
Dr. Watson
Meldunek: 18/01/2005
wHiTe_StAr
Fundator
Originally Posted By: VVega
White ale to nie to samo
No to pytam się po raz kolejny dlaczego podzieliłes tamto zdanie na warunki do spełnienia argumentując że to "I" o tym stanowi